Всички Категории
Телефон за информация:

Витамини и Добавки

Dermoscent Uti-Zen /Хранителна Добавка За Кучета И Котки С Уринарни Проблеми/-30бр

DERMOSCENT UTI-ZEN - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА КУЧЕТА И КОТКИ С УРИНАРНИ ПРОБЛЕМИНатурална формулаБез странични ефектиДоказана ефикасностАнтиоксидантен ефектПри повтарящи се инфекции на пикочните пътищаПоказания:Uti-Zen се основава на 100% натурални активни съставки, внимателно и строго избрани спр..

39.15лв.

Dermoscent Keravita /Вкусни 100% Натурални Таблетки За Кучета И Котки За Подхранване На Козината И Ноктите/-30бр

DERMOSCENT KERAVITA - ВКУСНИ 100% НАТУРАЛНИ ТАБЛЕТКИ ЗА КУЧЕТА И КОТКИ ЗА ПОДХРАНВАНЕ НА КОЗИНАТА И НОКТИТЕХранителна добавка, обогатена с фитокератин и двойно действие, поддържащо здрави козината и ноктитеНатурална формула без странични ефектиПървият продукт съчетаващ фитокератин, екстракт от бамбу..

38.70лв.

Petnil /хранителна добавка за здрава кожа и красива козина/-70бр

Petnil - хранителна добавка за здрава кожа и красива козина Подходяща за: Под формата на таблетки за лесно дозиране Добре овкусени за по-лесен прием Козината на животните се сгъстява и удължава Подобрява се защитната функция на кожата Приложението му при лечение..

28.80лв.

Virbac Megaderm 4ml /Течна Хранителна Добавка За Животни (До 10кг.) С Кожни Проблеми/-28бр

VIRBAC MEGADERM 4ML - ТЕЧНА ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ЖИВОТНИ (ДО 10КГ.) С КОЖНИ ПРОБЛЕМИПодходяща за:до 10кг.Хранителна добавка с козметичен ефект за здрава кожа и красива козинаНезаменими мастни киселини, минерали и витаминиСлед нейното прилагане се наблюдава положителен ефект при различни кожни състо..

29.10лв.

Virbac Megaderm 8ml /Течна Хранителна Добавка За Животни (Над 10кг.) С Кожни Проблеми/-28бр

VIRBAC MEGADERM 8ML - ТЕЧНА ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ЖИВОТНИ (НАД 10КГ.) С КОЖНИ ПРОБЛЕМИПодходяща за:над 10кг.Хранителна добавка с козметичен ефект за здрава кожа и красива козинаНезаменими мастни киселини, минерали и витаминиСлед нейното прилагане се наблюдава положителен ефект при различни кожн..

50.60лв.

Zoetis VMP /Хранителна Добавка За Кучета И Котки С Витамини Минерали И Протеини/-50бр

ZOETIS VMP - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА КУЧЕТА И КОТКИ С ВИТАМИНИ МИНЕРАЛИ И ПРОТЕИНИВисоки нива на биотин и цинк (за здрава кожа и лъскава козина)Подходящи за подрастващи (подпомагат изграждането на костната структура както и цялостното развитие)За бременни и кърмещи (повишен енергиен прием)Много добре ..

57.70лв.

Dia Dog 'N Cat /Хранителна Добавка Против Диария За Кучета И Котки 1 Таблетка/-5гр

DIA DOG 'N CAT - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ПРОТИВ ДИАРИЯ ЗА КУЧЕТА И КОТКИ 1 ТАБЛЕТКАстрадащи или възстановяващи се от остра диария. Таблетките могат да бъдат прилагани самостоятелно или в комбинация с храна:до   10кг. - 2 х ½ таблетка дневнодо   20кг. - 2 x 1 таблетка дневнонад 20кг. -..

5.10лв.

Virbac Nutri-Plus Gel /Енергийна Поливитаминна Хранителна Добавка/-120гр

VIRBAC NUTRI-PLUS GEL - ЕНЕРГИЙНА ПОЛИВИТАМИННА ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКАПодходяща за:Много подходяща за укрепване на организма след боледуванеНезаменимо средство за укрепване в растежния период на малки кучета, ловни и работещи кучета или репродуктивни животниИзползвайте като общо укрепваща терапия при ин..

29.00лв.

3.50лв.

Trixie Crumbies With Malt /Лакомства За Котки С Малц/-50гр

Trixie Crumbies With Malt /Лакомства За Котки С Малц/-50гр

TRIXIE CRUMBIES WITH MALT - ЛАКОМСТВА ЗА КОТКИ С МАЛЦЛакомства за котки с малцМалцът насърчава естественото изхвърляне на космите от стомаха и червата Без добавена захарУдобна опаковка с цип за съхранениеОпаковка: 50гр...

3.50лв.

Dr.Clauder's Snack IT Light Creme Anti-Hairball /Лека Малцова Паста Против Образуване На Космени Топки В Стомаха/-100гр

DR.CLAUDER'S SNACK IT LIGHT CREME ANTI-HAIRBALL - ЛЕКА МАЛЦОВА ПАСТА ПРОТИВ ОБРАЗУВАНЕ НА КОСМЕНИ ТОПКИ В СТОМАХАВкусно гурме лакомство с по-ниско енергийно съдържаниеСпомага за намаляване на космените топки в стомаха и поддържане на храносмилателната системаБез добавени сол и захарОпаковка: 100гр...

13.30лв.

Trixie Cat Malt Plus Junior /Малцова Паста За Подрастващи Котенца/-100гр

TRIXIE CAT MALT PLUS JUNIOR - МАЛЦОВА ПАСТА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КОТЕНЦАПодходяща за:до 1г.С водорасли, биотин, масло от сьомга и калциев фосфатПодпомага храносмилането и улеснява премахването на погълнатите космиПодобрява състоянието на козинатаОпаковка: 100гр...

9.40лв.

Beaphar Malt Paste /Малцова Паста За Котки Против Образуване На Космени Топки В Стомаха/-25гр

BEAPHAR MALT PASTE - МАЛЦОВА ПАСТА ЗА КОТКИ ПРОТИВ ОБРАЗУВАНЕ НА КОСМЕНИ ТОПКИ В СТОМАХАСпомага за намаляване на космените топки в стомаха и поддържане на храносмилателната системаСъдържа допълнително количество малц, за да се предотврати формирането на топки косми в стомаха на котката, и самите кос..

7.90лв.

Показани 1 от 12 | 62 (6 Страници)