Всички Категории
Телефон за информация:

Препарати за сладководни

Tetra SafeStart /Подобрител За Вода При Стартиране На Нов Аквариум/-50мл

TETRA SAFESTART - ПОДОБРИТЕЛ ЗА ВОДА ПРИ СТАРТИРАНЕ НА НОВ АКВАРИУМЗа аквариуми до 60л.Създава биологично активна среда за по-бързо запознаване на рибката със средата в нов аквариумСъдържа специално отгледани живи хранителни бактерии, които намаляват амоняка и нитратите в аквариумаКомбинацията между..

11.20лв.

Tetra SafeStart /Подобрител За Вода При Стартиране На Нов Аквариум/-100мл

TETRA SAFESTART - ПОДОБРИТЕЛ ЗА ВОДА ПРИ СТАРТИРАНЕ НА НОВ АКВАРИУМЗа аквариуми до 120л.Създава биологично активна среда за по-бързо запознаване на рибката със средата в нов аквариумСъдържа специално отгледани живи хранителни бактерии, които намаляват амоняка и нитратите в аквариумаКомбинацията межд..

19.50лв.

Tetra SafeStart /Подобрител За Вода При Стартиране На Нов Аквариум/-250мл

TETRA SAFESTART - ПОДОБРИТЕЛ ЗА ВОДА ПРИ СТАРТИРАНЕ НА НОВ АКВАРИУМЗа аквариуми до 300л.Създава биологично активна среда за по-бързо запознаване на рибката със средата в нов аквариумСъдържа специално отгледани живи хранителни бактерии, които намаляват амоняка и нитратите в аквариумаКомбинацията межд..

29.90лв.

Tetra AquaSafe /Препарат За Стабилизиране И Поддръжка На Водата/-50мл

TETRA AQUASAFE - ПРЕПАРАТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ВОДАТАДостатъчен за 100л.Нова формула BioExtrac, която неутрализира вредните вещества в чешмяната вода (хлор, хлорамини, мед, цинк и олово)Добавя важни съставки от естествения хабитат на рибите, които липсват в чешмяната вода: йод за вит..

5.00лв.

Tetra AquaSafe /Препарат За Стабилизиране И Поддръжка На Водата/-100мл

TETRA AQUASAFE - ПРЕПАРАТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ВОДАТАДостатъчен за 200л.Нова формула BioExtrac, която неутрализира вредните вещества в чешмяната вода (хлор, хлорамини, мед, цинк и олово)Добавя важни съставки от естествения хабитат на рибите, които липсват в чешмяната вода: йод за вит..

8.20лв.

Tetra AquaSafe /Препарат За Стабилизиране И Поддръжка На Водата/-500мл

TETRA AQUASAFE - ПРЕПАРАТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ВОДАТАДостатъчен за 1000л.Нова формула BioExtrac, която неутрализира вредните вещества в чешмяната вода (хлор, хлорамини, мед, цинк и олово)Добавя важни съставки от естествения хабитат на рибите, които липсват в чешмяната вода: йод за ви..

24.10лв.

Tetra AquaSafe /Препарат За Стабилизиране И Поддръжка На Водата/-5л

TETRA AQUASAFE - ПРЕПАРАТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ВОДАТАДостатъчен за 10 000л.Нова формула BioExtrac, която неутрализира вредните вещества в чешмяната вода (хлор, хлорамини, мед, цинк и олово)Добавя важни съставки от естествения хабитат на рибите, които липсват в чешмяната вода: йод за ..

104.00лв.

Tetra EasyBalance /Подобрител За Биологичен Баланс На Водата/-100мл

TETRA EASYBALANCE - ПОДОБРИТЕЛ ЗА БИОЛОГИЧЕН БАЛАНС НА ВОДАТАДостатъчен за 400л.Стабилизира важната карбонатна твърдост (KH) и стойностите на рН във водатаСъдържа основни витамини и минерали за здрави риби и растенияУстойчиво намалява фосфатите и нитратитеАко подобрителят бъде използван правилно, ак..

6.80лв.

Tetra EasyBalance /Подобрител За Биологичен Баланс На Водата/-250мл

TETRA EASYBALANCE - ПОДОБРИТЕЛ ЗА БИОЛОГИЧЕН БАЛАНС НА ВОДАТАДостатъчен за 1000л.Стабилизира важната карбонатна твърдост (KH) и стойностите на рН във водатаСъдържа основни витамини и минерали за здрави риби и растенияУстойчиво намалява фосфатите и нитратитеАко подобрителят бъде използван правилно, а..

14.30лв.

JBL StartKit /комплект стабилизатор за вода и бактериален активатор за стартиране на сладководен аквариум/-2х15мл

JBL StartKit - комплект стабилизатор за вода и бактериален активатор за стартиране на сладководен аквариум Подходящ за аквариум до 60л. Съдържание: JBL Biotopol 15мл. - 1бр. JBL Denitrol 15мл. - 1бр. JBL Biotopol - бързо ..

13.40лв.

JBL Atvitol /емулсия от мултивитамини с основни аминокиселини/-50мл

JBL Atvitol - емулсия от мултивитамини с основни аминокиселини Повишава нивото на витамини в замразени, живи, замразени изсушени и сухи храни от всички видове Предпазва от болести по аквариумните рибки и болести, свързани с недостиг на вещества Специалният проце..

17.30лв.

JBL Biotopol /препарат за стабилизиране и поддръжка на водата/-100мл

JBL Biotopol - препарат за стабилизиране и поддръжка на водата Достатъчен за 400л Бързо преобразува обикновената вода в стабилизирана вода за аквариуми Защитава слизестата ципа, хрилете, кожата и перките на рибките Използва се при всяка смяна на водата..

8.80лв.

Показани 1 от 12 | 57 (5 Страници)