Всички Категории
Телефон за информация:

Friskies

Friskies Junior With Chicken In Sauce /Храна За Подрастващи Котенца С Пилешко Месо В Сос/-26х85гр

FRISKIES JUNIOR WITH CHICKEN IN SAUCE - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КОТЕНЦА С ПИЛЕШКО МЕСО В СОСПодходяща за:до 1г. / бременни и кърмещи коткиС пилешко месо в сосПълноценна и балансирана храна, която осигурява всички необходими хранителни вещества, витамини и минерали, за да премине котенцет..

28.10лв.

Friskies Junior With Chicken In Sauce /Храна За Подрастващи Котенца С Пилешко Месо В Сос/-4х85гр

FRISKIES JUNIOR WITH CHICKEN IN SAUCE - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КОТЕНЦА С ПИЛЕШКО МЕСО В СОСПодходяща за:до 1г. / бременни и кърмещи коткиС пилешко месо в сосПълноценна и балансирана храна, която осигурява всички необходими хранителни вещества, витамини и минерали, за да премине котенцет..

3.90лв.

Friskies Adult With Chicken In Sauce /Храна За Израснали Котки С Пилешко Месо В Сос/-26х85гр

FRISKIES ADULT WITH CHICKEN IN SAUCE - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С ПИЛЕШКО МЕСО В СОСПодходяща за:над 1г.С пилешко месо в сос100% пълноценна и балансирана храна, приготвена с подбрани, качествени продукти, за да осигури на вашата котка това, което обича, и от което се нуждаеУдобни еднократни опа..

28.10лв.

Friskies Adult With Beef In Sauce /Храна За Израснали Котки С Говеждо Месо В Сос/-26х85гр

FRISKIES ADULT WITH BEEF IN SAUCE - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С ГОВЕЖДО МЕСО В СОСПодходяща за:над 1г.С говеждо месо в сос100% пълноценна и балансирана храна, приготвена с подбрани, качествени продукти, за да осигури на вашата котка това, което обича, и от което се нуждаеУдобни еднократни опаков..

28.10лв.

Friskies Adult With Salmon In Sauce /Храна За Израснали Котки Със Сьомга В Сос/-26х85гр

FRISKIES ADULT WITH SALMON IN SAUCE - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ СЪС СЬОМГА В СОСПодходяща за:над 1г.С месо от сьомга в сос100% пълноценна и балансирана храна, приготвена с подбрани, качествени продукти, за да осигури на вашата котка това, което обича, и от което се нуждаеУдобни еднократни опаков..

28.10лв.

Friskies Adult With Fish Selection In Sauce /Храна За Израснали Котки Със Сьомга Риба Тон Сардини и Треска В Сос/-4х85гр

FRISKIES ADULT WITH FISH SELECTION IN SAUCE - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ СЪС СЬОМГА РИБА ТОН САРДИНИ И ТРЕСКА В СОСПодходяща за:над 1г.Със сьомга (1бр.), риба тон (1бр.), риба треска (1бр.) и сардини (1бр.)100% пълноценна и балансирана храна, приготвена с подбрани, качествени продукти, за да..

3.90лв.

Friskies Adult With Mixed Selection In Sauce /Храна За Израснали Котки С Пилешко Говеждо Агнешко И Патешко Месо В Сос/-4х85гр

FRISKIES ADULT WITH MIXED SELECTION IN SAUCE - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С ПИЛЕШКО ГОВЕЖДО АГНЕШКО И ПАТЕШКО МЕСО В СОСПодходяща за:над 1г.С пиле (1бр.), говеждо (1бр.), агне (1бр.) и патица (1бр.)100% пълноценна и балансирана храна, приготвена с подбрани, качествени продукти, за да осигури на в..

3.90лв.

Friskies Multipak Adult With Mixed Selection In Sauce /Храна За Израснали Котки С Пилешко Говеждо Агнешко И Патешко Месо В Сос/-12х85гр

FRISKIES ADULT WITH MIXED SELECTION IN SAUCE - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С ПИЛЕШКО ГОВЕЖДО АГНЕШКО И ПАТЕШКО МЕСО В СОСПодходяща за:над 1г.С пилешко (3бр.), говеждо (3бр.), агнешко (3бр.) и патица (3бр.)100% пълноценна и балансирана храна, приготвена с подбрани, качествени продукти, за да осигур..

10.00лв.

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)