Всички Категории
Телефон за информация:

Virbac

37.00лв.

Virbac Vet Aquadent /Дентален Разтвор/-250мл

Virbac Vet Aquadent /Дентален Разтвор/-250мл

VIRBAC VET AQUADENT - ДЕНТАЛЕН РАЗТВОРПодходящ за:над 6м.Намалява образуването на зъбна плака до 50% след 2 месеца употребаЕжедневна употреба помага за премахването на лошия дъхЛесен за употреба, просто добавете в купичката с вода за пиенеВключен дозаторУказания за употреба: 1мл. Vetaquadent на..

37.00лв.

Virbac Epiotic Ear Cleaner 60ml /Лосион За Почистване На Уши На Кучета И Котки/-60мл

VIRBAC EPIOTIC EAR CLEANER 60ML - ЛОСИОН ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА УШИ НА КУЧЕТА И КОТКИПодходящ за:Лосион за почистване на уши с дерматологични и антисептични свойстваПредназначен за почистване и поддържане ушната хигиенаЕлиминира кожните отпадъци и разтваря ушните отлаганияНе дразни кожата и не я изсушаваД..

23.70лв.

Virbac Epiotic Ear Cleaner 125ml /Лосион За Почистване На Уши На Кучета И Котки/-125мл

VIRBAC EPIOTIC EAR CLEANER 125ML - ЛОСИОН ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА УШИ НА КУЧЕТА И КОТКИПодходящ за:Лосион за почистване на уши с дерматологични и антисептични свойстваПредназначен за почистване и поддържане ушната хигиенаЕлиминира кожните отпадъци и разтваря ушните отлаганияНе дразни кожата и не я изсушава..

35.10лв.

Virbac Allermyl /Противовъзпалителен Реструктуриращ И Антимикробен Шампоан/-200мл

VIRBAC ALLERMYL - ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛЕН РЕСТРУКТУРИРАЩ И АНТИМИКРОБЕН ШАМПОАНПодходящ за:Почиства кожата, препоръчва се като допълнителна грижа към основното лечение  на различни алергични състоянияУспокоява сърбежа и възпалениетоСъдържа моно и олигозахариди, кожен липиден комплекс (серамиди, мас..

37.40лв.

37.40лв.

Virbac Sebolytic /Шампоан За Мазна И Сквамозна Кожа/-200мл

Virbac Sebolytic /Шампоан За Мазна И Сквамозна Кожа/-200мл

VIRBAC SEBOLYTIC - ШАМПОАН ЗА МАЗНА И СКВАМОЗНА КОЖАПодходящ за:Специално създаден за контрол на тежки себорейни състоянияСпецифичността на шампоана се основава на синергичната комбинация между кератолитични, антисеборейни и антисептични съставкиСъдържа салицилова киселина, линолова, гама-линоленова..

37.40лв.

Virbac Pyoderm /Антимикотичен И Антисептичен Шампоан/-200мл

VIRBAC PYODERM - АНТИМИКОТИЧЕН И АНТИСЕПТИЧЕН ШАМПОАНПодходящ за:Съдържащ 3% хлорхексидинПритежава хидратиращо и реструктуриращо действие и предпазва повърхностния хидролипиден слойПрепоръчва се при кожни инфекцииПри производството на шампоана са използвани патентовани иновации на VirbacОпаковк..

37.40лв.

Virbac allerderm Spot-On 2ml /Пипети За Локална Терапия Възстановяващи Кожната Бариера За Кучета И Котки/-6бр

VIRBAC ALLERDERM SPOT-ON 2ML - ПИПЕТИ ЗА ЛОКАЛНА ТЕРАПИЯ ВЪЗСТАНОВЯВАЩИ КОЖНАТА БАРИЕРА ЗА КУЧЕТА И КОТКИПодходящи за:до 10кг.Лесни за поставяне чрез накапванеЛипиден комплекс, съдържащ серрамиди, масни киселини и холестеролПрепоръчва се като допълнителна терапия при кучета и котки с дерматози, при ..

63.20лв.

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)