Всички Категории
Телефон за информация:

Padovan

Padovan Herbal Treats Menta /Хранителна Добавка За Гризачи С Мента И Моркови/-220гр

PADOVAN HERBAL TREATS MENTA - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ГРИЗАЧИ С МЕНТА И МОРКОВИСтрахотно лакомство за всеки гризачПодбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно храненеСмес от билки и диви треви, които са изсушени при ниски температури, за да се зап..

12.20лв.

Padovan Herbal Treats Tarassaco /Хранителна Добавка За Гризачи С Глухарче И Ябълки/-150гр

Padovan Herbal Treats Tarassaco - Хранителна Добавка За Гризачи С Глухарче И ЯбълкиСтрахотно лакомство за всеки гризачПодбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно храненеСмес от билки и диви треви, които са изсушени при ниски температури, за да ..

11.45лв.

Padovan Herbal Treats Malva /Хранителна Добавка За Гризачи С Малва И Ябълки/-170гр

PADOVAN HERBAL TREATS MALVA - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ГРИЗАЧИ С МАЛВА И ЯБЪЛКИСтрахотно лакомство за всеки гризачПодбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно храненеСмес от билки и диви треви, които са изсушени при ниски температури, за да се запа..

10.80лв.

Padovan Herbal Treats Erba Medica /Хранителна Добавка За Гризачи С Люцерна И Моркови/-270гр

PADOVAN HERBAL TREATS ERBA MEDICA - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ГРИЗАЧИ С ЛЮЦЕРНА И МОРКОВИСтрахотно лакомство за всеки гризачПодбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно храненеСмес от билки и диви треви, които са изсушени при ниски температури, за д..

10.00лв.

Padovan Herbal Treats Melissa /Хранителна Добавка За Гризачи С Маточина И Моркови/-200гр

Padovan Herbal Treats Melissa - Хранителна Добавка За Гризачи С Маточина И МорковиСтрахотно лакомство за всеки гризачПодбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно храненеСмес от билки и диви треви, които са изсушени при ниски температури, за да с..

11.45лв.

9.50лв.

Padovan Fruttix Rody /Коктейл Сушени Плодове/-250гр

Padovan Fruttix Rody /Коктейл Сушени Плодове/-250гр

Padovan Fruttix Rody - Коктейл Сушени ПлодовеСтрахотно лакомство за всеки гризачМикс от сушени плодове, подготвени за стимулиране на апетита на гризачитеСъстав:Плодове (грозде 35%, ананас 27,5%, папая 27,5%, банан 3%)Ядки (кокос 7%)Дневна дажба: няколко парченца плодове на ден в зависимост от г..

9.50лв.

8.85лв.

Padovan RodyPops /Царевички За Гризачи/-3бр

Padovan RodyPops /Царевички За Гризачи/-3бр

PADOVAN RODYPOPS - ЦАРЕВИЧКИ ЗА ГРИЗАЧИСтрахотно лакомство за всеки гризачДеликатесни малки царевички за гризачи,за здрави и силни зъбиНачин на употреба - слагайте по една царевичка или направете пуканки от тяхОпаковка: 3бр. (100гр.)..

8.85лв.

Padovan Stix Country Coniglietti /крекер за зайчета,морски свинчета и чинчили 2бр/-100гр

PADOVAN STIX COUNTRY CONIGLIETTI - КРЕКЕР ЗА ЗАЙЧЕТА,МОРСКИ СВИНЧЕТА И ЧИНЧИЛИРонливи печени пръчки с плодове и зеленчуциИдеални за морски свинчета ,зайчета и чинчилиОпаковка: 100гр.(2бр.)..

4.40лв.

Padovan Stix Flakes Coniglietti /крекер за зайчета,морски свинчета и чинчили 2бр/-100гр

PADOVAN STIX FLAKES CONIGLIETTI - КРЕКЕР ЗА ЗАЙЧЕТА,МОРСКИ СВИНЧЕТА И ЧИНЧИЛИРонливи печени пръчки със зеленчукови люспиИдеални за морски свинчета ,зайчета и чинчилиОпаковка: 100гр.(2бр.)..

4.40лв.

Padovan Stix Herbs Coniglietti /крекер за зайчета,морски свинчета и чинчили 2бр/-100гр

PADOVAN STIX HERBS CONIGLIETTI - КРЕКЕР ЗА ЗАЙЧЕТА,МОРСКИ СВИНЧЕТА И ЧИНЧИЛИРонливи печени пръчици със спанак и люцерна, покрити с празИдеални за морски свинчета ,зайчета и чинчилиОпаковка: 100гр.(2бр.)..

4.40лв.

4.40лв.

Padovan SunSeeds /Слънчогледово Семе/-500гр

Padovan SunSeeds /Слънчогледово Семе/-500гр

PADOVAN SUNSEEDS - СЛЪНЧОГЛЕДОВО СЕМЕВкусни слънчогледови семки за папагали и гризачиОпаковка: 0,500кг...

4.40лв.

Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)