Всички Категории
Телефон за информация:

Schesir

Schesir BIO Pouch Kitten Chicken /храна за подрастващи котенца с пилешко месо/-85гр

Schesir BIO Pouch Kitten Chicken - храна за подрастващи котенца с пилешко месоПодходяща за: до 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с един източник на протеинSchesir ..

3.45лв.

Schesir BIO Pouch Chicken /храна за израснали котки с пилешко месо/-85гр

Schesir BIO Pouch Chicken - храна за израснали котки с пилешко месоПодходяща за:над 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с един източник на протеинSchesir обичат животнит..

3.45лв.

Schesir BIO Pouch Pork /храна за израснали котки със свинско месо/-85гр

Schesir BIO Pouch Pork - храна за израснали котки със свинско месоПодходяща за:над 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с един източник на протеинSchesir обичат животните..

3.45лв.

Schesir BIO Pouch Beef /храна за израснали котки с говеждо месо/-85гр

Schesir BIO Pouch Beef - храна за израснали котки с говеждо месоПодходяща за:над 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с един източник на протеинSchesir обичат животните и..

3.45лв.

Schesir BIO Pouch Beef and Chicken with Apple /храна за израснали котки с говеждо пилешко месо и ябълка/-85гр

Schesir BIO Pouch Beef and Chicken with Apple - храна за израснали котки с говеждо пилешко месо и ябълкаПодходяща за:над 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с един източник н..

3.45лв.

Schesir BIO Pouch Chicken and Pork with Zucchini /храна за израснали котки с пилешко свинско месо и тиквички/-85гр

Schesir BIO Pouch Chicken and Pork with Zucchini - храна за израснали котки с пилешко свинско месо и тиквичкиПодходяща за:над 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с един източ..

3.45лв.

Schesir BIO Pouch Sterilized Beef and Chicken with Carrots /храна за кастрирани котки с говеждо пилешко месо и моркови/-85гр

SCHESIR BIO POUCH STERILIZED BEEF AND CHICKEN WITH CARROTS - ХРАНА ЗА КАСТРИРАНИ КОТКИ С ГОВЕЖДО ПИЛЕШКО МЕСО И МОРКОВИПодходяща за:над 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с ..

3.45лв.

Schesir BIO Pouch Sterilized Chicken and Pork with Pumpkin /храна за кастрирани котки с пилешко свинско месо и тиква/-85гр

Schesir BIO Pouch Sterilized Chicken and Pork with Pumpkin - храна за кастрирани котки с пилешко свинско месо и тикваПодходяща за:над 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с ед..

3.45лв.

Schesir Pouch Tuna in Jelly /храна за израснали котки с риба тон в желе/-50гр

Schesir Pouch Tuna in Jelly - храна за израснали котки с риба тон в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Сготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тях Без оцвет..

2.50лв.

Schesir Pouch Tuna&Sea Bass in Jelly /храна за израснали котки с риба тон и лаврак в желе/-50гр

SCHESIR POUCH TUNA&SEA BASS IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С РИБА ТОН И ЛАВРАК В ЖЕЛЕ Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Сготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост к..

2.50лв.

Schesir Pouch Tuna&Sea Bream in Jelly /храна за израснали котки с риба тон и ципура в желе/-50гр

SCHESIR POUCH TUNA&SEA BREAM IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КОТКИ С РИБА ТОН И ЦИПУРА В ЖЕЛЕ Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Сготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост ..

2.50лв.

Schesir Pouch Tuna&Salmon in Jelly /храна за израснали котки с риба тон и сьомга в желе/-50гр

Schesir Pouch Tuna&Salmon in Jelly - храна за израснали котки с риба тон и сьомга в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Сготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към..

2.50лв.

Показани 1 от 12 | 53 (5 Страници)