Всички Категории
Телефон за информация:

Условия за ползване и доставка

ВНИМАНИЕ!

 1. Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия.
  Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.
  Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които ЗООМАКС БГ ЕООД предоставя Услуги на потребителите си посредством Интернет магазина www.zoomax.bg.
  Тези условия обвързват всички потребители, със зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на сървъра на www.zoomax.bg или чрез заплащане ползването на платени услуги предлагани от него. Потребителя се съгласява изцяло, приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.
  Идентифициране на Потребителя с цел възпроизвеждане на изявлението му за приемане на Общите условия се извършва чрез съхранените в лог-файловете на сървъра www.zoomax.bg IP адрес на потребител, както и всяка друга информация.
Правила за използване на сайта
 1. ЗООМАКС БГ ЕООД (наричан по-долу "www.zoomax.bg"), като създател и собственик на този интернет сайт www.zoomax.bg Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу "Сайт") само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.
Права и отговорности на страните
 1. Материалите и услугите в този Сайт са ограничени само до посочените условия за тях без да се осигуряват каквито и да е гаранции вкл. търговски и целеви. Задълженията на www.zoomax.bg по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този сайт се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти и нищо в този Сайт не може да ги промени. Също така www.zoomax.bg не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на този Сайт. www.zoomax.bg има право по всяко време и без предупреждение на прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели, като www.zoomax.bg не поема отговорност да ги актуализира. Някоя от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти.
Обработка на поръчки
 1. Заявяването на продукти става единствено и само през онлайн платформата на www.zoomax.bg.
 2. Преди да бъде обработена поръчката се потвърждава по телефона, който е задължително да е с Български номер, ако вие като клиент не вдигнете или не се свържете с нас до 24 часа, автоматично поръчката се отказва.
Ограничение на отговорността
 1. www.zoomax.bg, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелсва за каквито и да е щети вкл. , но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо www.zoomax.bg за възможност да възникнат такива вреди. В случай, че в следствие на използването на този Сайт, или материали от него от ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка оборудване или информация Вие поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.
Използване на софтуер
 1. Наличният Софтуер , който е достъпен чрез публикувани препратки от този Сайт е под закрилата на авторското право и е собственост на съответните производители и/или техните доставчици и партньори. Моля преди употребата на софтуера се запознайте с условията за ползване определени от неговите собственици.
Информация от потребителите
 1. www.zoomax.bg не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до www.zoomax.bg с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. www.zoomax.bg използва личната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси и така да можем да ви предоставим услуги с по-добро качество. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с вас, да ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти.
  Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица.
Мнения за стоки
 1. В страниците на този интернет сайт е предвидена възможност потребителите да публикуват мнения относно предлаганите стоки. www.zoomax.bg не поема по никакъв начин и при никакви обстоятелства отговорност за верността на публикуваната информация и коректността и отговорността на потребителите публикували мненията. Отговорност за верността на публикуваната информация се носи изцяло от потребителите, които са публикували информацията. www.zoomax.bg си запазва правото да изтрива мнения, които не са по темата или не са на Български език. При проблеми и жалби, използвайте секцията СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.
Препратки към други Web сайтове собственост на трети лица
 1. Наличните препратките от този Сайт към Web сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Ако използвате тези препратки, вие ще излезете от този сайт. www.zoomax.bg не контролира тези сайтове на тези лица и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. www.zoomax.bg по никакъв начин не налага и не препоръчва тези сайтове на трети лица , нито информацията публикувана в тях. При посещението си в някои от тези сайтове, вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.
Препратки към този Сайт
 1. Вие Можете да създавате препратки към този Сайт от други сайтове, но само след като приемете условия на www.zoomax.bg. За повече информация по този въпрос, моля да се свържете с нас на посочените координати.
Промяна на цени на стоки
 1. www.zoomax.bg има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, www.zoomax.bg има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.
  Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата която е зачертана. Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП.
Търговски марки
 1. Всички използвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.
Общи бележки
 1. www.zoomax.bg управлява този Сайт от офисът си в гр. Асеновград, България. www.zoomax.bg не декларира, че материалите или услугите в този Сайт са подходящи или достъпни извън България и съответно достъпът до тях от територии, където съдържанието им е незаконно, е забранен. www.zoomax.bg може да променя тези Условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация. През известен интервал от време ние Ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните в момента Условия, защото те са обвързващи за вас.
Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите
Съгласно ЗЗП ние от www.zoomax.bg сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:
 1. 1. Името и адреса ни – ЗООМАКС БГ ЕООД, гр. Асеновград 4230, ул. Катунско шосе №40.
  2. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.
  3. Цената на стоките е изписана С ВКЛ. ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.
  4. Стойноста на транспорните разходи за доставка, можете да видете в секция ДОСТАВКА.
  5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.
  6. Начините за доставка са описани подробно в  секция ДОСТАВКА.
  7. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.
Отказ (връщане) на продукт/и
 1. Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от получаване на стоката в случай, че те не са използвани освен за проба (функционалност на стоката, съвпадане на размер), не е увредена цялоста на опаковката им и запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката), в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.
 2. За поръчки над 100лв. използващи "безплатна доставка" връщането на продукт/продукти, които намалят стойноста на поръчката под 100лв. Вие дължите цялата сума заплатена от zoomax.bg за доставка на поръчката, като тя ще бъде приспадната от сумата за възтановяване.
 3. При отказ на опакован продукт от козметика и хигиенни продукти с нарушена опаковка се удържат 20% от сумата.
 4. При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.
 5. Връщането на продукт/и е изцяло за Ваша сметка и е до посочен адрес.
Получаване на пратка/и
 1. За стандартни пратки, ние не-предлагаме опции като "тест", "преглед" и др.
 2. За застраховани пратки, Вие трябва първо да заплатите сумата по наложен платеж, и след това в присъствието на куриер да отворите и проверите пратката. При констатиране на щети в следстие на транспортирането се обърнете към куриера за портокол за увредена пратка. Наш ангажимент е да ви изпратим (безплатно) нов продукт, а ако е невъзможно да Ви възтановим цялата заплатена от вас сума (включително и транспортните разходи, ако има такива).
Условия за препратки към този Web сайт
Сайт с препратка към www.zoomax.bg трябва да отговаря на следните условия:
 1. Може да сочи към съдържание на www.zoomax.bg, но не и да го копира.
 2. Не трябва да създава рамки на браузъра или граници около съдържание на www.zoomax.bg.
 3. Не трябва да посочва неявно, че www.zoomax.bg налага или препоръчва него или продуктите му.
 4. Не трябва да дава невярна информация за продуктите или услугите на www.zoomax.bg.
 5. Не трябва да съдържа информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна, а само информация, подходяща за всички възрастови групи.

zoomax.bg не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт.
Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права.
Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до zoomax.bg с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни.
Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони.

zoomax.bg използва личната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси и така да можем да ви предоставим услуги с по-добро качество.
​В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с вас, да ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти.

Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица!

Условия за доставка
За доставки на територията на Република България, Потребителят заплаща в брой с наложен платеж на Доставчика цената на стоките и тяхната доставка в момента на получаването им. Вариантите са следните:
 1. Фиксирана цена от 9.00лв. до адрес на клиента за поръчки до 100лв. за всички онлайн поръчки направени на сайта zoomax.bg за територията на България.
 2. Безплатна доставка до адрес с куриерска фирма ИНТЕРЛОГИСТИКА за всички онлайн поръчки направени на сайта zoomax.bg на стойност над 100лв. за територията на България.
 3. Доставка със СПИДИ до офис се таксува по тарифи на куриера.

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата e-mail и телефони.