Всички Категории
Телефон за информация:

Порче

Versele-Laga Complete Ferret /Пълноценна Екструдирана Храна За Порче/-750гр

VERSELE-LAGA COMPLETE FERRET - ПЪЛНОЦЕННА ЕКСТРУДИРАНА ХРАНА ЗА ПОРЧЕИзключително вкусните пелети "всичко в едно" избягват селективното храненеВашето Порче, получава всички основни хранителни вещества и остава напълно здрави90% протеини от животински произход. За страхотен вкус, оптимално храносмила..

22.30лв.

Versele-Laga Crispy Pellets Ferrets /Гранулирана Храна За Декоративни Порчета/-700гр

VERSELE-LAGA CRISPY PELLETS FERRETS - ГРАНУЛИРАНА ХРАНА ЗА ДЕКОРАТИВНИ ПОРЧЕТАВкусна храна на гранули с високо съдържание на животински протеини (сьомга и вкусно пиле)Обогатена с Омега-3 и 6 мастни киселини, и лецитин за здрава кожа и козинаСъдържа всички необходими хранителни веществаОбогатена с&nb..

14.45лв.

Versele-Laga Oropharma Pet Milk /Адаптирано Мляко За Новородени Животни/-400гр

VERSELE-LAGA OROPHARMA PET MILK - АДАПТИРАНО МЛЯКО ЗА НОВОРОДЕНИ ЖИВОТНИПодходящо за:Съдържа всички основни хранителни вещества, които кученцето, котенцето или порчето се нуждаят по време на кърменеОбогатено с Омега-3 мастни киселини, които помагат в регулирането на имунната системаТауринът е от същ..

46.95лв.

13.30лв.

Padovan Ferret Food /Пълноценна Храна За Порче/-750гр

Padovan Ferret Food /Пълноценна Храна За Порче/-750гр

PADOVAN FERRET FOOD - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ПОРЧЕРазнообразен и балансиран състав с добавени витамини и минералиСъстав:Месни и животински производниЗърнени храниМасла и мазниниСеменаРиба и рибни производниПроизводни от растителен произходМояве юкаМинералиОпакована в защитена от атмосферните влиян..

13.30лв.

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)