Всички Категории
Телефон за информация:

Stuzzy Cat

Stuzzy Cat Kitten Paté With Chicken /Храна За Подрастващи Котенца Пастет С Пилешко Месо/-6х100гр

STUZZY CAT KITTEN PATÉ WITH CHICKEN - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ (ДО 1Г.) КОТЕНЦА ПАСТЕТ С ПИЛЕШКО МЕСОПодходящ за:до 1г.Деликатен пастет приготвен на пара Пастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65% Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБе..

9.40лв.

Stuzzy Cat Paté Sterilized With Chicken /Храна За Кастрирани Котки Пастет С Пилешко Месо/-6х100гр

STUZZY CAT PATÉ STERILIZED WITH CHICKEN - ХРАНА ЗА КАСТРИРАНИ КОТКИ ПАСТЕТ С ПИЛЕШКО МЕСОПодходящ за:след кастрацияДеликатен пастет приготвен на пара Пастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65% Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцв..

9.40лв.

Stuzzy Cat Paté With Chicken And Liver /Храна За Израснали Котки Пастет С Пиле Месо И Дроб/-6х100гр

STUZZY CAT PATÉ WITH CHICKEN AND LIVER - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ ПАСТЕТ С ПИЛЕШКО МЕСО И ДРОБПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оц..

9.40лв.

Stuzzy Cat Paté With Ham /Храна За Израснали Котки Пастет С Шунка/-6х100гр

STUZZY CAT PATÉ WITH HAM - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ ПАСТЕТ С ШУНКАПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на пара Пастет с истински парчета шункаСъдържание на месото: около 65% Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и конс..

9.40лв.

Stuzzy Cat Paté With Salmon /Храна За Израснали Котки Пастет Със Сьомга/-6х100гр

STUZZY CAT PATÉ WITH SALMON - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ ПАСТЕТ СЪС СЬОМГАПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на пара Пастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65% Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и..

9.40лв.

Stuzzy Cat Paté With Trout /Храна За Израснали Котки Пастет С Пъстърва/-6х100гр

STUZZY CAT PATÉ WITH TROUT - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ ПАСТЕТ С ПЪСТЪРВАПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на пара Пастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65% Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и ..

9.40лв.

Stuzzy Cat Paté With Tuna /Храна За Израснали Котки Пастет С Риба Тон/-6х100гр

STUZZY CAT PATÉ WITH TUNA - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ ПАСТЕТ С РИБА ТОНПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на пара Пастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65% Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и к..

9.40лв.

Stuzzy Cat Paté With Turkey /Храна За Израснали Котки Пастет С Пуешко Месо/-6х100гр

STUZZY CAT PATÉ WITH TURKEY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ ПАСТЕТ С ПУЕШКО МЕСОПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на пара Пастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65% Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветител..

9.40лв.

Stuzzy Cat Paté With Veal And Carrots /Храна За Израснали Котки Пастет С Телешко Месо И Моркови/-6х100гр

STUZZY CAT PATÉ WITH VEAL AND CARROTS - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ ПАСТЕТ С ТЕЛЕШКО МЕСО И МОРКОВИПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на пара Пастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65% Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост..

9.40лв.

Stuzzy Cat Shreds With Beef /Храна За Израснали Котки С Говеждо Месо/-6х85гр

STUZZY CAT SHERDS WITH BEEF - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ С ГОВЕЖДО МЕСОПодходяща за:над 1г. Късчета месо приготвени на пара в ароматен сосСъдържание на месо - около 45% Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиУдобни еднокра..

12.50лв.

Stuzzy Cat Shreds With Ham And Chicken /Храна За Израснали Котки С Пилешко Месо И Шунка/-6х85гр

STUZZY CAT SHREDS WITH HAM AND CHICKEN - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ С ПИЛЕШКО МЕСО И ШУНКАПодходяща за:над 1г. Късчета месо приготвени на пара в ароматен сосСъдържание на месо - около 45% Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консер..

12.50лв.

Stuzzy Cat Shreds With Rabbit /Храна За Израснали Котки Със Заешко Месо/-6х85гр

STUZZY CAT SHREDS WITH RABBIT - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ СЪС ЗАЕШКО МЕСОПодходяща за:над 1г. Късчета месо приготвени на пара в ароматен сосСъдържание на месо - около 45% Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиУдобни едно..

12.50лв.

Показани 1 от 12 | 27 (3 Страници)