Всички Категории
Телефон за информация:

Tetra

Tetra SafeStart /Подобрител За Вода При Стартиране На Нов Аквариум/-50мл

TETRA SAFESTART - ПОДОБРИТЕЛ ЗА ВОДА ПРИ СТАРТИРАНЕ НА НОВ АКВАРИУМЗа аквариуми до 60л.Създава биологично активна среда за по-бързо запознаване на рибката със средата в нов аквариумСъдържа специално отгледани живи хранителни бактерии, които намаляват амоняка и нитратите в аквариумаКомбинацията между..

11.20лв.

Tetra SafeStart /Подобрител За Вода При Стартиране На Нов Аквариум/-100мл

TETRA SAFESTART - ПОДОБРИТЕЛ ЗА ВОДА ПРИ СТАРТИРАНЕ НА НОВ АКВАРИУМЗа аквариуми до 120л.Създава биологично активна среда за по-бързо запознаване на рибката със средата в нов аквариумСъдържа специално отгледани живи хранителни бактерии, които намаляват амоняка и нитратите в аквариумаКомбинацията межд..

19.50лв.

Tetra SafeStart /Подобрител За Вода При Стартиране На Нов Аквариум/-250мл

TETRA SAFESTART - ПОДОБРИТЕЛ ЗА ВОДА ПРИ СТАРТИРАНЕ НА НОВ АКВАРИУМЗа аквариуми до 300л.Създава биологично активна среда за по-бързо запознаване на рибката със средата в нов аквариумСъдържа специално отгледани живи хранителни бактерии, които намаляват амоняка и нитратите в аквариумаКомбинацията межд..

29.90лв.

Tetra AquaSafe /Препарат За Стабилизиране И Поддръжка На Водата/-50мл

TETRA AQUASAFE - ПРЕПАРАТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ВОДАТАДостатъчен за 100л.Нова формула BioExtrac, която неутрализира вредните вещества в чешмяната вода (хлор, хлорамини, мед, цинк и олово)Добавя важни съставки от естествения хабитат на рибите, които липсват в чешмяната вода: йод за вит..

5.00лв.

Tetra AquaSafe /Препарат За Стабилизиране И Поддръжка На Водата/-100мл

TETRA AQUASAFE - ПРЕПАРАТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ВОДАТАДостатъчен за 200л.Нова формула BioExtrac, която неутрализира вредните вещества в чешмяната вода (хлор, хлорамини, мед, цинк и олово)Добавя важни съставки от естествения хабитат на рибите, които липсват в чешмяната вода: йод за вит..

8.20лв.

Tetra AquaSafe /Препарат За Стабилизиране И Поддръжка На Водата/-500мл

TETRA AQUASAFE - ПРЕПАРАТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ВОДАТАДостатъчен за 1000л.Нова формула BioExtrac, която неутрализира вредните вещества в чешмяната вода (хлор, хлорамини, мед, цинк и олово)Добавя важни съставки от естествения хабитат на рибите, които липсват в чешмяната вода: йод за ви..

24.10лв.

Tetra AquaSafe /Препарат За Стабилизиране И Поддръжка На Водата/-5л

TETRA AQUASAFE - ПРЕПАРАТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ВОДАТАДостатъчен за 10 000л.Нова формула BioExtrac, която неутрализира вредните вещества в чешмяната вода (хлор, хлорамини, мед, цинк и олово)Добавя важни съставки от естествения хабитат на рибите, които липсват в чешмяната вода: йод за ..

104.00лв.

Tetra EasyBalance /Подобрител За Биологичен Баланс На Водата/-100мл

TETRA EASYBALANCE - ПОДОБРИТЕЛ ЗА БИОЛОГИЧЕН БАЛАНС НА ВОДАТАДостатъчен за 400л.Стабилизира важната карбонатна твърдост (KH) и стойностите на рН във водатаСъдържа основни витамини и минерали за здрави риби и растенияУстойчиво намалява фосфатите и нитратитеАко подобрителят бъде използван правилно, ак..

6.80лв.

Tetra EasyBalance /Подобрител За Биологичен Баланс На Водата/-250мл

TETRA EASYBALANCE - ПОДОБРИТЕЛ ЗА БИОЛОГИЧЕН БАЛАНС НА ВОДАТАДостатъчен за 1000л.Стабилизира важната карбонатна твърдост (KH) и стойностите на рН във водатаСъдържа основни витамини и минерали за здрави риби и растенияУстойчиво намалява фосфатите и нитратитеАко подобрителят бъде използван правилно, а..

14.30лв.

Tetra NitrateMinus Pearls /Препарат За Намаляване На Нитратите/-100мл

TETRA NITRATEMINUS PEARLS - ПРЕПАРАТ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА НИТРАТИТЕПодходящ както за сладководни, така и за соленоводни аквариуми под формата на гранулиБиологично чисто намалява нитратите до дванадесет месецаДълготрайно подобряване качеството на водатаПремахва важните за алгите хранителни веществаПрилож..

6.25лв.

Tetra CrystalWater /Препарат За Кристално Чиста Вода/-100мл

TETRA CRYSTALWATER - ПРЕПАРАТ ЗА КРИСТАЛНО ЧИСТА ВОДАДостатъчен за 200л.Бързо и надеждно елиминира помътняването от аквариумната вода, причинено от частици мръсотияВодата в аквариума е кристално чиста само за няколко часаМоже да бъде прилаган независимо от стойността на карбонатната твърдостНе е под..

9.10лв.

19.50лв.

Tetra CrystalWater /Препарат За Кристално Чиста Вода/-250мл

Tetra CrystalWater /Препарат За Кристално Чиста Вода/-250мл

TETRA CRYSTALWATER - ПРЕПАРАТ ЗА КРИСТАЛНО ЧИСТА ВОДАДостатъчен за 500л.Бързо и надеждно елиминира помътняването от аквариумната вода, причинено от частици мръсотияВодата в аквариума е кристално чиста само за няколко часаМоже да бъде прилаган независимо от стойността на карбонатната твърдостНе е под..

19.50лв.

Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)