Всички Категории
Телефон за информация:

Versele-Laga

Versele-Laga Oropharma Eye Clean Wipes /Почистващи Кърпички За Очи Напоени С Лосион За Ежедневна Грижа/-20бр

VERSELE-LAGA OROPHARMA EYE CLEAN WIPES - ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИЧКИ ЗА ОЧИ НАПОЕНИ С ЛОСИОН ЗА ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖАПодходящи за:Импрегнирани с успокояващ лосион, съдържащ метличина (метличината е позната в грижата за очите със своя успокояващ и анти-възпалителен ефект)Инструкции за употреба:Почиствайте мястото ..

12.30лв.

Versele-Laga Oropharma Ear Care Lotion /Лосион За Ушна Хигиена/-150мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA EAR CARE LOTION - ЛОСИОН ЗА УШНА ХИГИЕНАПодходящ за:Успокояващ и почистващ лосион с алантоин и диви виолетки за ушния канал и външния слухов каналПремахва неприятната миризма и предотвратява образуването на инфекцииИзработен от основа на естествени растителни екстрактиЛес..

22.10лв.

Versele-Laga Oropharma Eye Care Lotion /Почистващ И Успокояващ Лосион За Очи С Екстракт От Метличина/-150мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA EYE CARE LOTION - ПОЧИСТВАЩ И УСПОКОЯВАЩ ЛОСИОН ЗА ОЧИ С ЕКСТРАКТ ОТ МЕТЛИЧИНАПодходящ за:Успокояващ и почистващ лосион с екстракт от метличина за почистване на сълзящи очи при кучета, както и на пътечките, които тези сълзи оставятМетличината е позната в грижата за очите ..

22.80лв.

Versele-Laga Oropharma Cat Dry Shampoo /Сух Шампоан Във Вид На Пяна За Котки/-150мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA CAT DRY SHAMPOO - СУХ ШАМПОАН ВЪВ ВИД НА ПЯНА ЗА КОТКИС алое вераБез необходимост от изплакванеНа базата на естествени растителни екстрактиПочиства и освежаваУказания за употреба:Разклатете преди употребаНатиснете помпата така, че течността да стане мусРазстила се леко над коз..

17.70лв.

Versele-Laga Oropharma Body Clean /Почистващи Кърпички За Кучета И Котки/-20бр

VERSELE-LAGA OROPHARMA BODY CLEAN - ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИЧКИ ЗА КУЧЕТА И КОТКИПочистващи и успокояващи кърпички за кучета и котки на основата на естествени растителни екстрактиПодходящи при пътуванияЗа ежедневно ползване, например след разходка да почистите лапите на вашето кучеБез съдържание на алк..

12.20лв.

Versele-Laga Oropharma Ear Clean Wipes /Почистващи Кърпички За Уши Напоени С Лосион За Ежедневна Грижа/-20бр

VERSELE-LAGA OROPHARMA EAR CLEAN WIPES - ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИЧКИ ЗА УШИ НАПОЕНИ С ЛОСИОН ЗА ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖАПодходящи за:Импрегнирани с успокояващ лосион от основа на естествени растителни екстрактиИнструкции за употреба:Почиствайте ушната мидаНе бъркайте в ушния каналЗатваряйте плътно веднага след ..

12.30лв.

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)