Всички Категории
Телефон за информация:

Къщички за размножаване и родилни вани

13.05лв.

JBL BabyHome Pro Air /ваничка за родилки/

JBL BabyHome Pro Air /ваничка за родилки/

JBL BabyHome Pro Air - ваничка за родилки Ваничка за размножаване с три функции Единична ваничка за размножаване Двойна ваничка за размножаване Отглеждане на закрито Вендуза за монтаж към стъклото Специа..

13.05лв.

JBL BabyHome Oxygen /ваничка за живораждащи риби с аерация/

JBL BabyHome Oxygen - ваничка за живораждащи риби с аерация Ваничка за размножаване с въздъшна помпа и въздушен маркуч Вендуза за монтаж към стъклото Специално проектирана за използване с камъче за въздух (при използване на кислород значител..

65.30лв.

11.90лв.

JBL N-Box /сглобяема къщичка за новородени рибки/

JBL N-Box /сглобяема къщичка за новородени рибки/

JBL N-Box - сглобяема къщичка за новородени рибки Куки за закачане Голям обем: 2 литра Оптимален воден поток Размери: Широчина - 12,5см. Дължина - 17см. Височина - 13,5см...

11.90лв.

JBL Ceramic Spawning Cave /къщичка за рибки в период на размножаване/-Ø11,5x12,5см

JBL Ceramic Spawning Cave - къщичка за рибки в период на размножаване Направена от неутрална печена глина,която не отделя вредни вещества във водата Осигурява подходящо място за уединение на рибките в период на размножаване, и за хвърляне на хайвера Предимно за цихл..

18.00лв.

JBL Cocos Cava 1/2L /къщичка от кората на кокосов орех за криене или хвърляне на хайвер/

JBL Cocos Cava 1/2L - къщичка от кората на кокосов орех за криене или хвърляне на хайвер Подходяща за хвърляне на хайвера или укритие Подходяща и за терариумни животни (лесно приемат тези естествени пещери като места за сън или заскрива..

7.00лв.

JBL Cocos Cava 1/2M /къщичка от кората на кокосов орех за криене или хвърляне на хайвер/

JBL Cocos Cava 1/2M - къщичка от кората на кокосов орех за криене или хвърляне на хайвер Подходяща за хвърляне на хайвера или укритие Подходяща и за терариумни животни (лесно приемат тези естествени пещери като места за сън или заскрива..

6.40лв.

JBL Cocos Cava 3/4L /къщичка от кората на кокосов орех за криене или хвърляне на хайвер/

JBL Cocos Cava 3/4L - къщичка от кората на кокосов орех за криене или хвърляне на хайвер Подходяща за хвърляне на хайвера или укритие Подходяща и за терариумни животни (лесно приемат тези естествени пещери като места за сън или заскрива..

9.30лв.

JBL Cocos Cava 1/1L /къщичка от кората на кокосов орех за криене или хвърляне на хайвер/

JBL Cocos Cava 1/1L - къщичка от кората на кокосов орех за криене или хвърляне на хайвер Подходяща за хвърляне на хайвера или укритие Подходяща и за терариумни животни (лесно приемат тези естествени пещери като места за сън или заскрива..

13.05лв.

JBL Cocos Cava 1/1M /къщичка от кората на кокосов орех за криене или хвърляне на хайвер/

JBL Cocos Cava 1/1M - къщичка от кората на кокосов орех за криене или хвърляне на хайвер Подходяща за хвърляне на хайвера или укритие Подходяща и за терариумни животни (лесно приемат тези естествени пещери като места за сън или заскрива..

12.00лв.

18.15лв.

JBL DisCon /конус за хвърляне на хайвер на дискуси/

JBL DisCon /конус за хвърляне на хайвер на дискуси/

JBL DisCon - конус за хвърляне на хайвер на дискуси Изработен от здрав и нечуплив материал Лесен за почистване и дезинфекция Размери: Широчина - 11,1см. Дължина - 11,1см. Височина - 25,5см..

18.15лв.

Ferplast BLU 9030 Multi-purpose floating fish hatchery /родилна вана/-20,5x9,5х10см

Ferplast BLU 9030 Multi-purpose floating fish hatchery - родилна вана Идеален за отглеждане и развъждане на рибки Включен панел за практическо разделяне Силни странични дръжки за транспортиране Комплект с всмукателни чашки Размер: Ширина - 9,5см. Дължина - 20,5см. Вис..

18.90лв.

12.50лв.

Sera Breeding Container /контейнер за развъждане/-2л

Sera Breeding Container /контейнер за развъждане/-2л

Sera Breeding Container - контейнер за развъждане Контейнерът за развъждане с обем 2.5 литра Предоставя голямо пространство за плуване на малките рибки за бърз и здравословен растеж Подходящ и за място за хвърляне на хайвер Вместимост: 2л...

12.50лв.

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)