Всички Категории
Телефон за информация:

Dreamies

Dreamies™ Cheese /лакомства за котка хрупкави хапки с мек пълнеж с вкус на сирене/-60гр

Dreamies™ Cheese - лакомства за котка хрупкави хапки с мек пълнеж с вкус на сирене Неустоими хрупкави джобчета с кремообразен пълнеж Хрупкави отвън и меки отвътре Ниско калорични (само 2 калирии на джобче) В удобна опаковка с цип за съхранение Опаковка: 60..

2.10лв.

Dreamies™ Chicken /лакомства за котка хрупкави хапки с мек пълнеж с вкус на пиле/-60гр

Dreamies™ Chicken - лакомства за котка хрупкави хапки с мек пълнеж с вкус на пиле Неустоими хрупкави джобчета с кремообразен пълнеж Хрупкави отвън и меки отвътре Ниско калорични (само 2 калирии на джобче) В удобна опаковка с цип за съхранение Опаковка: 60г..

2.10лв.

Dreamies™ Salmon /лакомства за котка хрупкави хапки с мек пълнеж с вкус на сьомга/-60гр

Dreamies™ Salmon - лакомства за котка хрупкави хапки с мек пълнеж с вкус на сьомга Неустоими хрупкави джобчета с кремообразен пълнеж Хрупкави отвън и меки отвътре Ниско калорични (само 2 калирии на джобче) В удобна опаковка с цип за съхранение Опаковка: 60..

2.10лв.

Dreamies™ Beef /лакомства за котка хрупкави хапки с мек пълнеж с вкус на говеждо месо/-60гр

Dreamies™ Beef - лакомства за котка хрупкави хапки с мек пълнеж с вкус на говеждо месо Неустоими хрупкави джобчета с кремообразен пълнеж Хрупкави отвън и меки отвътре Ниско калорични (само 2 калирии на джобче) В удобна опаковка с цип за съхранение Опаковка..

2.10лв.

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)