Всички Категории
Телефон за информация:

Универсална храна за гризачи

15.00лв.

Beaphar Milk /сухо мляко за дребни животни/-200гр

Beaphar Milk /сухо мляко за дребни животни/-200гр

Beaphar Milk - сухо мляко за дребни животни Подходящо за:(зайци, морски свинчета, чинчили, дегута, порчета и таралежи) Замества майчиното мляко,осигорява правилен баланс между мазнините и всички необходими витамини и минерали Подходящо е също и като добавка към храната..

15.00лв.

Versele-Laga Complete Cavia /пълноценна екструдирана храна/-8кг

Versele-Laga Complete Cavia - пълноценна екструдирана храна Изключително вкусните пелети "всичко в едно" избягват селективното хранене Вашият гризач, получава всички основни хранителни вещества и остава напълно здраво Пелетите спомагат за естественото пилене на зъбите Храна..

104.30лв.

7.45лв.

Versele-Laga Natural Hay /натурално сено/-1кг

Versele-Laga Natural Hay /натурално сено/-1кг

Versele-Laga Natural Hay - натурално сено Богато на сурова целулоза За всички гризачи Насърчава храносмилането Опаковка: 1кг...

7.45лв.

Padovan® /плодов микс за гризачи/-16кг Sale
22% off

145.20лв. 187.20лв.

Padovan® /плодов микс за гризачи/-16кг

Padovan® /плодов микс за гризачи/-16кг

Padovan® - плодов микс за гризачи Универсална храна за всички видове гризачи Насипна: 16кг...

145.20лв. 187.20лв.

Padovan® Fieno Hay /сено за зайци, чинчили и други дребни гризачи 20л/-1кг

Алпийско сено от смесени треви за гризачи. Идеалната диета от внимателно подбрана и тествана естествена трева. Тя е предназначена за всички малки тревопасните животни и гризачи. Събрани по хълмовете на Италия, по традиционния начин, сушени и пресовани така че, да запазят всички хранителни вещества..

6.60лв.

8.85лв.

Padovan® Alpine Hay /алпийско сено/-700гр

Padovan® Alpine Hay /алпийско сено/-700гр

Padovan® Alpine Hay - алпийско сено За всички гризачи 100% Натурално С естествени витамини и минерали Високо съдържание на фибри Внимателно подбрани и опаковани Опаковка: 0,7кг...

8.85лв.

Padovan® Herbal Treats Menta /хранителна добавка за гризачи с мента и моркови/-220гр

Padovan® Herbal Treats Menta - хранителна добавка за гризачи с мента и моркови Страхотно лакомство за всеки гризач Подбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно хранене HerbalTreats е смес от билки и диви треви, кои..

11.45лв.

Padovan® Herbal Treats Tarassaco /хранителна добавка за гризачи с глухарче и ябълки/-150гр

Padovan® Herbal Treats Tarassaco - хранителна добавка за гризачи с глухарче и ябълки Страхотно лакомство за всеки гризач Подбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно хранене HerbalTreats е смес от билки и диви трев..

10.80лв.

Padovan® Herbal Treats Malva /хранителна добавка за гризачи с малва и ябълки/-170гр

Padovan® Herbal Treats Malva - хранителна добавка за гризачи с малва и ябълки Страхотно лакомство за всеки гризач Подбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно хранене HerbalTreats е смес от билки и диви треви, коит..

10.40лв.

Padovan® Herbal Treats Erba Medica /хранителна добавка за гризачи с люцерна и моркови/-270гр

Padovan® Herbal Treats Erba Medica - хранителна добавка за гризачи с люцерна и моркови Страхотно лакомство за всеки гризач Подбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно хранене HerbalTreats е смес от билки и диви тр..

9.50лв.

Padovan® Herbal Treats Melissa /хранителна добавка за гризачи с маточина и моркови/-200гр

Padovan® Herbal Treats Melissa - хранителна добавка за гризачи с маточина и моркови Страхотно лакомство за всеки гризач Подбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно хранене HerbalTreats е смес от билки и диви треви..

10.80лв.

Padovan® Alfalfa Herba Medica /гранули от люцерна за гризачи/-150гр

Padovan® Alfalfa Herba Medica - гранули от люцерна за гризачи Екструдирани зърнени пръстени с люцерна за всички гризачи Микс да се дава като самостоятелна храна или добавка към други зърнени храни Опаковка: 150гр...

3.65лв.

Показани 1 от 12 | 24 (2 Страници)