Всички Категории
Телефон за информация:

Медикаменти

28.70лв.

Sera Pond Оmnipur /широкоспектърен препарат/-250мл

Sera Pond Оmnipur /широкоспектърен препарат/-250мл

Sera Pond Оmnipur - широкоспектърен препарат който бързо и безопасно премахва почти всички патогени в езерото Достатъчен за 5000л Третирането е ефективно срещу бактериални инфекции (напр. Columnaris, Aeromonas, Pseudomonas, Erythrodermatitis, водянка, гниене на хрилете и перките..

28.70лв.

Sera Pond Cyprinopur /препарат срещу бактерии и паразити в езерото/-250мл

Sera Pond Cyprinopur - препарат срещу бактерии и паразити в езерото Достатъчен за 5000л Помага в случай на бактериална инфекция, дезинфекцира отворени рани, предпазва от разпространението на вируси и редуцира инфекциите от плуващи паразити Може да се използва за превантивна дез..

32.40лв.

Sera Pond Cyprinopur /препарат срещу бактерии и паразити в езерото/-500мл

Sera Pond Cyprinopur - препарат срещу бактерии и паразити в езерото Достатъчен за 10 000л Помага в случай на бактериална инфекция, дезинфекцира отворени рани, предпазва от разпространението на вируси и редуцира инфекциите от плуващи паразити Може да се използва за превантивна д..

61.00лв.

Sera Pond Omnisan /дезинфектант за водата на градински езерца/-250мл

Sera Pond Omnisan - дезинфектант за водата на градински езерца Достатъчен за 5000л Препарат който успешно се бори срещу много паразити и други патогени, които обикновено живеят в езерото (напр. Ichthyophthirius multifiliis, Ichthyobodo necator, Apiosoma, Tetrahymena, Trichodina, Chil..

16.00лв.

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)