Всички Категории
Телефон за информация:

Масажни ръкавици

Camon® Magic Glove with Mesh /ръкавица за масажиране и почистване/

Camon® Magic Glove with Mesh - ръкавица за масажиране и почистване Подходяща за:с къса козина Масажира кожата и подобрява кръвообращението Премахва прахта и придава копринен блясък на козината Подходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст..

6.50лв.

Camon® Rubber Brush /масажна гумена четка за късокосмести/

Camon® Rubber Brush - масажна гумена четка за късокосмести Подходяща за:с къса козина Масажира кожата и подобрява кръвообращението Премахва прахта и придава копринен блясък на козината Подходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст..

12.20лв.

5.80лв.

Georplast Geo Joy Long /масажна гумена четка/-13,5см

Georplast Geo Joy Long /масажна гумена четка/-13,5см

Georplast Geo Joy Long - масажна гумена четка Подходяща за:с дълга козина Масажира кожата и подобрява кръвообращението Премахва прахта и придава копринен блясък на козината Подходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст Размер: 13,5см...

5.80лв.

5.00лв.

Georplast Geo Joy Short /масажна гумена четка/-13,5см

Georplast Geo Joy Short /масажна гумена четка/-13,5см

Georplast Geo Joy Short - масажна гумена четка Подходяща за:с къса козина Масажира кожата и подобрява кръвообращението Премахва прахта и придава копринен блясък на козината Подходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст Размер: 13,5см...

5.00лв.

23.60лв.

Ferplast GRO 5935 /ръкавица за масажиране и почистване/

Ferplast GRO 5935 /ръкавица за масажиране и почистване/

Ferplast GRO 5935 - ръкавица за масажиране и почистванеПодходяща за:с къса козинаМасажира кожата и подобрява кръвообращениетоПремахва прахта и придава копринен блясък на козинатаПодходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст..

23.60лв.

Camon Deshedding Glove /ръкавица за масажиране и почистване/

Camon Deshedding Glove - ръкавица за масажиране и почистване Подходяща за: Масажира кожата и подобрява кръвообращението Премахва прахта и придава копринен блясък на козината Подходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст..

11.45лв.

6.70лв.

Camon® Rubber Brush /масажна гумена четка/

Camon® Rubber Brush /масажна гумена четка/

Camon® Rubber Brush - масажна гумена четка Подходяща за: Масажира кожата и подобрява кръвообращението Премахва прахта и придава копринен блясък на козината Подходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст..

6.70лв.

Ferplast GRO 5932 Dog Rubber Currycomb /гумена четка за отстраняване на косми/

Ferplast GRO 5932 Dog Rubber Currycomb - гумена четка за отстраняване на косми Подходяща за:с къса козина Удобен захват на цялата длан..

11.95лв.

Ferplast GRO 5933 Dog&Cat Double Sided Grooming Glove /двустранна четка тип ръкавица/

Ferplast GRO 5933 Dog&Cat Double Sided Grooming Glove - двустранна четка тип ръкавица Подходяща за:с къса козина Двустранна (страна за обиране на мъртви косми и страна ма масажиране) Удобен захват на цялата длан..

22.20лв.

6.10лв.

Camon Magic Latex Glove /ръкавица за масажиране/

Camon Magic Latex Glove /ръкавица за масажиране/

Camon Magic Latex Glove - ръкавица за масажиране Подходяща за: Масажира кожата и подобрява кръвообращението Премахва прахта и придава копринен блясък на козината Подходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст Изработена от бяла еко..

6.10лв.

11.10лв.

Camon® Rubber Brush /масажна гумена четка/-13см

Camon® Rubber Brush /масажна гумена четка/-13см

Camon® Rubber Brush - масажна гумена четка Подходяща за: Масажира кожата и подобрява кръвообращението Премахва прахта и придава копринен блясък на козината Подходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст Размер: 13см...

11.10лв.

10.95лв.

Ferplast GRO 5934 Massage Glove /ръкавица за масажиране/

Ferplast GRO 5934 Massage Glove /ръкавица за масажиране/

Ferplast GRO 5934 Massage Glove - ръкавица за масажиране Подходяща за: Масажира кожата и подобрява кръвообращението Премахва прахта и придава копринен блясък на козината Подходяща за животни с чувствителна кожа и за кучета и котки в бебешка възраст Изработена от бяла ..

10.95лв.

Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)