Всички Категории
Телефон за информация:

Поръчки направени в периода 14.08-23.08 ще се обработват на 24.08. Благодарим за разбирането!

Felix

Purina® Felix® Fantastic Junior with Chicken in Jelly /храна за подрастващи котенца с пилешко месо в желе/-100гр

Purina® Felix® Fantastic Junior with Chicken in Jelly - храна за подрастващи котенца и бременни и кърмещи котки Подходяща за:до 1г. / бременни и кърмещи котки С пилешко месо, приготвено на грил Перфектната комбинация от протеини, минерали и витамини, за да зад..

0.90лв.

Purina® Felix® Fantastic Junior Mixed Selection in Jelly /храна за подрастващи котенца с пилешко и сьомга в желе/-4х100гр

Purina® Felix® Fantastic Junior Mixed Selection in Jelly - храна за подрастващи котенца и бременни и кърмещи котки Подходяща за:до 1г. / бременни и кърмещи котки С пилешко (2бр.) и сьомга (2бр.), приготвено на грил Перфектната комбинация от протеини, минерали ..

3.00лв.

Purina® Felix® Fantastic Adult with Beef in Jelly /храна за израснали котки с говеждо месо в желе/-100гр

Purina® Felix® Fantastic Adult with Beef in Jelly - храна за израснали котки с говеждо месо в желе Подходяща за:над 1г. С говеждо месо, приготвено на грил Рецепта с незаменими Омега-6 мастни киселини и правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от днев..

0.90лв.

Purina® Felix® Fantastic Adult with Rabbit in Jelly /храна за израснали котки със заешко месо в желе/-100гр

Purina® Felix® Fantastic Adult with Rabbit in Jelly - храна за израснали котки със заешко месо в желе Подходяща за:над 1г. Със заешко месо, приготвено на грил Рецепта с незаменими Омега-6 мастни киселини и правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от ..

0.90лв.

Purina® Felix® Fantastic Adult with Salmon in Jelly /храна за израснали котки с месо от сьомга желе/-100гр

Purina® Felix® Fantastic Adult with Salmon in Jelly - храна за израснали котки с месо от сьомга желе Подходяща за:над 1г. С месо от сьомга, приготвено на грил Рецепта с незаменими Омега-6 мастни киселини и правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от ..

0.90лв.

Purina® Felix® Fantastic Adult with Chicken in Jelly /храна за израснали котки с пилешко месо в желе/-100гр

Purina® Felix® Fantastic Adult with Chicken in Jelly - храна за израснали котки с пилешко месо в желе Подходяща за:над 1г. С пилешко месо, приготвено на грил Рецепта с незаменими Омега-6 мастни киселини и правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от д..

0.90лв.

Purina® Felix® Fantastic Adult Mixed Selection in Jelly /храна за израснали котки с пилешко и говеждо месо в желе/-4х100гр

Purina® Felix® Fantastic Adult Mixed Selection in Jelly - храна за израснали котки с пилешко и говеждо месо в желе Подходяща за:над 1г. С пилешко (2бр.) и говеждо (2бр.) месо, приготвено на грил Перфектната комбинация от протеини, минерали и витамини, за да задоволи 100% нуж..

3.00лв.

Purina® Felix® Fantastic Adult Fish Selection in Jelly /храна за израснали котки с писия и сьомга в желе/-4х100гр

Purina® Felix® Fantastic Adult Fish Selection in Jelly - храна за израснали котки с писия и сьомга в желе Подходяща за:над 1г. С писия (2бр.) и сьомга (2бр.), приготвено на грил Перфектната комбинация от протеини, минерали и витамини, за да задоволи 100% нуждите на вашето ко..

3.00лв.

Purina® Felix® Sensations® Jellies Adult with Beef&Tomato /храна за израснали котки с говеждо месо и домати в желе/-100гр

Purina® Felix® Sensations® Jellies Adult with Beef&Tomato - храна за израснали котки с говеждо месо и домати в желе Подходяща за:над 1г. С говеждо месо приготвено на грил и домати Рецепта с незаменими Омега-6 мастни киселини и правилната комбинация от минерали и витамини..

0.90лв.

Purina® Felix® Sensations® Jellies Adult with Chicken&Carrot /храна за израснали котки с пилешко месо и моркови в желе/-100гр

Purina® Felix® Sensations® Jellies Adult with Chicken&Carrot - храна за израснали котки с пилешко месо и моркови в желе Подходяща за:над 1г. С пилешко месо приготвено на грил и домати Рецепта с незаменими Омега-6 мастни киселини и правилната комбинация от минерали и вита..

0.90лв.

Purina® Felix® Sensations® Jellies Adult Fish Selection /храна за израснали котки с различни видове месо от риба и зеленчуци/-4х100гр

Purina® Felix® Sensations® Jellies Adult Fish Selection - храна за израснали котки с различни видове месо от риба и зеленчуци Подходяща за:над 1г. С пъстърва и спанак (2бр.) и сьомга и скариди (2бр.) Перфектната комбинация от протеини, минерали и витамини, за да задоволи 100..

3.00лв.

Purina® Felix® Sensations® Jellies Adult Mixed Selection /храна за израснали котки с пилешко и говеждо месо в желе/-4х100гр

Purina® Felix® Sensations® Jellies Adult Mixed Selection - храна за израснали котки с пилешко и говеждо месо в желе Подходяща за:над 1г. С пилешко месо и моркови (2бр.) и говеждо месо и домати (2бр.) Перфектната комбинация от протеини, минерали и витамини, за да задоволи 100..

3.00лв.

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)