Всички Категории
Телефон за информация:

Stuzzy

Mister Stuzzy Kitten with Chicken /храна за подрастващи котенца пастет с пиле/-6х100гр

MISTER STUZZY KITTEN WITH CHICKEN - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КОТЕНЦА ПАСТЕТ С ПИЛЕПодходящ за:до 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчетаСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиОпаковка: ..

8.70лв.

Mister Stuzzy Cat with Tuna /храна за израснали котки пастет с риба тон/-6х100гр

MISTER STUZZY CAT WITH TUNA - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ ПАСТЕТ С РИБА ТОНПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчетаСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиОпаковка: 6бр. ..

8.70лв.

Mister Stuzzy Cat with Beef /храна за израснали котки пастет с говеждо/-6х100гр

MISTER STUZZY CAT WITH BEEF - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ ПАСТЕТ С ГОВЕЖДОПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчетаСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиОпаковка: 6бр. х..

8.70лв.

Mister Stuzzy Cat with Chicken and Liver /храна за израснали котки пастет с пиле и дроб/-6х100гр

MISTER STUZZY CAT WITH CHICKEN AND LIVER - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ ПАСТЕТ С ПИЛЕ И ДРОБПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчетаСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервант..

8.70лв.

Mister Stuzzy Cat with Turkey /храна за израснали котки пастет с пуйка/-6х100гр

MISTER STUZZY CAT WITH TURKEY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ ПАСТЕТ С ПУЙКАПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчетаСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиОпаковка: 6бр. х..

8.70лв.

Mister Stuzzy Cat with Veal and Carrots /храна за израснали котки пастет с говеждо и моркови/-6х100гр

MISTER STUZZY CAT WITH VEAL AND CARROTS - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ ПАСТЕТ С ГОВЕЖДО И МОРКОВИПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчетаСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консе..

8.70лв.

Mister Stuzzy Cat with Ham /храна за израснали котки пастет с шунка/-6х100гр

MISTER STUZZY CAT WITH HAM - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ ПАСТЕТ С ШУНКАПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчетаСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиОпаковка: 6бр. х 10..

8.70лв.

Mister Stuzzy Cat with Salmon /храна за израснали котки пастет със сьомга/-6х100гр

MISTER STUZZY CAT WITH SALMON - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ ПАСТЕТ СЪС СЬОМГАПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчетаСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиОпаковка: 6бр..

8.70лв.

Mister Stuzzy Cat Sterilized with Chicken /храна за кастрирани котки пастет с пилешко месо/-6х100гр

MISTER STUZZY CAT STERILIZED WITH CHICKEN - ХРАНА ЗА КАСТРИРАНИ КОТКИ ПАСТЕТ С ПИЛЕШКО МЕСОПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчетаСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консерв..

8.70лв.

Stuzzy Speciality Cat with White Fish /храна за израснали котки с месо от бяла риба/-6х100гр

STUZZY SPECIALITY CAT WITH WHITE FISH - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С МЕСО ОТ БЯЛА РИБАПодходяща за:над 1г.Късчета месо приготвени на пара в ароматен сосСъдържание на месо: около 45%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиУдобна еднократна опак..

10.80лв.

Stuzzy Speciality Cat with Ham and Chicken /храна за израснали котки с пиле и прошуто/-6х100гр

STUZZY SPECIALITY CAT WITH HAM AND CHICKEN - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С ПИЛЕ И ПРОШУТОПодходяща за:над 1г.Късчета месо приготвени на пара в ароматен сосСъдържание на месо: около 45%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиУдобна еднократна оп..

10.80лв.

Stuzzy Speciality Cat with Salmon /храна за израснали котки със сьомга/-6х100гр

STUZZY SPECIALITY CAT WITH SALMON - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ СЪС СЬОМГАПодходяща за:над 1г.Късчета месо приготвени на пара в ароматен сосСъдържание на месо: около 45%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиУдобна еднократна опаковкаОпаковка:..

10.80лв.

Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)