Всички Категории
Телефон за информация:

Козметика

30.70лв.

Camon Cat Grooming Bag /мрежа за почистване на котка/

Camon Cat Grooming Bag /мрежа за почистване на котка/

Camon Cat Grooming Bag - мрежа за почистване на котка Лесно и удобно за всякакви манипулации на котката къпане почистване и лечение на уши и очи прилагане на медикаменти  за устна хигиена подрязване на нокти..

30.70лв.

Orme Naturali Long Coat Shampoo /шампоан за кучета и котки с дълга козина/-200мл

Orme Naturali Long Coat Shampoo - шампоан за кучета и котки с дълга козина Подходящ за:с дълга козина Помага за възстановяването на гъвкавостта и еластичността на козината и кожата Предотвратява образуването на възли и подпомага за тяхното премахване Намалява стати..

25.90лв.

Trixie Cat Shampoo for Long Hair /шампоан за котки с дълга козина/-250мл

Trixie Cat Shampoo for Long Hair - шампоан за котки с дълга козина Спомага лесното разресване Предотвратява сплитания на козината Опаковка: 250мл...

7.20лв.

Orme Naturali Natural Control Shampoo /репелентен шампоан с нимово масло/-200мл

Orme Naturali Natural Control Shampoo - репелентен шампоан с нимово масло Подходящ за: Съдържа комбинация от етерични масла: нимово масло, жожоба, масло от бадем и алантонин Безопасен за подрастващи, бременни и кърмещи животни Почиства дълбоко, без да променя есте..

23.50лв.

Versele-Laga Oropharma Eye Clean Wipes /кърпички за очи напоени с лосион за ежедневна грижа/-20бр

Versele-Laga Oropharma Eye Clean Wipes - кърпички за очи напоени с лосион за ежедневна грижа Подходящи за: Импрегнирани с успокояващ лосион, съдържащ метличина (метличината е позната в грижата за очите със своя успокояващ и анти-възпалителен ефект) Инструкции за употреба: Почис..

10.90лв.

Versele-Laga Oropharma Ear Care Lotion /лосион за ушна хигиена/-150мл

Versele-Laga Oropharma Ear Care Lotion - лосион за ушна хигиенаПодходящ за:Успокояващ и почистващ лосион с алантоин и диви виолетки за ушния канал и външния слухов каналПремахва неприятната миризма и предотвратява образуването на инфекцииИзработен от основа на естествени растителни екстрактиЛес..

19.80лв.

Versele-Laga Oropharma Eye Care Lotion /почистващ и успокояващ лосион за очи с екстракт от метличина/-150мл

Versele-Laga Oropharma Eye Care Lotion - почистващ и успокояващ лосион за очи с екстракт от метличинаПодходящ за:Успокояващ и почистващ лосион с екстракт от метличина за почистване на сълзящи очи при кучета, както и на пътечките, които тези сълзи оставятМетличината е позната в грижата за очите ..

20.35лв.

Versele-Laga Oropharma Cat Dry Shampoo /сух почистващ шампоан за котки/-150мл

Versele-Laga Oropharma Cat Dry Shampoo - сух почистващ шампоан за котки Подходящ за почистване и освежаване на козината без вода с алое вера Изработен от основа на естествени растителни екстракти меки за кожа и козина Инструкции за употреба: Разклатете преди употреба...

15.90лв.

Versele-Laga Oropharma Ear Clean Wipes /кърпички за уши напоени с лосион за ежедневна грижа/-20бр

Versele-Laga Oropharma Ear Clean Wipes - кърпички за уши напоени с лосион за ежедневна грижа Подходящи за: Импрегнирани с успокояващ лосион от основа на естествени растителни екстракти Инструкции за употреба: Почиствайте ушната мида. Не бъркайте към ушния канал. Затва..

10.90лв.

Beaphar Cat Shampoo Macadamia Oil /шампоан за котки с Макадамия/-250мл

Beaphar Cat Shampoo Macadamia Oil - шампоан  за котки с Макадамия Неутрално pH,без парабени С масло от Макадамия за груба, наранена козина Възстановява и хидратира ​Употреба:Намокрете козината с топла вода и масажирайте козината с малко шампоан до получаване ..

10.20лв.

15.00лв.

Beaphar Grooming Powder /сух шампоан/-100гр

Beaphar Grooming Powder /сух шампоан/-100гр

Beaphar Grooming Powder - сух шампоан Ароматизира и елиминира мръсотията Не изсушава и не възпалява кожата Подходящ за всякаква козина Идеален за между къпанията ​Употреба:Наръсва се козината, след което се разтрива и избърсва с влажна кърпа. Опаковк..

15.00лв.

Camon Salviette Cleaning Wipes With Floral Breeze /мокри кърпички за тяло с аромат на цветя/-40бр

Camon Salviette Cleaning Wipes With Floral Breeze - мокри кърпички за тяло с аромат на цветяПодходящи за:С аромат на цветяПодходящи за сухо почистване, всеки път когато не искате да ползвате водаПремахват миризмитеПодходящи и за почистване на муцунка, уши и папичкиРазмери: 30х20см.Опаковка: 40б..

7.55лв.

Показани 1 от 12 | 136 (12 Страници)