Всички Категории
Телефон за информация:

Универсална храна за гризачи

19.30лв.

Beaphar Small Animal Milk /Сухо Мляко За Дребни Животни/-200гр

Beaphar Small Animal Milk /Сухо Мляко За Дребни Животни/-200гр

BEAPHAR SMALL ANIMAL MILK - СУХО МЛЯКО ЗА ДРЕБНИ ЖИВОТНИПодходящо за: зайци, морски свинчета, чинчили, дегута, порчета и таралежи и др.Замества майчиното мляко,осигорява правилен баланс между мазнините и всички необходими витамини и минералиПодходящо е също и като добавка към хранатаСъдържа високока..

19.30лв.

9.40лв.

Versele-Laga Natural Hay /натурално сено/-1кг

Versele-Laga Natural Hay /натурално сено/-1кг

Versele-Laga Natural Hay - натурално сено Богато на сурова целулоза За всички гризачи Насърчава храносмилането Опаковка: 1кг...

9.40лв.

154.20лв.

Padovan /плодов микс за гризачи/-16кг

Padovan /плодов микс за гризачи/-16кг

PADOVAN - ПЛОДОВ МИКС ЗА ГРИЗАЧИ Универсална храна за всички видове гризачи Насипна: 16кг...

154.20лв.

7.00лв.

Padovan Fieno Hay /Сено За Гризачи/-1кг

Padovan Fieno Hay /Сено За Гризачи/-1кг

PADOVAN FIENO HAY - СЕНО ЗА ГРИЗАЧИАлпийско сено от смесени сортовеСъбрано по хълмовете на Италия, по традиционния начин, сушено и пресовано така, че да се запазят всички хранителни веществаОпаковка: 1кг...

7.00лв.

9.50лв.

Padovan Alpine Hay /Алпийско Сено/-700гр

Padovan Alpine Hay /Алпийско Сено/-700гр

PADOVAN ALPINE HAY - АЛПИЙСКО СЕНОЗа всички гризачи100% НатуралноС естествени витамини и минералиВисоко съдържание на фибриВнимателно подбрани и опакованиСъстав:Ливадно сено със смесен видСушени цветя (1%)Опаковка: 0,700кг...

9.50лв.

Padovan Herbal Treats Menta /Хранителна Добавка За Гризачи С Мента И Моркови/-220гр

PADOVAN HERBAL TREATS MENTA - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ГРИЗАЧИ С МЕНТА И МОРКОВИСтрахотно лакомство за всеки гризачПодбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно храненеСмес от билки и диви треви, които са изсушени при ниски температури, за да се зап..

12.20лв.

Padovan Herbal Treats Tarassaco /Хранителна Добавка За Гризачи С Глухарче И Ябълки/-150гр

Padovan Herbal Treats Tarassaco - Хранителна Добавка За Гризачи С Глухарче И ЯбълкиСтрахотно лакомство за всеки гризачПодбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно храненеСмес от билки и диви треви, които са изсушени при ниски температури, за да ..

11.45лв.

Padovan Herbal Treats Malva /Хранителна Добавка За Гризачи С Малва И Ябълки/-170гр

PADOVAN HERBAL TREATS MALVA - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ГРИЗАЧИ С МАЛВА И ЯБЪЛКИСтрахотно лакомство за всеки гризачПодбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно храненеСмес от билки и диви треви, които са изсушени при ниски температури, за да се запа..

10.80лв.

Padovan Herbal Treats Erba Medica /Хранителна Добавка За Гризачи С Люцерна И Моркови/-270гр

PADOVAN HERBAL TREATS ERBA MEDICA - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ГРИЗАЧИ С ЛЮЦЕРНА И МОРКОВИСтрахотно лакомство за всеки гризачПодбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно храненеСмес от билки и диви треви, които са изсушени при ниски температури, за д..

10.00лв.

Padovan Herbal Treats Melissa /Хранителна Добавка За Гризачи С Маточина И Моркови/-200гр

Padovan Herbal Treats Melissa - Хранителна Добавка За Гризачи С Маточина И МорковиСтрахотно лакомство за всеки гризачПодбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно храненеСмес от билки и диви треви, които са изсушени при ниски температури, за да с..

11.45лв.

Padovan Rings With Lucerne /Гранули От Люцерна За Гризачи/-150гр

PADOVAN RINGS WITH LUCERNE - ГРАНУЛИ ОТ ЛЮЦЕРНА ЗА ГРИЗАЧИЕкструдирани зърнени пръстени с люцерна за всички гризачиДа се дава като самостоятелна храна или добавка към други зърнени храниСъстав:Зърнени храниПроизводни от растителен произход (люцерна 10%)Масла и мазниниОпаковано в защитена от атмосфер..

3.90лв.

9.50лв.

Padovan Fruttix Rody /Коктейл Сушени Плодове/-250гр

Padovan Fruttix Rody /Коктейл Сушени Плодове/-250гр

Padovan Fruttix Rody - Коктейл Сушени ПлодовеСтрахотно лакомство за всеки гризачМикс от сушени плодове, подготвени за стимулиране на апетита на гризачитеСъстав:Плодове (грозде 35%, ананас 27,5%, папая 27,5%, банан 3%)Ядки (кокос 7%)Дневна дажба: няколко парченца плодове на ден в зависимост от г..

9.50лв.

Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)