Всички Категории
Телефон за информация:

Препарати за сладководни

Sera pH/KH Minus /препарат за понижаване на pH и KH на водата/-100мл

Sera pH/KH Minus - препарат за понижаване на pH и KH на водата Намалява pH и KH Регулира карбонатната твърдост Регулира нивото на pH За подходящо мека и леко кисела вода ​Съвет:РегулирайтеKH до 4°dKH със Sera pH/KH Minus и после използвайте Sera Super Peat..

10.25лв.

JBL StartKit /комплект стабилизатор за вода и бактериален активатор за стартиране на сладководен аквариум/-2х15мл

JBL StartKit - комплект стабилизатор за вода и бактериален активатор за стартиране на сладководен аквариум Подходящ за аквариум до 60л. Съдържание: JBL Biotopol 15мл. - 1бр. JBL Denitrol 15мл. - 1бр. JBL Biotopol - бързо ..

11.40лв.

JBL Atvitol /емулсия от мултивитамини с основни аминокиселини/-50мл

JBL Atvitol - емулсия от мултивитамини с основни аминокиселини Повишава нивото на витамини в замразени, живи, замразени изсушени и сухи храни от всички видове Предпазва от болести по аквариумните рибки и болести, свързани с недостиг на вещества Специалният проце..

14.10лв.

JBL Biotopol /препарат за стабилизиране и поддръжка на водата/-100мл

JBL Biotopol - препарат за стабилизиране и поддръжка на водата Достатъчен за 400л Бързо преобразува обикновената вода в стабилизирана вода за аквариуми Защитава слизестата ципа, хрилете, кожата и перките на рибките Използва се при всяка смяна на водата..

7.50лв.

JBL Biotopol /препарат за стабилизиране и поддръжка на водата/-250мл

JBL Biotopol - препарат за стабилизиране и поддръжка на водата Достатъчен за 1000л Бързо преобразува обикновената вода в стабилизирана вода за аквариуми Защитава слизестата ципа, хрилете, кожата и перките на рибките Използва се при всяка смяна на водат..

15.20лв.

JBL Biotopol /препарат за стабилизиране и поддръжка на водата/-500мл

JBL Biotopol - препарат за стабилизиране и поддръжка на водата Достатъчен за 2000л Бързо преобразува обикновената вода в стабилизирана вода за аквариуми Защитава слизестата ципа, хрилете, кожата и перките на рибките Използва се при всяка смяна на водат..

28.50лв.

JBL Biotopol /препарат за стабилизиране и поддръжка на водата/-625мл

JBL Biotopol - препарат за стабилизиране и поддръжка на водата Достатъчен за 2500л Бързо преобразува обикновената вода в стабилизирана вода за аквариуми Защитава слизестата ципа, хрилете, кожата и перките на рибките Използва се при всяка смяна на водат..

18.60лв.

JBL Biotopol /препарат за стабилизиране и поддръжка на водата/-5л

Доставката се извършва за 31 работни дни! JBL Biotopol - препарат за стабилизиране и поддръжка на водата Достатъчен за 20 000л Бързо преобразува обикновената вода в стабилизирана вода за аквариуми Защитава слизестата ципа, хриле..

129.70лв.

JBL Biotopol R /препарат за стабилизиране и поддръжка на водата за златни рибки/-100мл

JBL Biotopol R - препарат за стабилизиране и поддръжка на водата за златни рибки Достатъчен за 200л Бързо преобразува обикновената вода в стабилизирана вода за аквариуми Неутрализира хлор, хлорни съединения и други дезинфектанти ..

7.50лв.

JBL Biotopol C /препарат за стабилизиране и поддръжка на водата на ракообразни и скариди/-100мл

JBL Biotopol C - препарат за стабилизиране и поддръжка на водата на ракообразни и скариди Достатъчен за 400л Надеждно поглъща  мед За първоначалните промени в настройката на водата Минерали,които подкрепят линеенето Неутрализира хлорни с..

7.50лв.

Sera® Bio Nitrivec /биокултури за биологична филтрация/-50мл

Sera® Bio Nitrivec - биокултури за биологична филтрация Достатъчен за 125л. Биологично разгражда остатъци от храна, амоний и нитрити Биотехнологичен продукт съдържащ милиони пречистващи бактерии с помощта на които биологичното равновесие се стабилизира бързо и надеждно и т..

8.20лв.

Sera® Bio Nitrivec /биокултури за биологична филтрация/-100мл

Sera® Bio Nitrivec - биокултури за биологична филтрация Достатъчен за 250л. Биологично разгражда остатъци от храна, амоний и нитрити Биотехнологичен продукт съдържащ милиони пречистващи бактерии с помощта на които биологичното равновесие се стабилизира бързо и надеждно и т..

14.00лв.

Показани 1 от 12 | 89 (8 Страници)