Всички Категории
Телефон за информация:

Вълнисти папагали

15.40лв.

Versele-Laga Millet Yellow /Натурално Просо (На Клас)/-300гр

Versele-Laga Millet Yellow /Натурално Просо (На Клас)/-300гр

VERSELE-LAGA MILLET YELLOW - НАТУРАЛНО ПРОСОНатурално просо на класОпаковка: 0,300кг...

15.40лв.

35.70лв.

Versele-Laga Millet Yellow /Натурално Просо (На Клас)/-1кг

Versele-Laga Millet Yellow /Натурално Просо (На Клас)/-1кг

VERSELE-LAGA MILLET YELLOW - НАТУРАЛНО ПРОСОНатурално просо на класОпаковка: 1кг...

35.70лв.

Versele-Laga Orlux Handmix /Храна За Ръчно Хранене На Новоизлюпени Птички/-500гр

VERSELE-LAGA ORLUX HANDMIX - ХРАНА ЗА РЪЧНО ХРАНЕНЕ НА НОВОИЗЛЮПЕНИ ПТИЧКИДобре балансирана пълноценна храна с всички хранителни вещества, от които се нуждаят новоизлюпените птициИзключително подходяща за допълнително хранене на малките птички в гнездотоСъс стабилизатори за чревната флора, пребиотиц..

32.90лв.

Versele-Laga Prestige Budgies /Основно Меню За Вълнисти Папагали/-1кг

VERSELE-LAGA PRESTIGE BUDGIES - ОСНОВНО МЕНЮ ЗА ВЪЛНИСТИ ПАПАГАЛИРазнообразен и балансиран състав, специално приспособен към специфичните хранителни изисквания на вълнистите папагалиСъстав:Бяло просо (38%)Жълто просо (30%)Червено просо (12%)Белен овес (10,5%)Канарено семе (4%)Ленено семе (3%)Семена ..

7.90лв.

Versele-Laga Classic Budgies /Пълноценна Храна За Вълнисти Папагали/-20кг

VERSELE-LAGA CLASSIC BUDGIES - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ВЪЛНИСТИ ПАПАГАЛИРазнообразен и балансиран състав, специално приспособен към специфичните хранителни изисквания на вълнистите папагалиДневната дажба може да варира в зависимост от вида и възрастта на птицата. Ето защо започнете с повече храна, като ..

96.40лв.

Versele-Laga Prestige Premium Budgies /Премиум Храна За Вълнисти Папагали/-800гр

VERSELE-LAGA PRESTIGE PREMIUM BUDGIES - ПРЕМИУМ ХРАНА ЗА ВЪЛНИСТИ ПАПАГАЛИРазнообразен и балансиран състав, специално приспособен към специфичните хранителни изисквания на вълнистите папагалиТази смес е съставена с внимателно подбрани семена и е обогатена с допълнителни витамини, аминокиселини и мин..

12.90лв.

Versele-Laga Orlux Gold Patee Small Parakeets /Мека Яйчна Храна За Вълнисти Папагали/-250гр

VERSELE-LAGA ORLUX GOLD PATEE SMALL PARAKEETS - МЕКА ЯЙЧНА ХРАНА ЗА ВЪЛНИСТИ ПАПАГАЛИГотова мека храна за вълнисти папагалиОбогатена с натурален медПодходяща за периоди на изхранване на малки и по време на периода на линеенеБогата на витамини, аминокиселини и протеиниИнструкции за хранене:При о..

8.70лв.

Versele-Laga Orlux Gold Patee Small Parakeets /Мека Яйчна Храна За Вълнисти Папагали/-1кг

VERSELE-LAGA ORLUX GOLD PATEE SMALL PARAKEETS - МЕКА ЯЙЧНА ХРАНА ЗА ВЪЛНИСТИ ПАПАГАЛИГотова мека храна за вълнисти папагалиОбогатена с натурален медПодходяща за периоди на изхранване на малки и по време на периода на линеенеБогата на витамини, аминокиселини и протеиниИнструкции за хранене:При о..

19.10лв.

Versele-Laga Orlux Gold Patee Small Parakeets /Мека Яйчна Храна За Вълнисти Папагали/-5кг

Доставката се извършва за 31 работни дни!VERSELE-LAGA ORLUX GOLD PATEE SMALL PARAKEETS - МЕКА ЯЙЧНА ХРАНА ЗА ВЪЛНИСТИ ПАПАГАЛИГотова мека храна за вълнисти папагалиОбогатена с натурален медПодходяща за периоди на изхранване на малки и по време на периода на линеенеБогата на витамини, амино..

90.10лв.

Versele-Laga Orlux Forti Patee /Високоенергийна Мека Яйчна Храна За Канарчета Финки И Вълнисти Папагали/-250гр

VERSELE-LAGA ORLUX FORTI PATEE - ВИСОКОЕНЕРГИЙНА МЕКА ЯЙЧНА ХРАНА ЗА КАНАРЧЕТА ФИНКИ И ВЪЛНИСТИ ПАПАГАЛИИдеален доставчик на енергия и източник на допълнителни хранителни вещества през цялата годинаОбогатена с натурален медС допълнително добавен лизин и метионин за оптимален растеж и красиво оперени..

8.70лв.

Versele-Laga Orlux Frutti Patee /Мека Яйчна Храна С Добавени Сушени Плодове За Канарчета Финки И Вълнисти Папагали/-1кг

VERSELE-LAGA ORLUX FRUTTI PATEE - МЕКА ЯЙЧНА ХРАНА С ДОБАВЕНИ СУШЕНИ ПЛОДОВЕ ЗА КАНАРЧЕТА ФИНКИ И ВЪЛНИСТИ ПАПАГАЛИИдеален доставчик на енергия и източник на допълнителни хранителни вещества през цялата годинаОбогатена с натурален медС парченца плодовеС допълнително добавен лизин и метионин за оптим..

22.50лв.

Padovan Baby Pâtée Universelle /Пълноценна Храна За Новородени Зърноядни Птички/-100гр

PADOVAN BABY PÂTÉE UNIVERSELLE - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА НОВОРОДЕНИ ЗЪРНОЯДНИ ПТИЧКИРъчно хранене за болни, недохранени или птици без родителиНачин на употреба: добавете топла вода (около 45°C) към желаното от вас количество от храната и разбърквайте до образуването на кашаСъстав:Зърнени храниХлебни изд..

9.25лв.

Показани 1 от 12 | 34 (3 Страници)