Всички Категории
Телефон за информация:

Padovan

Padovan® Herbal Treats Menta /хранителна добавка за гризачи с мента и моркови/-220гр

Padovan® Herbal Treats Menta - хранителна добавка за гризачи с мента и моркови Страхотно лакомство за всеки гризач Подбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно хранене HerbalTreats е смес от билки и диви треви, кои..

11.45лв.

Padovan® Herbal Treats Tarassaco /хранителна добавка за гризачи с глухарче и ябълки/-150гр

Padovan® Herbal Treats Tarassaco - хранителна добавка за гризачи с глухарче и ябълки Страхотно лакомство за всеки гризач Подбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно хранене HerbalTreats е смес от билки и диви трев..

10.80лв.

Padovan® Herbal Treats Malva /хранителна добавка за гризачи с малва и ябълки/-170гр

Padovan® Herbal Treats Malva - хранителна добавка за гризачи с малва и ябълки Страхотно лакомство за всеки гризач Подбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно хранене HerbalTreats е смес от билки и диви треви, коит..

10.40лв.

Padovan® Herbal Treats Erba Medica /хранителна добавка за гризачи с люцерна и моркови/-270гр

Padovan® Herbal Treats Erba Medica - хранителна добавка за гризачи с люцерна и моркови Страхотно лакомство за всеки гризач Подбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно хранене HerbalTreats е смес от билки и диви тр..

9.50лв.

Padovan® Herbal Treats Melissa /хранителна добавка за гризачи с маточина и моркови/-200гр

Padovan® Herbal Treats Melissa - хранителна добавка за гризачи с маточина и моркови Страхотно лакомство за всеки гризач Подбрани съставки от естествен произход, интегрирани с микроелементи, необходими за едно пълноценно хранене HerbalTreats е смес от билки и диви треви..

10.80лв.

9.20лв.

Padovan Fruttix Rody /Коктейл Сушени Плодове/-250гр

Padovan Fruttix Rody /Коктейл Сушени Плодове/-250гр

Padovan Fruttix Rody - Коктейл Сушени ПлодовеСтрахотно лакомство за всеки гризачМикс от сушени плодове, подготвени за стимулиране на апетита на гризачитеСъстав:Плодове (грозде 35%, ананас 27,5%, папая 27,5%, банан 3%)Ядки (кокос 7%)Дневна дажба: няколко парченца плодове на ден в зависимост от г..

9.20лв.

7.95лв.

Padovan® RodyPops /царевички за гризачи/-3бр

Padovan® RodyPops /царевички за гризачи/-3бр

Padovan® RodyPops - царевички за гризачи Страхотно лакомство за всеки гризач Деликатесни малки царевички за гризачи,за здрави и силни зъби Начин на употреба:слагайте по една царевичка или направете пуканки от тях. Опаковка: 100гр...

7.95лв.

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)