Всички Категории
Телефон за информация:

Tetra

Tetra AquaSafe /Препарат За Стабилизиране И Поддръжка На Водата/-50мл

TETRA AQUASAFE - ПРЕПАРАТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ВОДАТАДостатъчен за 100л.Нова формула BioExtrac, която неутрализира вредните вещества в чешмяната вода (хлор, хлорамини, мед, цинк и олово)Добавя важни съставки от естествения хабитат на рибите, които липсват в чешмяната вода: йод за вит..

5.00лв.

Tetra AquaSafe /Препарат За Стабилизиране И Поддръжка На Водата/-100мл

TETRA AQUASAFE - ПРЕПАРАТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ВОДАТАДостатъчен за 200л.Нова формула BioExtrac, която неутрализира вредните вещества в чешмяната вода (хлор, хлорамини, мед, цинк и олово)Добавя важни съставки от естествения хабитат на рибите, които липсват в чешмяната вода: йод за вит..

8.20лв.

Tetra AquaSafe /Препарат За Стабилизиране И Поддръжка На Водата/-500мл

TETRA AQUASAFE - ПРЕПАРАТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ВОДАТАДостатъчен за 1000л.Нова формула BioExtrac, която неутрализира вредните вещества в чешмяната вода (хлор, хлорамини, мед, цинк и олово)Добавя важни съставки от естествения хабитат на рибите, които липсват в чешмяната вода: йод за ви..

24.10лв.

Tetra AquaSafe /Препарат За Стабилизиране И Поддръжка На Водата/-5л

TETRA AQUASAFE - ПРЕПАРАТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ВОДАТАДостатъчен за 10 000л.Нова формула BioExtrac, която неутрализира вредните вещества в чешмяната вода (хлор, хлорамини, мед, цинк и олово)Добавя важни съставки от естествения хабитат на рибите, които липсват в чешмяната вода: йод за ..

104.00лв.

Tetra NitrateMinus Pearls /Препарат За Намаляване На Нитратите/-100мл

TETRA NITRATEMINUS PEARLS - ПРЕПАРАТ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА НИТРАТИТЕПодходящ както за сладководни, така и за соленоводни аквариуми под формата на гранулиБиологично чисто намалява нитратите до дванадесет месецаДълготрайно подобряване качеството на водатаПремахва важните за алгите хранителни веществаПрилож..

6.25лв.

Tetra Biocoryn /Капсули За Разграждане На Биологичните Отпадъци/-24бр

TETRA AQUA BIOCORYN - КАПСУЛИ ЗА РАЗГРАЖДАНЕ НА БИОЛОГИЧНИТЕ ОТПАДЪЦИДостатъчни за 1200-1440л.Подходящ за сладководни и за соленоводни аквариумиПречиства аквариумната вода ефективноОсвобождава водата от неприятни миризмиПредпазва от затлачване на пясъка и предотвратява растежа на зелени алги и потъм..

17.80лв.

22.75лв.

Tetra Bactozym /Био Ускорител За Аквариуми/-10бр

Tetra Bactozym /Био Ускорител За Аквариуми/-10бр

TETRA BACTOZYM - БИО УСКОРИТЕЛ ЗА АКВАРИУМИДостатъчен за 1000л.Внимателно подбраните ензими помагат за намаляване на замърсяването на водата и насърчават кристално чистата водаУскорява биологичната активност и опростява процеса на "стартиране" за нови аквариумиУлеснява и ускорява утаяването на нитри..

22.75лв.

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)