Всички Категории
Телефон за информация:

Постелки

12.55лв.

Beaphar Hutch&Cage Cleaner /дезинфенктант за клетки/-500мл

Beaphar Hutch&Cage Cleaner /дезинфенктант за клетки/-500мл

Beaphar Hutch&Cage Cleaner - дезинфенктант за клетки Подходящ за и птици Високо ефективна формула с двойно действие,която едновременно почиства и ароматизира Лесен начин за премахване на замърсяванията и за справяне с микробите в клетките на домашния ви лююбимец ..

12.55лв.

Versele-Laga Shell Sand Premium Marine /пясък от мидени черупки,минерали,стриди и анасон/-5кг

Versele-Laga Shell Sand Premium Marine - пясък от мидени черупки,минерали,стриди и анасон Пясък от 50% черупки от стриди, мидени черупки, морски минерали и семена от анасон Обезпаразитен при висока температура За оптимална хигиена,не се разпилява,освежава миризмата ..

17.30лв.

Versele-Laga Shell Sand Kristal Box /пясък за птици с мидени черупки и семена от анасон/-2кг

Versele-Laga Shell Sand Kristal Box - пясък за птици с мидени черупки и семена от анасон Обезпаразитен при висока температура За оптимална хигиена Подменяйте един-два пъти в седмицата Не се разпилява Освежава миризмата Безопасен за околната среда Употр..

8.10лв.

Padovan® Sanipet Profumato /постелка ароматизирана (гранулат от царевица)/-4л

Padovan® Sanipet Profumato - постелка ароматизирана 100% натурална  и екологично чиста постелка от пресовани царевични кочани Подходяща за птици, влечуги и гризачи Висока абсорбация и неутрализиране на неприятни миризми с добавен аромат на лимон Опаковка: 1,8..

9.40лв.

Versele-Laga Shell Sand Kristal Box /пясък за птици с мидени черупки и семена от анасон/-5кг

Versele-Laga Shell Sand Kristal Box - пясък за птици с мидени черупки и семена от анасон Обезпаразитен при висока температура За оптимална хигиена Подменяйте един-два пъти в седмицата Не се разпилява Освежава миризмата Безопасен за околната среда Употреба:..

18.10лв.

Versele-Laga Grit with Coral /пясък за птици с черупки от стриди, мидени черупки, без анасон/-2.5кг

Versele-Laga Grit with Coral - пясък за птици с черупки от стриди, мидени черупки, без анасон Обезпаразитен при висока температура За оптимална хигиена Подменяйте един-два пъти в седмицата Не се разпилява Освежава миризмата Безопасен за околната среда Опак..

9.20лв.

2.60лв.

Padovan® Ocean Fresh Air /хигиенен пясък за птички/-1кг

Padovan® Ocean Fresh Air /хигиенен пясък за птички/-1кг

Padovan® Ocean Fresh Air - хигиенен пясък за птички Смес от безпрахово стерилизиран пясък, ароматизиран с анасон и обогатен с наземни морски раковини,които са финно стрити Спомага за смилането на храната Подходящ икато постелка на клетката Опаковка: 1кг...

2.60лв.

10.50лв.

Padovan® Ocean Fresh Air /хигиенен пясък за птички/-5кг

Padovan® Ocean Fresh Air /хигиенен пясък за птички/-5кг

Padovan® Ocean Fresh Air - хигиенен пясък за птички Смес от безпрахово стерилизиран пясък, ароматизиран с анасон и обогатен с наземни морски раковини,които са финно стрити Спомага за смилането на храната Подходящ икато постелка на клетката Опаковка: 5кг...

10.50лв.

Padovan® Woody Litter /постелка от пресовани борови стърготини 10л/-5кг

Padovan® Woody Litter - постелка от пресовани борови стърготини 100% натурална  и екологично чиста постелка от пресовани борови стърготини Подходяща за папагали, зайчета, декоративни порчета и котки Висока абсорбация и неутрализиране на неприятни миризми Опаковка: 5кг...

15.00лв.

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)