Всички Категории
Телефон за информация:

Промоции

Hill's™ Science Plan™ Adult Chicken /храна за израснали котки с пилешко месо/-1,5кг

Hill's™ Science Plan™ Adult Chicken - храна за израснали котки с пилешко месо Подходяща за:от 1 до 6г. С пилешко месо Висококачествен протеин за здрави мускули Есенциален таурин за здраво сърце и балансирани минерали за поддържане на бъбреците и пикочния мехур ..

31.90лв.

Hill's Science Plan™ Adult Cat Tuna /храна за израснали котки с месо от риба тон/-1,5кг

Hill's Science Plan™ Adult Cat Tuna - храна за израснали (над 1г.) котки с месо от риба тон Подходяща за:от 1 до 6г. С месо от риба тон Висококачествен протеин за здрави мускули Есенциален таурин за здраво сърце и балансирани минерали за поддържане на бъбреците и пикочния..

31.90лв.

Hill's Science Plan™ Adult Lamb And Rice /храна за израснали котки с агнешко месо и ориз/-1,5кг

Hill's Science Plan™ Adult Lamb And Rice - храна за израснали котки с агнешко месо и ориз Подходяща за от 1 до 6г. С агнешко месо Висококачествен протеин за здрави мускули Есенциален таурин за здраво сърце и балансирани минерали за поддържане на бъбреците и пикочния мехур ..

31.90лв.

Hill's Science Plan™ Adult Light Chicken /храна за израснали котки с наднормено тегло с пилешко месо/-1,5кг

Hill's Science Plan™ Adult Light Chicken - храна за израснали котки с наднормено тегло с пилешко месо Подходяща за:от 1 до 6г. С пилешко месо С по-малки показатели на калории (24%) и мазнини (60%) в сравнение с Hill's Science Plan™ Feline Adult Chicken Висо..

33.00лв.

Hill's Science Plan™ Adult Hairball Indoor Cat /храна за израснали котки против образуването на космени топки и живееще на закрито/-1,5кг

Hill's Science Plan™ Adult Hairball Indoor Cat - храна за израснали котки против образуването на космени топки и живееще на закрито Подходяща за:от 1 до 6г.С пилешко месоМодерна технология в изработването на фибрите за намаляване на космените топкиНиско съдържание на мазнини и калории за идеал..

37.40лв.

Hill's Science Plan™ Adult Oral Care Chicken /храна за израснали котки за подобряване на устната хигиена/-1,5кг

Hill's Science Plan™ Adult Oral Care Chicken - храна за израснали котки за подобряване на устната хигиена Подходяща за:от 1 до 6г. С пилешко месо Клинично доказана технология за намаляване на плаката и натрупването на зъбен камък Специална технология на разположение на фи..

37.40лв.

Hill's Science Plan™ Adult Sensitive Stomach&Skin /храна за израснали котки с чувствителен стомах и грижа за кожата и козината/-1,5кг

Hill's Science Plan™ Adult Sensitive Stomach&Skin - храна за израснали котки с чувствителен стомах и грижа за кожата и козинатаПодходяща за:над 1г.Ново формулирана храна, две ползи в една хранаС пилешко месоВитамин Е и Омега-6 за подхранена кожаПребиотични фибри за подхранване на полезните чревн..

37.40лв.

Hill's Science Plan™ Sterilised Cat Young Adult Chicken /храна за кастрирани подрастващи котенца с пилешко месо/-1,5кг

HILL'S SCIENCE PLAN™ STERILISED CAT YOUNG ADULT CHICKEN - ХРАНА ЗА КАСТРИРАНИ ПОДРАСТВАЩИ КОТЕНЦА С ПИЛЕШКО МЕСОПодходяща за:от 6м. до 6г.С пилешко месоУникална формула WMF (формула за управление на теглото) за изгаряне на мазнините и изграждане на мускулиКонтролирани минерални нива за здрав уринаре..

39.40лв.

Hill's Science Plan™ Sterilised Cat Young Adult Tuna /храна за кастрирани подрастващи котенца с риба тон/-1,5кг

Hill's Science Plan™ Sterilised Cat Young Adult Tuna - храна за кастрирани подрастващи котенца с риба тонПодходяща за:от 6м. до 6г.С месо от риба тонУникална формула WMF (формула за управление на теглото) за изгаряне на мазнините и изграждане на мускулиКонтролирани минерални нива за здрав уринарен т..

36.40лв.

Hill's Science Plan™ Urinary Health Adult /храна за израснали кастрирани котки с профилактика на уринарния тракт/-1,5кг

Hill's Science Plan™ Urinary Health Adult - храна за израснали кастрирани котки с профилактика на уринарния тракт Подходяща за:над 1г. С пилешко месо Контролирани нива на минерали за поддържане здравето на уринарния тракт.  Витамин Е и Омега-6 мастни киселини за здра..

37.40лв.

Hill's Science Plan™ Sterilised Mature Adult 7+ Chicken /храна за кастрирани възрастни котки с пилешко месо/-1,5кг

Hill's Science Plan™ Sterilised Mature Adult 7+ Chicken - храна за кастрирани възрастни котки с пилешко месо Подходяща за:над 7г. С пилешко месо Уникална формула WMF (формула за управление на теглото) за изгаряне на мазнините и изграждане на мускули Контролирани минерални..

40.60лв.

Hill's Science Plan™ Mature Adult 7+ Chicken /храна за възрастни котки с пилешко месо/-1,5кг

Hill's Science Plan™ Mature Adult 7+ Chicken - храна за възрастни котки с пилешко месоПодходяща за:над 7г.С пилешко месоТаурин за здраво сърце, балансирани минерали за здрави бъбреци и пикочен мехурВитамин Е, омега-3 и омега-6 мастни киселини за красива кожа и козинаЛесно смилаеми съставки с естеств..

37.50лв.

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)