Всички Категории
Телефон за информация:

Matisse

Matisse Kitten /храна за подрастващи котенца бременни и кърмещи котки/-10кг

Matisse Kitten - храна за подрастващи (до 1г.) котенца и за бременни кърмещи котки Подходяща за:до 1г. Подходяща и за бременни и кърмещи котки Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нервна..

113.70лв.

Matisse Chicken&Rice /храна за израснали котки с пилешко месо и ориз/-20кг

Matisse Chicken&Rice - храна за израснали (над 1г) котки с пилешко месо и ориз Подходяща за:над 1г. Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нервната система по време на бременността и растежа..

185.20лв.

Matisse Salmon&Tuna /храна за израснали котки със сьомга и риба тон/-20кг

Matisse Salmon&Tuna - храна за израснали (над 1г) котки със сьомга и риба тон Подходяща за:над 1г. Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нервната система по време на бременността и растежа ..

186.10лв.

Matisse Neutered /храна за израснали кастрирани котки/-20кг

Matisse Neutered - храна за израснали (над 1г) кастрирани котки Подходяща за:над 1г. Омега 3&6 - защитава имунната система от множество заболявания и спомага за развитието на сърдечно-съдовото здраве и нервната система по време на бременността и растежа Здрава кожа ..

184.20лв.

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)