Всички Категории
Телефон за информация:

Привличане Отблъскване Успокояване

Beaphar Indoor Behavior Spray For Cats /Отблъскващ Спрей За Котки За Вътрешна Употреба/-125мл

BEAPHAR INDOOR BEHAVIOR SPRAY FOR CATS - ОТБЛЪСКВАЩ СПРЕЙ ЗА КОТКИ ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБАЗа коригиране на поведението на котки в домаТози спрей съдържа безопасна субстанция, която вашето коте намира за неприятна и то избягва да драска или маркира местата напръскани с негоУпотреба: Напръскайте мяс..

22.20лв.

Versele-Laga Oropharma Stop Indoor /Отблъскващ Спрей За Вътрешна Употреба За Кучета И Котки/-500мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA STOP INDOOR - ОТБЛЪСКВАЩ СПРЕЙ ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБА ЗА КУЧЕТА И КОТКИПродукт, който отблъсква кучетата и котките и по този начин ви помага да защитите местата, до които не искате те да имат достъп (растения, дивани и т.н.)За вътрешна употребаСъдържа цитрал, възможна е алергичн..

26.90лв.

Versele-Laga Oropharma Stop Outdoor /Отблъскващ Спрей За Външна Употреба За Кучета И Котки/-500мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA STOP OUTDOOR - ОТБЛЪСКВАЩ СПРЕЙ ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА ЗА КУЧЕТА И КОТКИПродукт, който отблъсква кучетата и котките и по този начин ви помага да защитите местата, до които не искате те да имат достъп (фасади, огради, растения, кофи за смет и т.н.)За външна употребаСъдържа цитрал, ..

26.90лв.

Beaphar Calming Home Spray /Успокояващ Спрей За Кучета И Котки/-125мл

BEAPHAR CALMING HOME SPRAY - УСПОКОЯВАЩ СПРЕЙ ЗА КУЧЕТА И КОТКИУспокояващ спрей за дома, формулиран с успокояващ Валериан, за да осигури естествена релаксация и чувство за спокойствиеПомага на животните да се чувстват по-спокойни в нови и стресови ситуацииПредотвратява симптомите на стрес и нежелано..

17.90лв.

16.75лв.

Beaphar Calming Collar Cat /Успокояващ Нашийник За Котка/-35см

Beaphar Calming Collar Cat /Успокояващ Нашийник За Котка/-35см

BEAPHAR CALMING COLLAR CAT - УСПОКОЯВАЩ НАШИЙНИК ЗА КОТКАРегулируемият билков успокояващ нашийник за котки на Beaphar е страхотен, за да помогне на вашето коте да се чувства по-малко притеснено по време на трудни моменти като посещения при ветеринар или развъдник, фойерверки, гръмотевични бури, пъту..

16.75лв.

17.10лв.

Beaphar Calming Spot On Cat /Успокояващи Пипети За Котка/-3бр

Beaphar Calming Spot On Cat /Успокояващи Пипети За Котка/-3бр

BEAPHAR CALMING SPOT ON CAT - УСПОКОЯВАЩИ ПИПЕТИ ЗА КОТКАBeaphar Calming Spot On за котки съдържа естествената билка валериана, която е известна със своите успокояващи свойстваТе ефективно помагат за намаляване на проблемното поведение, като драскане на мебели, пръскане с урина, прекомерно мяукане и..

17.10лв.

Camon Indoor Pet Corrector Spray /отблъскващ спрей за вътрешна употреба/-300мл

Camon Indoor Pet Corrector Spray - отблъскващ препарат под формата на спрей подходящ за вътрешна употреба Отличен репелент за кучета и котки Отблъсква от нежелани зони Безвреден за хора и животни Без остатъци от петна Дълъг период на действ..

18.20лв.

Camon Indoor Pet Corrector Spray /отблъскващ спрей за вътрешна употреба/-500мл

Camon Indoor Pet Corrector Spray - отблъскващ препарат под формата на спрей подходящ за вътрешна употреба Отличен репелент за кучета и котки Отблъсква от нежелани зони Безвреден за хора и животни Без остатъци от петна ..

23.40лв.

11.80лв.

Padovan GetOff /Отблъскващ Спрей/-250мл

Padovan GetOff /Отблъскващ Спрей/-250мл

PADOVAN GETOFF - ОТБЛЪСКВАЩ СПРЕЙПодходящ за:Отблъсква от нежелани зониБезвреден за хора и животниБез остатъци от петнаОпаковка: 0,250л...

11.80лв.

13.40лв.

Dr Seidel Repelex Spray /отблъскващ спрей/-100мл

Dr Seidel Repelex Spray /отблъскващ спрей/-100мл

Dr Seidel Repelex Spray - отблъскващ спрей Подходящ за: За закрити помещения Продуктът съдържа вещества с неприятна, отблъскваща кучетата и котките миризма, което позволява да защитим желани от нас обекти (помещения, мебели и др.) от маркиране с урина, замърсяване или унищ..

13.40лв.

13.40лв.

Dr Seidel Biter Spray /горчив спрей/-100мл

Dr Seidel Biter Spray /горчив спрей/-100мл

Dr Seidel Biter Spray - горчив спрей Подходящ за: Продукт със силно горчив вкус, отблъскващ кучета и котки от предмети, обект на нежелано хапане, дъвчене и разкъсване (ел. кабели, обувки, мебели и др.) Просто напръскайте мястото или предмета с малко количество Ефек..

13.40лв.

Dr Seidel Repelex Garden /отблъскващ препарат за външна употреба/-250гр

Dr Seidel Repelex Garden - отблъскващ препарат за външна употреба Подходящ за: Отблъсква от дървета, храсти и други забранени зони на открито Безвреден за хора, животни и растения 100гр. предпазва 5кв. в течение на 2 до 4 седмици Опаковка: 250гр...

14.50лв.

Показани 1 от 12 | 30 (3 Страници)