Всички Категории
Телефон за информация:

Предпазни мрежи

54.60лв.

Trixie Protective Net /защитна мрежа черна/-4x3м

Trixie Protective Net /защитна мрежа черна/-4x3м

Trixie Protective Net - защитна мрежа Здрав и устойчив на UV лъчи материал За външна и вътрешна употреба Широчина на отворите: 3x3см. За малки котки С куки, Rawl щепсели и фиксиращ кабел Размери: 4 на 3 метра..

54.60лв.

Trixie Protective Net Reinforced /подсилена защитна мрежа маслено зелена/-2x1,5м

Trixie Protective Net Reinforced - подсилена защитна мрежа Здрав и устойчив на UV лъчи материал За външна и вътрешна употреба Широчина на отворите: 3x3см. За малки котки С куки, Rawl щепсели и фиксиращ кабел Размери: 2 на 1,5 метра..

27.30лв.

Trixie Protective Net Reinforced /подсилена защитна мрежа маслено зелена/-3x2м

Trixie Protective Net Reinforced - подсилена защитна мрежа Здрав и устойчив на UV лъчи материал За външна и вътрешна употреба Широчина на отворите: 3x3см. За малки котки С куки, Rawl щепсели и фиксиращ кабел Размери: 3 на 2 метра..

44.20лв.

Trixie Protective Net Reinforced /подсилена защитна мрежа маслено зелена/-4x3м

Trixie Protective Net Reinforced - подсилена защитна мрежа Здрав и устойчив на UV лъчи материал За външна и вътрешна употреба Широчина на отворите: 3x3см. За малки котки С куки, Rawl щепсели и фиксиращ кабел Размери: 4 на 3 метра..

83.20лв.

Trixie Protective Net Reinforced /подсилена защитна мрежа маслено зелена/-8x3м

Trixie Protective Net Reinforced - подсилена защитна мрежа Здрав и устойчив на UV лъчи материал За външна и вътрешна употреба Широчина на отворите: 3x3см. За малки котки С куки, Rawl щепсели и фиксиращ кабел Размери: 8 на 3 метра..

139.20лв.

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)