Всички Категории
Телефон за информация:

Friskies

Friskies Junior /Храна За Подрастващи Котенца С Пилешко Месо/-10кг

FRISKIES JUNIOR - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КОТЕНЦА С ПИЛЕШКО МЕСОПодходяща за:до 1г. / бременни и кърмещи коткиПриготвена от пилешко, зеленчуци, витамини и минерали и осигурява на котенцето всички хранителни вещества, които са му нужни, за да премине успешно от майчиното мляко към твърда храна..

75.50лв.

Friskies Adult Indoor Cats /Храна За Израснали Котки Живеещи В Затворени Помещения С Пиле И Градинска Трева/-10кг

FRISKIES ADULT INDOOR CATS - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ ЖИВЕЕЩИ В ЗАТВОРЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ С ПИЛЕ И ГРАДИНСКА ТРЕВАПодходяща за:над 1г.Специално формулирана за домашни коткиОграничава сформирането на космени топки и съдържа добавени градински билки, които котките обожават100% пълноценна и балансирана,..

75.50лв.

Friskies Adult Meats /Храна За Израснали Котки С Различни Видове Месо Черен Дроб И Зеленчуци/-10кг

FRISKIES ADULT MEATS - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ МЕСО ЧЕРЕН ДРОБ И ЗЕЛЕНЧУЦИПодходяща за:над 1г.С говеждо и пилешко месоВисококачествени протеини, които подсилват естествените защити, поддържат мускулите и тонизират сърцетоБаланс на минералните вещества за поддържане на здрав у..

63.40лв.

Friskies Adult Chicken /Храна За Израснали Котки С Пилешко Месо И Зеленчуци/-10кг

FRISKIES ADULT CHICKEN - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С ПИЛЕШКО МЕСО И ЗЕЛЕНЧУЦИПодходяща за:над 1г.С пилешко месоВисококачествени протеини, които подсилват естествените защити, поддържат мускулите и тонизират сърцетоБаланс на минералните вещества за поддържане на здрав уринарен трактОпаковка: 10кг..

63.40лв.

Friskies Adult Rabbit /Храна За Израснали Котки С Месо От Заек И Зеленчуци/-10кг

FRISKIES ADULT RABBIT - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С МЕСО ОТ ЗАЕК И ЗЕЛЕНЧУЦИПодходяща за:над 1г.Със заешко и пилешко месоВисококачествени протеини, които подсилват естествените защити, поддържат мускулите и тонизират сърцетоБаланс на минералните вещества за поддържане на здрав уринарен трактОпак..

63.40лв.

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)