Всички Категории
Телефон за информация:

За морски аквариум

JBL MotionDeco Lionfish /движеща се декорация за морски аквариум риба дракон/-12x9см

JBL MotionDeco Lionfish - движеща се декорация за морски аквариум риба дракон Произведени от неутрален силикон и безвредни оцветители Движеща се от водния поток (ефект на истинска) Фосфоресциращи (светят на тъмно) С включени крепежни елементи (вендуза..

24.25лв.

JBL ActionAir Pinnipeds /декорация за морски аквариум перконоги/-12x9см

JBL ActionAir Pinnipeds - декорация за морски аквариум перконоги Произведени от неутрален силикон и безвредни оцветители Движеща се от водния поток (ефект на истинска) Фосфоресциращи (светят на тъмно) С включени крепежни елементи (3 уплътнения във въл..

38.30лв.

JBL ActionAir Lucky Calamari /декорация за морски аквариум калмари/-17x18х7см

JBL ActionAir Lucky Calamari - декорация за морски аквариум калмари Произведени от неутрален силикон и безвредни оцветители Движеща се от водния поток (ефект на истинска) С включени крепежни елементи (3 калмари на скална основа) Размери: Дължина - 17см...

42.20лв.

JBL MotionDeco Medusa XL Orange /движеща се декорация за морски аквариум медуза/-Ø10х21см

JBL MotionDeco Medusa XL Orange - движеща се декорация за морски аквариум медуза Произведени от неутрален силикон и безвредни оцветители Движеща се от водния поток (ефект на истинска) Фосфоресциращи (светят на тъмно) С включени крепежни елементи (венд..

24.80лв.

JBL MotionDeco Medusa XL White /движеща се декорация за морски аквариум медуза/-Ø10х21см

JBL MotionDeco Medusa XL White - движеща се декорация за морски аквариум медуза Произведени от неутрален силикон и безвредни оцветители Движеща се от водния поток (ефект на истинска) Фосфоресциращи (светят на тъмно) С включени крепежни елементи (венду..

24.80лв.

JBL MotionDeco Medusa XL Blue /движеща се декорация за морски аквариум медуза/-Ø10х21см

JBL MotionDeco Medusa XL Blue - движеща се декорация за морски аквариум медуза Произведени от неутрален силикон и безвредни оцветители Движеща се от водния поток (ефект на истинска) Фосфоресциращи (светят на тъмно) С включени крепежни елементи (вендуз..

24.80лв.

JBL ActionAir Treasure Hunter /декорация за морски аквариум водолаз със съндък и череп/

JBL ActionAir Treasure Hunter - декорация за морски аквариум водолаз със съндък и череп Произведени от нетоксичен материал и безвредни оцветители Движеща се от водния поток (витлото в двигателя се завърта с потока от балончета) С включени крепежни елементи  ..

30.60лв.

JBL ActionAir Mystery Diver /декорация за морски аквариум водолаз/

JBL ActionAir Mystery Diver - декорация за морски аквариум водолаз Произведени от нетоксичен материал и безвредни оцветители Движеща се от водния поток (витлото в двигателя се завърта с потока от балончета) С включени крепежни елементи  Размери: Ши..

38.30лв.

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)