Всички Категории
Телефон за информация:

Felix

Felix Fantastic Junior With Chicken In Jelly /Храна За Подрастващи Котенца С Пилешко Месо В Желе/-85гр

FELIX FANTASTIC JUNIOR WITH CHICKEN IN JELLY - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КОТЕНЦА И БРЕМЕННИ И КЪРМЕЩИ КОТКИПодходяща за:до 1г. / бременни и кърмещи коткиС пилешко месо, приготвено на грилПерфектната комбинация от протеини, минерали и витамини, за да задоволи 100% нуждите на вашето кот..

1.40лв.

Felix Fantastic Junior Mixed Selection In Jelly /Храна За Подрастващи Котенца С Пилешко И Сьомга В Желе/-4х85гр

FELIX FANTASTIC JUNIOR MIXED SELECTION IN JELLY - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КОТЕНЦА И БРЕМЕННИ И КЪРМЕЩИ КОТКИПодходяща за:до 1г. / бременни и кърмещи коткиС пилешко (2бр.) и сьомга (2бр.), приготвено на грилПерфектната комбинация от протеини, минерали и витамини, за да задоволи 100% ..

5.00лв.

Felix Fantastic Adult With Beef In Jelly /Храна За Израснали Котки С Говеждо Месо В Желе/-85гр

FELIX FANTASTIC ADULT WITH BEEF IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С ГОВЕЖДО МЕСО В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.С говеждо месо, приготвено на грилРецепта с незаменими Омега-6 мастни киселини и правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от дневните нужди на вашата коткаКрехки..

1.40лв.

Felix Fantastic Adult With Rabbit In Jelly /Храна За Израснали Котки Със Заешко Месо В Желе/-85гр

FELIX FANTASTIC ADULT WITH RABBIT IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ СЪС ЗАЕШКО МЕСО В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.Със заешко месо, приготвено на грилРецепта с незаменими Омега-6 мастни киселини и правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от дневните нужди на вашата коткаКр..

1.40лв.

Felix Fantastic Adult With Salmon In Jelly /Храна За Израснали Котки С Месо От Сьомга Желе/-85гр

FELIX FANTASTIC ADULT WITH SALMON IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С МЕСО ОТ СЬОМГА ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.С месо от сьомга, приготвено на грилРецепта с незаменими Омега-6 мастни киселини и правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от дневните нужди на вашата коткаКр..

1.40лв.

Felix Fantastic Adult With Chicken In Jelly /Храна За Израснали Котки С Пилешко Месо В Желе/-85гр

FELIX FANTASTIC ADULT WITH CHICKEN IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С ПИЛЕШКО МЕСО В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.С пилешко месо, приготвено на грилРецепта с незаменими Омега-6 мастни киселини и правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от дневните нужди на вашата коткаКре..

1.40лв.

Felix Fantastic Adult Mixed Selection In Jelly /Храна За Израснали Котки С Пилешко И Говеждо Месо В Желе/-4х85гр

FELIX FANTASTIC ADULT MIXED SELECTION IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С ПИЛЕШКО И ГОВЕЖДО МЕСО В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.С пилешко (2бр.) и говеждо (2бр.) месо, приготвено на грилПерфектната комбинация от протеини, минерали и витамини, за да задоволи 100% нуждите на вашето котеКрехки месни ..

5.00лв.

Felix Fantastic Multipak Adult Mixed Selection In Jelly /Храна За Израснали Котки С Пилешко Говеждо Заешко И Агнешко Месо В Желе/-12х100гр

Felix Fantastic Multipak Adult Mixed Selection In Jelly - Храна За Израснали Котки С Пилешко Говеждо Заешко И Агнешко Месо В ЖелеПодходяща за:над 1г.С пилешко (3бр.), говеждо (3бр.), заешко (3бр.) и агнешко (3бр.) месо, приготвено на грилПерфектната комбинация от протеини, минерали и витамини, ..

12.25лв.

Felix Fantastic Adult Fish Selection In Jelly /Храна За Израснали Котки С Писия И Сьомга В Желе/-4х85гр

FELIX FANTASTIC ADULT FISH SELECTION IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С ПИСИЯ И СЬОМГА В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.С писия (2бр.) и сьомга (2бр.), приготвено на грилПерфектната комбинация от протеини, минерали и витамини, за да задоволи 100% нуждите на вашето котеКрехки месни парченца в сочно ..

5.00лв.

Felix Fantastic Multipak Adult Fish Selection In Jelly /Храна За Израснали Котки С Риба Тон Тртеска Писия И Сьомга В Желе/-12х100гр

Felix Fantastic Multipak Adult Fish Selection In Jelly - Храна За Израснали Котки С Риба Тон Тртеска Писия И Сьомга В ЖелеПодходяща за:над 1г.С риба тон (3бр.), треска (3бр.), писия (3бр.) и сьомга (3бр.), приготвено на грилПерфектната комбинация от протеини, минерали и витамини, за да задоволи..

12.25лв.

Felix Sensations Jellies Adult With Beef&Tomato /Храна За Израснали Котки С Говеждо Месо И Домати В Желе/-85гр

FELIX SENSATIONS® JELLIES ADULT WITH BEEF&TOMATO - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С ГОВЕЖДО МЕСО И ДОМАТИ В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.С говеждо месо приготвено на грил и доматиРецепта с незаменими Омега-6 мастни киселини и правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от дневнит..

1.40лв.

Felix Sensations Jellies Adult With Chicken&Carrot /Храна За Израснали Котки С Пилешко Месо И Моркови В Желе/-85гр

FELIX SENSATIONS JELLIES ADULT WITH CHICKEN&CARROT - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С ПИЛЕШКО МЕСО И МОРКОВИ В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.С пилешко месо приготвено на грил и доматиРецепта с незаменими Омега-6 мастни киселини и правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от днев..

1.40лв.

Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)