Всички Категории
Телефон за информация:

Комбинирани

NexGard Combo Spot-On Solution For Cats Up To 2,5kg /Пипети За Широкоспектърна Защита Срещу Вътрешни И Външни Паразити За Котки До 2,5кг/-3бр

NEXGARD COMBO SPOT-ON SOLUTION FOR CATS UP TO 2,5KG - ПИПЕТИ ЗА ШИРОКОСПЕКТЪРНА ЗАЩИТА СРЕЩУ ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ПАРАЗИТИ ЗА КОТКИ ДО 2,5КГПредпазва от бълхи и кърлежиУбива всички основни вътрешни паразитиЛесно приложение, без стрес за котката и стопанинаКак и срещу какво да прилагаме NexGard Com..

78.55лв.

NexGard Combo Spot-On Solution For Cats From 2,5 To 7,5kg /Пипети За Широкоспектърна Защита Срещу Вътрешни И Външни Паразити За Котки От 2,5 До 7,5кг/-3бр

NEXGARD COMBO SPOT-ON SOLUTION FOR CATS FROM 2,5 TO 7,5KG - ПИПЕТИ ЗА ШИРОКОСПЕКТЪРНА ЗАЩИТА СРЕЩУ ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ПАРАЗИТИ ЗА КОТКИ ОТ 2,5 ДО 7,5КГПредпазва от бълхи и кърлежиУбива всички основни вътрешни паразитиЛесно приложение, без стрес за котката и стопанинаКак и срещу какво да прилагаме&nbs..

86.20лв.

Stronghold 15mg Spot On /Обезпаразитяващи Пипети За Кучета И Котки До 2,5кг/-3бр

STRONGHOLD 15MG SPOT ON - ОБЕЗПАРАЗИТЯВАЩИ ПИПЕТИ ЗА КУЧЕТА И КОТКИ ДО 2,5КГПодходящи за:до 2,5кг.Показания:Третиране и профилактика против опаразитяване с бълхи причинено от Ctenocephalides spp., в продължение на един месец след еднократно приложение на продукта, благодарение на въздействието ..

57.10лв.

Stronghold 45mg Spot On /Обезпаразитяващи Пипети За Котки От 2,5 До 7,5кг/-3бр

STRONGHOLD 45MG SPOT ON - ОБЕЗПАРАЗИТЯВАЩИ ПИПЕТИ ЗА КОТКИ ОТ 2,5 ДО 7,5КГПодходящи за:от 2,5 до 7,5кг.Показания:Третиране и профилактика против опаразитяване с бълхи причинено от Ctenocephalides spp., в продължение на един месец след еднократно приложение на продукта, благодарение на въздейств..

60.80лв.

Bayer Advocate Cat 40 Spot-On /Пипети За Широкоспектърна Защита Срещу Вътрешни И Външни Паразити За Котки И Порчета До 4кг/-3бр

BAYER ADVOCATE CAT 40 SPOT-ON - ПИПЕТИ ЗА ШИРОКОСПЕКТЪРНА ЗАЩИТА СРЕЩУ ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ПАРАЗИТИ ЗА КОТКИ И ПОРЧЕТАПодходящи за:до 4кг.Терапевтични показания:КоткиПри опаразитени котки и при котки, при които съществува опасност от смесени паразитни инвазии:За лечение и профилактика при опаразитяван..

69.90лв.

Bayer Advocate Cat 80 Spot-On /Пипети За Широкоспектърна Защита Срещу Вътрешни И Външни Паразити За Котки От 4 До 8кг/-3бр

BAYER ADVOCATE CAT 80 SPOT-ON - ПИПЕТИ ЗА ШИРОКОСПЕКТЪРНА ЗАЩИТА СРЕЩУ ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ПАРАЗИТИ ЗА КОТКИПодходящи за:от 4 до 8кг.Терапевтични показания:При опаразитени котки и при котки, при които съществува опасност от смесени паразитни инвазии:За лечение и профилактика при опаразитяване с бълхи ..

82.90лв.

Stronghold Plus 15mg /Обезпаразитяващи Пипети За Котки До 2,5кг/-3бр

STRONGHOLD PLUS 15MG - ОБЕЗПАРАЗИТЯВАЩИ ПИПЕТ ЗА КОТКИ ДО 2,5КГПодходящи за:до 2,5кг.Показания:За лечение на опаразитяване с кърлежиЗа лечение и предотвратяване на опаразитяване с бълхи. Може да се използва и като част отлечението на алергичен дерматит, причинен от бълхи (алергична реакция към ухапв..

60.00лв.

Stronghold Plus 30mg /Обезпаразитяващи Пипети За Котки От 2,5 До 5кг/-3бр

STRONGHOLD PLUS 30MG - ОБЕЗПАРАЗИТЯВАЩИ ПИПЕТ ЗА КОТКИ ОТ 2,5 ДО 5КГПодходящи за:от 2,5 до 5кг.Показания:За лечение на опаразитяване с кърлежиЗа лечение и предотвратяване на опаразитяване с бълхи. Може да се използва и като част отлечението на алергичен дерматит, причинен от бълхи (алергична ре..

67.50лв.

Stronghold Plus 60mg /Обезпаразитяващи Пипети За Котки От 5 До 10кг/-3бр

STRONGHOLD PLUS 60MG - ОБЕЗПАРАЗИТЯВАЩИ ПИПЕТ ЗА КОТКИ ОТ 5 ДО 10КГПодходящи за:от 5 до 10кг.Показания:За лечение на опаразитяване с кърлежиЗа лечение и предотвратяване на опаразитяване с бълхи. Може да се използва и като част отлечението на алергичен дерматит, причинен от бълхи (алергична реак..

75.00лв.

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)