Всички Категории
Телефон за информация:

Ferplast

Ferplast GoodBite Tiny & Natural Cheese /сирене за дъвчене от царевично нишесте/-1бр

Ferplast GoodBite Tiny & Natural Cheese - сирене за дъвчене от царевично нишестеБез съдържание на токсични или генетично модифицирани компонентиПроектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укрепване на зъбите и намаляване на образуването на зъбен камъкЛакомс..

6.20лв.

Ferplast GoodBite Tiny & Natural Apple /ябълки за дъвчене от царевично нишесте/-1бр

FERPLAST GOODBITE TINY & NATURAL APPLE - ЯБЪЛКИ ЗА ДЪВЧЕНЕ ОТ ЦАРЕВИЧНО НИШЕСТЕБез съдържание на токсични или генетично модифицирани компонентиПроектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укрепване на зъбите и намаляване на образуването на зъбен камъкЛакомст..

6.40лв.

Ferplast GoodBite Tiny & Natural Corncob /царевица за дъвчене от царевично нишесте/-1бр

FERPLAST GOODBITE TINY & NATURAL CORNCOB - ЦАРЕВИЦА ЗА ДЪВЧЕНЕ ОТ ЦАРЕВИЧНО НИШЕСТЕБез съдържание на токсични или генетично модифицирани компонентиПроектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укрепване на зъбите и намаляване на образуването на зъбен камъкЛак..

6.60лв.

Ferplast GoodBite Tiny & Natural Stick /солети за дъвчене от царевично нишесте/-8бр

Ferplast GoodBite Tiny & Natural Stick - солети за дъвчене от царевично нишестеБез съдържание на токсични или генетично модифицирани компонентиПроектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укрепване на зъбите и намаляване на образуването на зъбен камъкЛакомст..

17.90лв.

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)