Всички Категории
Телефон за информация:

Нано аквариуми

JBL NanoFerropol 24 /професионално торене в нано аквариум/-15мл

JBL NanoFerropol 24 - професионално торене в нано аквариум Съдържа желязо, калий и други основни минерали и микроелементи, в леснодостъпна и усвояема за растенията форма. Осигурява основните хранителни нужди на растенията, за да осигури буйния им и здрав растеж. Само здравите расте..

10.00лв.

JBL NanoBetta /основна храна на люспи за бети и други бойни рибки в нано аквариум/-60мл

JBL NanoBetta - основна храна на люспи за бети и други бойни рибки в нано аквариум Основна храна отговаряща на специфичните хранителни навици на бети и други бойни рибки 6% крил увеличава готовността да хвърлят хайвера си и подобрява оцветяв..

5.90лв.

JBL Nano-Crabs /основна храна за малки ракообразни в нано аквариум/-60мл

JBL Nano-Crabs - основна храна за малки ракообразни в нано аквариум Твърди мини-чипове  съдържащи омари Осигурява отличен билков състав предимно от струпеи 24 часа водно стабилени, т.е. те не се разлагат във водата веднага С високо съдържание на целул..

7.00лв.

JBL Nano-Prawn /основна храна за скариди в нано аквариум/-60мл

JBL Nano-Prawn - основна храна за скариди в нано аквариум Професионално хранене за скариди в нано аквариум Храна на перли, приготвена при специален производствен процес Съдържанието, размера и структурата са специално формулирани да посрещнат хранителните нужди на с..

7.20лв.

JBL ProFlora Taifun Nano /разпръсквател на CO₂ за нано аквариум/

JBL ProFlora Taifun Nano - разпръсквател на CO₂ за нано аквариум Малък и атрактивен дизайн С керамична мембрана за малки и големи CO₂ мехурчета Направен от висококачествено стъкло (за лесно почистване JBL BioClean A и JBL PowerClean) За всички стандарт..

29.60лв.

JBL AquaEx Set 10-35 /Сифон За Почистване На Дъно На Аквариум/-10-35см

JBL AQUAEX SET 10-35 - СИФОН ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЪНО НА АКВАРИУМЗа (нано) аквариуми с височина: 10-35см.Квадратен профил (дава възможност за по лесно почистване на ъглите в аквариума)Височина: 12,5см.Отвор: 3,5x3,5см.Дължина на маркуча: 1,5м...

32.55лв.

JBL Nano-Catappa /листа от тропически бадем който е естествен стабилизатор на водата/-10бр

JBL Nano-Catappa - листа от тропически бадем който е естествен стабилизатор на водата Поставете листа в аквариума, ефектът продължава 1-3 седмици Листата са добити директно от дърво, почистени и изсушени на слънце 1 лист за 15-30л. Опаковка: 10бр...

16.30лв.

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)