Всички Категории
Телефон за информация:

Versele-Laga

Versele-Laga Oropharma Eye Clean Wipes /кърпички за очи напоени с лосион за ежедневна грижа/-20бр

Versele-Laga Oropharma Eye Clean Wipes - кърпички за очи напоени с лосион за ежедневна грижа Подходящи за: Импрегнирани с успокояващ лосион, съдържащ метличина (метличината е позната в грижата за очите със своя успокояващ и анти-възпалителен ефект) Инструкции за употреба: Почис..

10.90лв.

Versele-Laga Oropharma Ear Care Lotion /лосион за ушна хигиена/-150мл

Versele-Laga Oropharma Ear Care Lotion - лосион за ушна хигиенаПодходящ за:Успокояващ и почистващ лосион с алантоин и диви виолетки за ушния канал и външния слухов каналПремахва неприятната миризма и предотвратява образуването на инфекцииИзработен от основа на естествени растителни екстрактиЛес..

19.80лв.

Versele-Laga Oropharma Eye Care Lotion /почистващ и успокояващ лосион за очи с екстракт от метличина/-150мл

Versele-Laga Oropharma Eye Care Lotion - почистващ и успокояващ лосион за очи с екстракт от метличинаПодходящ за:Успокояващ и почистващ лосион с екстракт от метличина за почистване на сълзящи очи при кучета, както и на пътечките, които тези сълзи оставятМетличината е позната в грижата за очите ..

20.35лв.

Versele-Laga Oropharma Cat Dry Shampoo /сух почистващ шампоан за котки/-150мл

Versele-Laga Oropharma Cat Dry Shampoo - сух почистващ шампоан за котки Подходящ за почистване и освежаване на козината без вода с алое вера Изработен от основа на естествени растителни екстракти меки за кожа и козина Инструкции за употреба: Разклатете преди употреба...

15.90лв.

Versele-Laga Oropharma Ear Clean Wipes /кърпички за уши напоени с лосион за ежедневна грижа/-20бр

Versele-Laga Oropharma Ear Clean Wipes - кърпички за уши напоени с лосион за ежедневна грижа Подходящи за: Импрегнирани с успокояващ лосион от основа на естествени растителни екстракти Инструкции за употреба: Почиствайте ушната мида. Не бъркайте към ушния канал. Затва..

10.90лв.

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)