Всички Категории
Телефон за информация:

Тестове за вода

Sera Quick Test /Бърз Тест За Сладководни Аквариуми И Езера/-50бр

SERA QUICK TEST - БЪРЗ ТЕСТ ЗА СЛАДКОВОДНИ АКВАРИУМИ И ЕЗЕРАТестови лентички за бързо определяне (за 60 секунди) на 6 параметри на водатаpH - (киселинност на водата)kH - карбонатна твърдостgH - обща твърдостCl₂ - хлор (дезинфектант в чешмяната вода)NO₃ - нитратиNO₂ - нитритиОпаковка: 50бр...

36.00лв.

Sera® pH Test /тест за измерване киселинността на водата (pH)/-15мл

Sera® pH Test - тест за измерване киселинността на водата (pH) Лесен мониторинг за киселинността на водата в аквариуми (морски и сладководни) и езера За около 100 измервания Опаковка: 15мл...

16.30лв.

Sera® Aqua-Test Box /тестов комплект за анализ на различни показатели на водата в аквариуми и езера/

Sera® Aqua-Test Box - тестов комплект за анализ на различни показатели на водата в аквариуми и езера Тестване на водата за акваристи с опит pH - (киселинност на водата) kH - карбонатна твърдост gH - обща твърдост Cl - хлор (дезинфектант в чешмяната вода) Fe - ..

126.80лв.

JBL O₂ Direct Test Set /тест за измерване нивата на кислород във водата/

JBL O₂ Direct Test Set - тест за измерване нивата на кислород във водата Бърз тест за наблюдение на аерацията Разработен за сладка и солена вода Достатъчен за около 40 измервания..

30.60лв.

Sera Aqua Test Set /Тестов Комплект За Анализ На Различни Показатели На Водата В Аквариуми И Езера/

SERA AQUA TEST SET - ТЕСТОВ КОМПЛЕКТ ЗА АНАЛИЗ НА РАЗЛИЧНИ ПОКАЗАТЕЛИ НА ВОДАТА В АКВАРИУМИ И ЕЗЕРААКомплект за мониторинг на най-важните параметри на водата в сладководни и морски аквариуми, както и за езераСамо познаването на водните параметри позволява навременна реакция, противодействие срещу не..

55.30лв.

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)