Всички Категории
Телефон за информация:

Постелки и Ароматизатори

Padovan® Wood Chips Green Apple /талаш с аромат на зелена ябълка 14л/-1кг

Padovan® Wood Chips Green Apple - талаш с аромат на зелена ябълка Попива добре Свързва миризмите От сушена иглолистна дървесина Без вредни вещества Обезпрашен и не предизвикващ дразнения С приятен аромат на ябълка За оптимална хигиена и чистота в кл..

3.80лв.

3.80лв.

Padovan® Wood Chips Lemon /талаш с аромат на лимон 14л/-1кг

Padovan® Wood Chips Lemon /талаш с аромат на лимон 14л/-1кг

Padovan® Wood Chips Lemon - талаш с аромат на лимон Попива добре Свързва миризмите От сушена иглолистна дървесина Без вредни вещества Обезпрашен и не предизвикващ дразнения С приятен аромат на лимон За оптимална хигиена и чистота в клетката Оп..

3.80лв.

Padovan® Sandy Litter /хигиенна постелка за влечуги и гризачи/-4кг

Padovan® Sandy Litter - хигиенна постелка за влечуги и гризачи Натурална абсорбираща постелка (клей) Подходяща за всички видове гризачи, както и за игуана Висока абсорбация и неутрализиране на неприятни миризми Опаковка: 4кг...

14.90лв.

Padovan® Sanipet Profumato /постелка ароматизирана (гранулат от царевица)/-4л

Padovan® Sanipet Profumato - постелка ароматизирана 100% натурална  и екологично чиста постелка от пресовани царевични кочани Подходяща за птици, влечуги и гризачи Висока абсорбация и неутрализиране на неприятни миризми с добавен аромат на лимон Опаковка: 1,8..

9.40лв.

3.90лв.

Padovan® Fluffy /памук за гризачи/

Padovan® Fluffy /памук за гризачи/

Padovan® Fluffy - памук за гризачи Подходщя за хамстери и мишки ,които се нуждаят от гнездо за спане и възпроизвеждане Естествен продукт,който и да бъде погълнат няма да има вреда  ..

3.90лв.

4.85лв.

Versele-Laga Natural Wood /талаш/-1кг

Versele-Laga Natural Wood /талаш/-1кг

Versele-Laga Natural Wood - талаш Ниско съдържание на прах 100% естествен Високо абсорбиращ За оптимална хигиена и чистота в клетката Опаковка: 1кг...

4.85лв.

5.50лв.

Trixie Fresh’n’Easy Silicate Litter /силикагел за гризачи/-1л

Trixie Fresh’n’Easy Silicate Litter /силикагел за гризачи/-1л

Trixie Fresh’n’Easy Silicate Litter - силикагел за гризачи Обезпрашена Био-разградима Силно абсорбираща (течности и миризми) Опаковка: 1л. (400гр.)..

5.50лв.

Versele-Laga Oropharma Deodo Apple Scent /дезодорант на прах за клетки на малки животни с аромат на ябълка/-230гр

Versele-Laga Oropharma Deodo Apple Scent - дезодорант на прах за клетки на малки животни с аромат на ябълка За гризачи, зайци и порчета с аромат на ябълка Нeутрализира неприятните миризми Удължава ефекта от смяната на  тоалетната в клетката на дребните животни ..

12.50лв.

Versele-Laga Oropharma Deodo Pine Scent /дезодорант на прах за клетки на малки животни с аромат на бор/-230гр

Versele-Laga Oropharma Deodo Pine Scent - дезодорант на прах за клетки на малки животни с аромат на бор За гризачи, зайци и порчета с аромат на бор Нeутрализира неприятните миризми Удължава ефекта от смяната на  тоалетната в клетката на дребните животни Инс..

12.50лв.

14.60лв.

Beaphar Cage Fresh Granules /ароматизатор за клетки/-600гр

Beaphar Cage Fresh Granules /ароматизатор за клетки/-600гр

Beaphar Cage Fresh Granules - ароматизатор за клетки Свежа алтернатива на лошите миризми Специална технология "Cage Fresh" (при намокряне тогава започва да отделя миризма) Може да се използва при всички малки животни, като хамстери, плъхове, мишки, порч..

14.60лв.

Padovan® Woody Litter /постелка от пресовани борови стърготини 10л/-5кг

Padovan® Woody Litter - постелка от пресовани борови стърготини 100% натурална  и екологично чиста постелка от пресовани борови стърготини Подходяща за папагали, зайчета, декоративни порчета и котки Висока абсорбация и неутрализиране на неприятни миризми Опаковка: 5кг...

15.00лв.

Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)