Всички Категории
Телефон за информация:

Сухи храни

Optima nova CAT Kitten Chicken&Rice /храна за подрастващи котенца с пилешко месо и ориз/

Optima nova CAT Kitten Chicken&Rice - храна за подрастващи котенца с пилешко месо и ориз Подходяща за:от 2 до 12м. Подходяща и за бременни и кърмещи котки Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото зд..

32.40лв.

Royal Canin Mother&Babycat /храна за бременни кърмещи и котенца по време на отбиване/-400гр

Royal Canin Mother&Babycat - храна за бременни кърмещи и котенца по време на отбиване Подходяща за:бременни и кърмещи / котенца в период на отбиване (1-4м.) Поддържане на естествените защити Между 4 и 12 седмица след раждането, имунитетът придобит от майката постепенно намалява..

11.80лв.

Optima nova CAT Adult Chicken&Rice /храна за израснали котки с пилешко месо и ориз/

Optima nova CAT Adult Chicken&Rice - храна за израснали котки с пилешко месо и ориз Подходяща за:над 1г. Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нервната система по време на бременността и расте..

32.40лв.

Royal Canin Mother&Babycat /Храна За Бременни Кърмещи И Котенца По Време На Отбиване/-2кг

ROYAL CANIN MOTHER&BABYCAT - ХРАНА ЗА БРЕМЕННИ КЪРМЕЩИ И КОТЕНЦА ПО ВРЕМЕ НА ОТБИВАНЕПодходяща за:бременни и кърмещи / котенца в период на отбиване (1-4м.) Поддържане на естествените защитиМежду 4 и 12 седмица след раждането, имунитетът придобит от майката постепенно намалява. Mother&Ba..

51.70лв.

Optima nova CAT Adult Salmon&Rice /храна за израснали котки с месо от сьомга и ориз/

Optima nova CAT Adult Salmon&Rice - храна за израснали котки с месо от сьомга и ориз Подходяща за:над 1г. Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нервната система по време на бременността и раст..

32.40лв.

Royal Canin Mother&Babycat /храна за бременни кърмещи и котенца по време на отбиване/-4кг

Royal Canin Mother&Babycat - храна за бременни кърмещи и котенца по време на отбиване Подходяща за:бременни и кърмещи / котенца в период на отбиване (1-4м.) Поддържане на естествените защити Между 4 и 12 седмица след раждането, имунитетът придобит от майката постепенно на..

88.90лв.

Optima nova CAT Sterilised Chicken&Rice /храна за кастрирани котки с пилешко месо и ориз/

Optima nova CAT Sterilised Chicken&Rice - храна за кастрирани котки с пилешко месо и ориз Подходяща за:над 1г. Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нервната система по време на бременността и..

32.40лв.

Royal Canin Kitten /храна за подрастващи котенца над 4м/-400гр

Royal Canin Kitten - храна за подрастващи котенца над 4 месеца Подходяща за:от 4 до 12м. Специалната комбинация от хранителни вещества подпомага за поддържане храносмилателното здраве на котенцето и допринася за доброто качество на изпражненията Допринася за изграждането на ест..

11.80лв.

Optima nova CAT Hairball Chicken&Rice /храна за израснали котки за естествено отделяне на космените топки с пилешко месо и ориз/

Optima nova CAT Hairball Chicken&Rice - храна за израснали котки за естествено отделяне на космените топки с пилешко месо и ориз Подходяща за:над 1г. Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нерв..

32.40лв.

Royal Canin Kitten /храна за подрастващи котенца над 4м/-2кг

Royal Canin Kitten - храна за подрастващи котенца над 4 месеца Подходяща за:от 4 до 12м. Специалната комбинация от хранителни вещества подпомага за поддържане храносмилателното здраве на котенцето и допринася за доброто качество на изпражненията Допринася за изграждането ..

51.70лв.

Optima nova CAT Exquisite Chicken&Rice /храна за израснали капризни котки с пилешко месо и ориз/

Optima nova CAT Exquisite Chicken&Rice - храна за израснали капризни котки с пилешко месо и ориз Подходяща за:над 1г. Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нервната система по време на бременн..

32.40лв.

Optima nova CAT Adult Chicken&Potato /храна за израснали котки с пилешко месо и картофи/

Optima nova CAT Adult Chicken&Potato - храна за израснали котки с пилешко месо и картофи Подходяща за:над 1г. Формула без зърнени култури Орална грижа - оптималното съотношение на калций и фосфор намалява образуването на зъбен камък и предотвратява пролиферацията на ба..

38.80лв.

Показани 1 от 12 | 332 (28 Страници)