Всички Категории
Телефон за информация:

Постелки

Padovan Sandy Litter /Хигиенна Постелка За Влечуги И Гризачи/-4кг

PADOVAN SANDY LITTER - ХИГИЕННА ПОСТЕЛКА ЗА ВЛЕЧУГИ И ГРИЗАЧИНатурална абсорбираща постелка (клей)Подходяща за всички видове гризачи, както и за игуанаВисока абсорбация и неутрализиране на неприятни миризмиОпаковка: 4кг...

14.90лв.

JBL TerraWood /постелка за сухи и полусухи терариуми от букови стърготини/-5л

JBL TerraWood - постелка за сухи и полусухи терариуми от букови стърготини За сухи и полусухи терариуми 100% натурални Без пестициди Подходяща и за птици и дребни домашни любимци като морски свинчета Опаковка: 1,2..

12.70лв.

13.80лв.

JBL TerraBark /постелка за терариуми от борова кора/-5л

JBL TerraBark /постелка за терариуми от борова кора/-5л

JBL TerraBark - постелка за терариуми от борова кора За влажни терариуми 100% натурални Без пестициди Висок дял на етерични масла, които намалят нивото на микроби и гъбични инфекции Опаковка: 1,790кг..

13.80лв.

5.85лв.

JBL TerraCoco Humus /постелка за влажни терариуми/-9л

JBL TerraCoco Humus /постелка за влажни терариуми/-9л

JBL TerraCoco Humus - постелка за влажни терариуми За влажни терариуми 100% натурални Без пестициди Опаковка: 600гр...

5.85лв.

JBL TerraCoco Compact /постелка за терариуми от натрошени кокосови влакна/-5л

JBL TerraCoco Compact - постелка за терариуми от натрошени кокосови влакна За влажни терариуми 100% натурални Без пестициди Опаковка: 450гр...

12.55лв.

JBL Sansibar Red /фин червен субстрат за аквариуми със сладка и солена вода/-10кг

JBL Sansibar Red - фин червен субстрат за аквариуми със сладка и солена вода Субстрат за сладководни и морски аквариуми ,терариуми Предотвратява проникването на утайки и други отпадъчни материали с финото си гранулиране и плътност Идеален за риби, безгръбначни и рас..

57.60лв.

JBL Sansibar Grey /фин сив субстрат за аквариуми със сладка и солена вода/-10кг

JBL Sansibar Grey - фин сив субстрат за аквариуми със сладка и солена вода Субстрат за сладководни и морски аквариуми ,терариуми Предотвратява проникването на утайки и други отпадъчни материали с финото си гранулиране и плътност Идеален за риби, безгръбначни и расте..

45.30лв.

JBL Sansibar Orange /фин оранжев субстрат за аквариуми със сладка и солена вода/-10кг

JBL Sansibar Orange - фин оранжев субстрат за аквариуми със сладка и солена вода Субстрат за сладководни и морски аквариуми ,терариуми Предотвратява проникването на утайки и други отпадъчни материали с финото си гранулиране и плътност Идеален за риби, безгръбначни и..

57.00лв.

JBL Sansibar Snow-white /фин снежно бял субстрат за аквариуми със сладка и солена вода/-10кг

JBL Sansibar Snow-white - фин снежно бял субстрат за аквариуми със сладка и солена вода Субстрат за сладководни и морски аквариуми ,терариуми Предотвратява проникването на утайки и други отпадъчни материали с финото си гранулиране и плътност Идеален за риби, безгръб..

74.60лв.

JBL Sansibar White /фин бял субстрат за аквариуми със сладка и солена вода/-10кг

JBL Sansibar White - фин бял субстрат за аквариуми със сладка и солена вода Субстрат за сладководни и морски аквариуми ,терариуми Предотвратява проникването на утайки и други отпадъчни материали с финото си гранулиране и плътност Идеален за риби, безгръбначни и раст..

45.90лв.

JBL Sansibar Dark /фин черен субстрат за аквариуми със сладка и солена вода/-10кг

JBL Sansibar Dark - фин черен субстрат за аквариуми със сладка и солена вода Субстрат за сладководни и морски аквариуми ,терариуми Предотвратява проникването на утайки и други отпадъчни материали с финото си гранулиране и плътност Идеален за риби, безгръбначни и рас..

46.40лв.

JBL Sansibar River / субстрат за аквариуми със сладка и солена вода/-10кг

JBL Sansibar River - субстрат за аквариуми със сладка и солена вода Субстрат за сладководни и морски аквариуми ,терариуми Предотвратява проникването на утайки и други отпадъчни материали с финото си гранулиране и плътност Идеален за риби, безгръбначни и растения ..

45.90лв.

Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)