Всички Категории
Телефон за информация:

Optima nova

Optima nova CAT Kitten Chicken&Rice /храна за подрастващи котенца с пилешко месо и ориз/

Optima nova CAT Kitten Chicken&Rice - храна за подрастващи котенца с пилешко месо и ориз Подходяща за:от 2 до 12м. Подходяща и за бременни и кърмещи котки Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото зд..

32.40лв.

Optima nova CAT Adult Chicken&Rice /храна за израснали котки с пилешко месо и ориз/

Optima nova CAT Adult Chicken&Rice - храна за израснали котки с пилешко месо и ориз Подходяща за:над 1г. Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нервната система по време на бременността и расте..

32.40лв.

Optima nova CAT Adult Salmon&Rice /храна за израснали котки с месо от сьомга и ориз/

Optima nova CAT Adult Salmon&Rice - храна за израснали котки с месо от сьомга и ориз Подходяща за:над 1г. Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нервната система по време на бременността и раст..

32.40лв.

Optima nova CAT Sterilised Chicken&Rice /храна за кастрирани котки с пилешко месо и ориз/

Optima nova CAT Sterilised Chicken&Rice - храна за кастрирани котки с пилешко месо и ориз Подходяща за:над 1г. Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нервната система по време на бременността и..

32.40лв.

Optima nova CAT Hairball Chicken&Rice /храна за израснали котки за естествено отделяне на космените топки с пилешко месо и ориз/

Optima nova CAT Hairball Chicken&Rice - храна за израснали котки за естествено отделяне на космените топки с пилешко месо и ориз Подходяща за:над 1г. Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нерв..

32.40лв.

Optima nova CAT Exquisite Chicken&Rice /храна за израснали капризни котки с пилешко месо и ориз/

Optima nova CAT Exquisite Chicken&Rice - храна за израснали капризни котки с пилешко месо и ориз Подходяща за:над 1г. Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нервната система по време на бременн..

32.40лв.

Optima nova CAT Adult Chicken&Potato /храна за израснали котки с пилешко месо и картофи/

Optima nova CAT Adult Chicken&Potato - храна за израснали котки с пилешко месо и картофи Подходяща за:над 1г. Формула без зърнени култури Орална грижа - оптималното съотношение на калций и фосфор намалява образуването на зъбен камък и предотвратява пролиферацията на ба..

38.80лв.

Optima nova CAT Adult Salmon&Potato /храна за израснали котки с месо от сьомга и картофи/

Optima nova CAT Adult Salmon&Potato - храна за израснали котки с месо от сьомга и картофи Подходяща за:над 1г. Формула без зърнени култури Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нервната ..

38.80лв.

Optima nova CAT Adult Rabbit&Potato /храна за израснали котки със заешко месо и картофи/

Optima nova CAT Adult Rabbit&Potato - храна за израснали котки със заешко месо и картофи Подходяща за:над 1г. Формула без зърнени култури Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нервната с..

38.80лв.

Optima nova CAT Mature Chicken&Rice /храна за възрастни котки с пилешко месо и ориз/

Optima nova CAT Mature Chicken&Rice - храна за възрастни котки с пилешко месо и ориз Подходяща за:над 6г. Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нервната система по време на бременността и раст..

32.40лв.

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)