Всички Категории
Телефон за информация:

Schesir

Schesir® Kitten Chicken Fillets&Aloe in Jelly /храна за подрастващи котенца с пилешки филенца и алое в желе/-85гр

Schesir® Kitten Chicken Fillets&Aloe in Jelly - храна за подрастващи котенца с пилешки филенца и алое в желе Подходяща за:до 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Ползите от Алое: Подсилва естествено имунната защита Стимулира и има ползи за стом..

2.70лв.

Schesir® Kitten Tuna&Aloe in Jelly /храна за подрастващи котенца с риба тон и алое в желе/-85гр

Schesir® Kitten Tuna&Aloe in Jelly - храна за подрастващи котенца с риба тон и алое в желе Подходяща за:до 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Ползите от Алое: Подсилва естествено имунната защита Стимулира и има ползи за стомашно-чревния тракт..

2.70лв.

Schesir® Tuna in Jelly /храна за израснали котки с риба тон в желе/-85гр

Schesir® Tuna in Jelly - храна за израснали котки с риба тон в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Сготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тях Без оцветители..

2.70лв.

Schesir® Tuna&Surimi in Jelly /храна за израснали котки с риба тон и сурими в желе/-85гр

Schesir® Tuna&Surimi in Jelly - храна за израснали котки с риба тон и сурими в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Сготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тях ..

2.70лв.

Schesir® Tuna&Chicken Fillets in Jelly /храна за израснали котки с риба тон и пилешки филенца в желе/-85гр

Schesir® Tuna&Chicken Fillets in Jelly - храна за израснали котки с риба тон и пилешки филенца в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Сготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е ..

2.70лв.

Schesir® Tuna&Shrimps in Jelly /храна за израснали котки с риба тон и кралски скариди в желе/-85гр

Schesir® Tuna&Shrimps in Jelly - храна за израснали котки с риба тон и кралски скариди в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Сготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокос..

2.70лв.

Schesir® Tuna&Whitebaits in Jelly /храна за израснали котки с риба тон и атерина в желе/-85гр

Schesir® Tuna&Whitebaits in Jelly - храна за израснали котки с риба тон и атерина в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Сготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към..

2.70лв.

Schesir® Tuna&Ham in Jelly /храна за израснали котки с риба тон и шунка в желе/-85гр

Schesir® Tuna&Ham in Jelly - храна за израснали котки с риба тон и шунка в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Сготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тях ..

2.70лв.

Schesir® Tuna&Beef Fillets in Jelly /храна за израснали котки с риба тон и говежди филенца в желе/-85гр

Schesir® Tuna&Beef Fillets in Jelly - храна за израснали котки с риба тон и говежди филенца в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Сготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жес..

2.70лв.

Schesir® Tuna&Algae in Jelly /храна за израснали котки с риба тон и водорасли в желе/-85гр

Schesir® Tuna&Algae in Jelly - храна за израснали котки с риба тон и водорасли в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Сготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тя..

2.70лв.

Schesir® Tuna&Aloe in Jelly /храна за израснали котки с риба тон и алое в желе/-85гр

Schesir® Tuna&Aloe in Jelly - храна за израснали котки с риба тон и алое в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Ползите от Алое: Подсилва естествено имунната защита Стимулира и има ползи за стомашно-чревния тракт Пом..

2.70лв.

Schesir® Chicken Fillets in Jelly /храна за израснали котки с пилешки филенца в желе/-85гр

Schesir® Chicken Fillets in Jelly - храна за израснали котки с пилешки филенца в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Сготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тях ..

2.70лв.

Показани 1 от 12 | 56 (5 Страници)