Всички Категории
Телефон за информация:

Schesir

Schesir Kitten Care Chicken In Cream /Кремообразна Храна За Подрастващи Котенца С Пилешко Месо/-150гр

SCHESIR KITTEN CARE CHICKEN IN CREAM - КРЕМООБРАЗНА ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ (0-6М.) КОТЕНЦА С ПИЛЕШКО МЕСОПодходяща за:от 0 до 6м.Вкусни пилешки филенца, разбити и направени като деликатен кремПодходяща за първите хранения или за котки без апетитУдобният формат "изстискай и дозирай" позволява храната д..

6.00лв.

Schesir Kitten Chicken Fillets&Aloe In Jelly /Храна За Подрастващи Котенца С Пилешки Филенца И Алое В Желе/-85гр

SCHESIR KITTEN CHICKEN FILLETS&ALOE IN JELLY - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ (3-12М.) КОТЕНЦА С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА И АЛОЕ В ЖЕЛЕПодходяща за:от 3 до 12м.Приготвено с месо годно за човешка консумацияСготвено на пара и ръчно обработеноПолзите от Алое:Подсилва естествено имунната защитаСтимулира и им..

3.40лв.

Schesir Kitten Care Tuna In Cream /Кремообразна Храна За Подрастващи Котенца С Риба Тон/-150гр

SCHESIR KITTEN CARE TUNA IN CREAM - КРЕМООБРАЗНА ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ (0-6М.) КОТЕНЦА С РИБА ТОНПодходяща за:от 0 до 6м.Вкусна риба тон, разбита и направени като деликатен кремПодходяща за първите хранения или за котки без апетитУдобният формат "изстискай и дозирай" позволява храната да се дава чест..

6.00лв.

Schesir Kitten Tuna&Aloe In Jelly /Храна За Подрастващи Котенца С Риба Тон И Алое В Желе/-85гр

SCHESIR KITTEN TUNA&ALOE IN JELLY - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КОТЕНЦА (3-12М.) С РИБА ТОН И АЛОЕ В ЖЕЛЕПодходяща за:от 3 до 12м.Приготвено с месо годно за човешка консумацияСготвено на пара и ръчно обработеноПолзите от Алое:Подсилва естествено имунната защитаСтимулира и има ползи за стомашн..

3.40лв.

Schesir Chicken Fillets In Cooking Water /Храна За Израснали Котки С Пилешки Филенца В Собствен Сос/-85гр

SCHESIR CHICKEN FILLETS IN COOKING WATER - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА В СОБСТВЕН СОСПодходяща за:над 1г.Приготвено с месо годно за човешка консумацияСготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБе..

3.40лв.

Schesir Chicken Fillets In Jelly /Храна За Израснали Котки С Пилешки Филенца В Желе/-85гр

SCHESIR CHICKEN FILLETS IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.Приготвено с месо годно за човешка консумацияСготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и к..

3.40лв.

Schesir Chicken Fillets&Ham In Jelly /Храна За Израснали Котки С Пилешки Филенца И Шунка В Желе/-85гр

SCHESIR CHICKEN FILLETS&HAM IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА И ШУНКА В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.Приготвено с месо годно за човешка консумацияСготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБе..

3.40лв.

Schesir Chicken&Beef Fillets And Rice In Cooking Water /Храна За Израснали Котки С Пилешки И Говежди Филенца И Ориз В Собствен Сос/-85гр

SCHESIR CHICKEN&BEEF FILLETS AND RICE IN COOKING WATER - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ С ПИЛЕШКИ И ГОВЕЖДИ ФИЛЕНЦА И ОРИЗ В СОБСТВЕН СОСПодходяща за:над 1г.Приготвено с месо годно за човешка консумацияСготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват..

3.40лв.

Schesir Salmon In Cooking Water /Храна За Израснали Котки Със Сьомга В Собствен Сос/-85гр

SCHESIR SALMON IN COOKING WATER - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ СЪС СЬОМГА В СОБСТВЕН СОСПодходяща за:над 1г.Приготвено с месо годно за човешка консумацияСготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и к..

3.40лв.

Schesir Tuna And Chicken With Rice In Cooking Water /Храна За Израснали Котки С Риба Тон Пилешки Филенца И Ориз В Собствен Сос/-85гр

SCHESIR TUNA AND CHICKEN WITH RICE IN COOKING WATER - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ С РИБА ТОН ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА И ОРИЗ В СОБСТВЕН СОСПодходяща за:над 1г.Приготвено с месо годно за човешка консумацияСготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато..

3.40лв.

Schesir Tuna In Cooking Water /Храна За Израснали Котки С Риба Тон В Собствен Сос/-85гр

SCHESIR TUNA IN COOKING WATER - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ С РИБА ТОН В СОБСТВЕН СОСПодходяща за:над 1г.Приготвено с месо годно за човешка консумацияСготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и кон..

3.40лв.

Schesir Tuna In Jelly /Храна За Израснали Котки С Риба Тон В Желе/-85гр

SCHESIR TUNA IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КОТКИ С РИБА ТОН В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.Приготвено с месо годно за човешка консумацияСготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиОпаковка..

3.40лв.

Показани 1 от 12 | 49 (5 Страници)