Всички Категории
Телефон за информация:

Козметика

30.70лв.

Camon Cat Grooming Bag /мрежа за почистване на котка/

Camon Cat Grooming Bag /мрежа за почистване на котка/

Camon Cat Grooming Bag - мрежа за почистване на котка Лесно и удобно за всякакви манипулации на котката къпане почистване и лечение на уши и очи прилагане на медикаменти  за устна хигиена подрязване на нокти..

30.70лв.

Orme Naturali Long Coat Shampoo /Шампоан За Кучета И Котки С Дълга Козина/-200мл

ORME NATURALI LONG COAT SHAMPOO - ШАМПОАН ЗА КУЧЕТА И КОТКИ С ДЪЛГА КОЗИНАПодходящ за:с дълга козинаПомага за възстановяването на гъвкавостта и еластичността на козината и кожатаПредотвратява образуването на възли и подпомага за тяхното премахванеНамалява статичното електричество и оставя кожата гла..

26.30лв.

Trixie Cat Shampoo for Long Hair /шампоан за котки с дълга козина/-250мл

Trixie Cat Shampoo for Long Hair - шампоан за котки с дълга козина Спомага лесното разресване Предотвратява сплитания на козината Опаковка: 250мл...

7.20лв.

Versele-Laga Oropharma Eye Clean Wipes /Почистващи Кърпички За Очи Напоени С Лосион За Ежедневна Грижа/-20бр

VERSELE-LAGA OROPHARMA EYE CLEAN WIPES - ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИЧКИ ЗА ОЧИ НАПОЕНИ С ЛОСИОН ЗА ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖАПодходящи за:Импрегнирани с успокояващ лосион, съдържащ метличина (метличината е позната в грижата за очите със своя успокояващ и анти-възпалителен ефект)Инструкции за употреба:Почиствайте мястото ..

12.30лв.

Versele-Laga Oropharma Ear Care Lotion /Лосион За Ушна Хигиена/-150мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA EAR CARE LOTION - ЛОСИОН ЗА УШНА ХИГИЕНАПодходящ за:Успокояващ и почистващ лосион с алантоин и диви виолетки за ушния канал и външния слухов каналПремахва неприятната миризма и предотвратява образуването на инфекцииИзработен от основа на естествени растителни екстрактиЛес..

22.10лв.

Versele-Laga Oropharma Eye Care Lotion /Почистващ И Успокояващ Лосион За Очи С Екстракт От Метличина/-150мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA EYE CARE LOTION - ПОЧИСТВАЩ И УСПОКОЯВАЩ ЛОСИОН ЗА ОЧИ С ЕКСТРАКТ ОТ МЕТЛИЧИНАПодходящ за:Успокояващ и почистващ лосион с екстракт от метличина за почистване на сълзящи очи при кучета, както и на пътечките, които тези сълзи оставятМетличината е позната в грижата за очите ..

22.80лв.

Versele-Laga Oropharma Cat Dry Shampoo /Сух Шампоан Във Вид На Пяна За Котки/-150мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA CAT DRY SHAMPOO - СУХ ШАМПОАН ВЪВ ВИД НА ПЯНА ЗА КОТКИС алое вераБез необходимост от изплакванеНа базата на естествени растителни екстрактиПочиства и освежаваУказания за употреба:Разклатете преди употребаНатиснете помпата така, че течността да стане мусРазстила се леко над коз..

17.70лв.

Versele-Laga Oropharma Body Clean /Почистващи Кърпички За Кучета И Котки/-20бр

VERSELE-LAGA OROPHARMA BODY CLEAN - ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИЧКИ ЗА КУЧЕТА И КОТКИПочистващи и успокояващи кърпички за кучета и котки на основата на естествени растителни екстрактиПодходящи при пътуванияЗа ежедневно ползване, например след разходка да почистите лапите на вашето кучеБез съдържание на алк..

12.20лв.

Versele-Laga Oropharma Ear Clean Wipes /Почистващи Кърпички За Уши Напоени С Лосион За Ежедневна Грижа/-20бр

VERSELE-LAGA OROPHARMA EAR CLEAN WIPES - ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИЧКИ ЗА УШИ НАПОЕНИ С ЛОСИОН ЗА ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖАПодходящи за:Импрегнирани с успокояващ лосион от основа на естествени растителни екстрактиИнструкции за употреба:Почиствайте ушната мидаНе бъркайте в ушния каналЗатваряйте плътно веднага след ..

12.30лв.

Camon Salviette Cleaning Wipes With Floral Breeze /мокри кърпички за тяло с аромат на цветя/-40бр

Camon Salviette Cleaning Wipes With Floral Breeze - мокри кърпички за тяло с аромат на цветяПодходящи за:С аромат на цветяПодходящи за сухо почистване, всеки път когато не искате да ползвате водаПремахват миризмитеПодходящи и за почистване на муцунка, уши и папичкиРазмери: 30х20см.Опаковка: 40б..

7.55лв.

23.40лв.

Orme Naturali Ear Lotion /Лосион За Почистване На Уши/-200мл

Orme Naturali Ear Lotion /Лосион За Почистване На Уши/-200мл

ORME NATURALI EAR LOTION - ЛОСИОН ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА УШИПодходящ за:Съдържа ценни съставки като глицерин, екстракт от гроздови семена, плодове, рициново масло и розмарин, чието действие омекотява и нормализира тъканитеКонтролира мир..

23.40лв.

15.10лв.

Orme Nnaturali Eye Lotion /Лосион За Почистване На Очи/-100мл

Orme Nnaturali Eye Lotion /Лосион За Почистване На Очи/-100мл

ORME NNATURALI EYE LOTION - ЛОСИОН ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ОЧИПодходящ за:100% натурален продуктС глицерин, екстракт от лайка, хамамелис, липа и галска розаНежен и деликатен към очите и безпощаден към петната около очитеОпаковка: 100мл...

15.10лв.

Показани 1 от 12 | 151 (13 Страници)