Всички Категории
Телефон за информация:

Масажни ръкавици

Ferplast GRO 5932 Dog Rubber Currycomb /гумена четка за отстраняване на косми/

Ferplast GRO 5932 Dog Rubber Currycomb - гумена четка за отстраняване на косми Подходяща за:с къса козина Удобен захват на цялата длан..

15.20лв.

Ferplast GRO 5933 Dog&Cat Double Sided Grooming Glove /двустранна четка тип ръкавица/

Ferplast GRO 5933 Dog&Cat Double Sided Grooming Glove - двустранна четка тип ръкавица Подходяща за:с къса козина Двустранна (страна за обиране на мъртви косми и страна ма масажиране) Удобен захват на цялата длан..

36.10лв.

8.60лв.

Camon Magic Latex Glove /ръкавица за масажиране/

Camon Magic Latex Glove /ръкавица за масажиране/

Camon Magic Latex Glove - ръкавица за масажиране Подходяща за: Масажира кожата и подобрява кръвообращението Премахва прахта и придава копринен блясък на козината Подходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст Изработена от бяла еко..

8.60лв.

13.80лв.

Ferplast GRO 5934 Massage Glove /ръкавица за масажиране/

Ferplast GRO 5934 Massage Glove /ръкавица за масажиране/

Ferplast GRO 5934 Massage Glove - ръкавица за масажиране Подходяща за: Масажира кожата и подобрява кръвообращението Премахва прахта и придава копринен блясък на козината Подходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст Изработена от бяла ..

13.80лв.

37.60лв.

Ferplast GRO 5935 /Ръкавица За Масажиране И Почистване/

Ferplast GRO 5935 /Ръкавица За Масажиране И Почистване/

FERPLAST GRO 5935 - РЪКАВИЦА ЗА МАСАЖИРАНЕ И ПОЧИСТВАНЕПодходяща за:с къса козинаМасажира кожата и подобрява кръвообращениетоПремахва прахта и придава копринен блясък на козинатаПодходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст..

37.60лв.

Ferplast GRO 5941 Rubber Brush For Hair Removal /Двустранна Гумена Четка/

FERPLAST GRO 5941 RUBBER BRUSH FOR HAIR REMOVAL - ДВУСТРАННА ГУМЕНА ЧЕТКАПодходяща за:За всякакъв тип козинаДължина на зъбите - 24мм. от едната страна и 5мм. от другатаПодходяща и за премахване на косми от мебели в дома..

19.00лв.

Camon Magic Glove With Mesh /Ръкавица За Масажиране И Почистване/

CAMON MAGIC GLOVE WITH MESH - РЪКАВИЦА ЗА МАСАЖИРАНЕ И ПОЧИСТВАНЕПодходяща за:Масажира кожата и подобрява кръвообращениетоПремахва прахта и придава копринен блясък на козинатаПодходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст..

10.80лв.

Camon Magic Glove With Mesh /Ръкавица За Масажиране И Почистване/

CAMON MAGIC GLOVE WITH MESH - РЪКАВИЦА ЗА МАСАЖИРАНЕ И ПОЧИСТВАНЕПодходяща за:с къса козинаМасажира кожата и подобрява кръвообращениетоПремахва прахта и придава копринен блясък на козинатаПодходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст..

8.60лв.

Camon Deshedding Glove /Ръкавица За Масажиране И Почистване/

CAMON DESHEDDING GLOVE - РЪКАВИЦА ЗА МАСАЖИРАНЕ И ПОЧИСТВАНЕПодходяща за:Масажира кожата и подобрява кръвообращениетоПремахва прахта и придава копринен блясък на козинатаПодходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст..

11.45лв.

Camon Scrubbing Rubber Brush For Dogs And Cats /Масажна Гумена Четка/-13x9см

CAMON SCRUBBING RUBBER BRUSH FOR DOGS AND CATS - МАСАЖНА ГУМЕНА ЧЕТКАПодходяща за:Масажира кожата и подобрява кръвообращениетоПремахва прахта и придава копринен блясък на козинатаПодходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възрастРазмери: 13х9см...

9.50лв.

13.70лв.

Camon Double-sided Glove /двойна ръкавица за ресане и масаж/

Camon Double-sided Glove /двойна ръкавица за ресане и масаж/

CAMON DOUBLE-SIDED GLOVE - ДВОЙНА РЪКАВИЦА ЗА РЕСАНЕ И МАСАЖПодходяща за:Масажира кожата и подобрява кръвообращениетоПремахва прахта и придава копринен блясък на козинатаПодходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възрастСтраната от велур е идеална за премахване на  м..

13.70лв.

Camon Massage Glove and Hair Remover /Ръкавица За Масажиране И Почистване/

CAMON MASSAGE GLOVE AND HAIR REMOVER - РЪКАВИЦА ЗА МАСАЖИРАНЕ И ПОЧИСТВАНЕПодходяща за:Масажира кожата и подобрява кръвообращениетоПремахва прахта и придава копринен блясък на козинатаПодходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст..

11.20лв.

Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)