Всички Категории
Телефон за информация:

Schesir

Schesir Cat Adult Rich In Chicken /Пълноценна Храна За Израснали Котки С Пилешко Месо/-10кг

SCHESIR CAT ADULT RICH IN CHICKEN - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ С ПИЛЕШКО МЕСОПодходяща за:над 1г.Един източник на животински протеин (пиле) като първа съставкаС бирена мая и биотин за поддържане на доброто състояние на козината и кожатаДобавена специална смес от ароматни раст..

110.80лв.

Schesir Cat Adult Sterilized&Light With Ham /Пълноценна Храна За Израснали Кастрирани Котки С Шунка/-10кг

SCHESIR CAT ADULT STERILIZET&LIGHT WITH HAM - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КАСТРИРАНИ КОТКИ С ШУНКАПодходяща за:кастрирани над 1г.Един източник на животински протеин (свинско, от което 6% шунка) като първа съставкаНиско съдържание на мазнини и високо съдържание на фибри, за да се..

110.80лв.

Schesir Cat Adult Sterilized&Light Rich In Fish /Пълноценна Храна За Израснали Кастрирани Котки С Риба/-10кг

SCHESIR CAT ADULT STERILIZET&LIGHT RICH IN FISH - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КАСТРИРАНИ КОТКИ С РИБАПодходяща за:кастрирани над 1г.Един източник на животински протеин (риба) като първа съставкаНиско съдържание на мазнини и високо съдържание на фибри, за да се поддържа правилнот..

110.80лв.

Schesir Cat Adult Sterilized&Light Rich In Chicken /Пълноценна Храна За Израснали Кастрирани Котки С Пилешко Месо/-10кг

SCHESIR CAT ADULT STERILIZET&LIGHT RICH IN CHICKEN - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КАСТРИРАНИ КОТКИ С ПИЛЕШКО МЕСОПодходяща за:кастрирани над 1г.Един източник на животински протеин (пиле) като първа съставкаНиско съдържание на мазнини и високо съдържание на фибри, за да се поддърж..

110.80лв.

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)