Всички Категории
Телефон за информация:

Предпазни мрежи

54.60лв.

Trixie Protective Net /Защитна Мрежа - Черна/-4x3м

Trixie Protective Net /Защитна Мрежа - Черна/-4x3м

TRIXIE PROTECTIVE NET - ЗАЩИТНА МРЕЖАЗдрав и устойчив на UV лъчи материалЗа външна и вътрешна употребаШирочина на отворите: 3x3см.Подходяща и за малки котенцаС куки, Rawl щепсели и фиксиращ кабелРазмери: 4 на 3 метра..

54.60лв.

Trixie Protective Net Reinforced /Подсилена Защитна Мрежа Маслено Зелена/-2x1,5м

TRIXIE PROTECTIVE NET REINFORCED - ПОДСИЛЕНА ЗАЩИТНА МРЕЖАВплетена метална нишка предпазва от прегризванеЗдрав и устойчив на UV лъчи материалЗа външна и вътрешна употребаШирочина на отворите: 3x3см.Подходяща и за малки котенцаС куки, Rawl щепсели и фиксиращ кабелРазмери: 2 на 1,5 метра..

27.30лв.

Trixie Protective Net Reinforced /Подсилена Защитна Мрежа Маслено Зелена/-3x2м

TRIXIE PROTECTIVE NET REINFORCED - ПОДСИЛЕНА ЗАЩИТНА МРЕЖАВплетена метална нишка предпазва от прегризванеЗдрав и устойчив на UV лъчи материалЗа външна и вътрешна употребаШирочина на отворите: 3x3см.Подходяща и за малки котенцаС куки, Rawl щепсели и фиксиращ кабелРазмери: 3 на 2 метра..

44.20лв.

Trixie Protective Net Reinforced /Подсилена Защитна Мрежа Маслено Зелена/-4x3м

TRIXIE PROTECTIVE NET REINFORCED - ПОДСИЛЕНА ЗАЩИТНА МРЕЖАВплетена метална нишка предпазва от прегризванеЗдрав и устойчив на UV лъчи материалЗа външна и вътрешна употребаШирочина на отворите: 3x3см.Подходяща и за малки котенцаС куки, Rawl щепсели и фиксиращ кабелРазмери: 4 на 3 метра..

83.20лв.

Trixie Protective Net Reinforced /Подсилена Защитна Мрежа Маслено Зелена/-8x3м

TRIXIE PROTECTIVE NET REINFORCED - ПОДСИЛЕНА ЗАЩИТНА МРЕЖАВплетена метална нишка предпазва от прегризванеЗдрав и устойчив на UV лъчи материалЗа външна и вътрешна употребаШирочина на отворите: 3x3см.Подходяща и за малки котенцаС куки, Rawl щепсели и фиксиращ кабелРазмери: 8 на 3 метра..

139.20лв.

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)