Всички Категории
Телефон за информация:

JBL

JBL AlgoPond Forte /Препарат За Почистване На Водата От Алги/-500мл

JBL ALGOPOND FORTE - ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ВОДАТА ОТ АЛГИДостатъчен за 10 000л.Борба с всички видове водорасли в градинските езера бързо и ефективноЛесен за използване: определете необходимото количество, смесете го с езерната вода в лейка, изсипете го равномерно върху повърхността на езеротоБър..

30.40лв.

JBL AlgoPond Forte /Препарат За Почистване На Водата От Алги/-2,5л

JBL ALGOPOND FORTE - ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ВОДАТА ОТ АЛГИДостатъчен за 50 000л.Борба с всички видове водорасли в градинските езера бързо и ефективноЛесен за използване: определете необходимото количество, смесете го с езерната вода в лейка, изсипете го равномерно върху повърхността на езеротоБър..

112.60лв.

JBL AlgoPond Forte /Препарат За Почистване На Водата От Алги/-5л

JBL ALGOPOND FORTE - ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ВОДАТА ОТ АЛГИДостатъчен за 100 000л.Борба с всички видове водорасли в градинските езера бързо и ефективноЛесен за използване: определете необходимото количество, смесете го с езерната вода в лейка, изсипете го равномерно върху повърхността на езеротоБъ..

159.70лв.

JBL AlgoPond Green /Препарат Срещу Позеленяването (Плуващи Алги) На Водата/-250мл

JBL ALGOPOND GREEN /ПРЕПАРАТ СРЕЩУ ПОЗЕЛЕНЯВАНЕТО (ПЛУВАЩИ АЛГИ) НА ВОДАТАДостатъчен за 5 000л.За бърз и ефективен контрол на всички видове плаващи водорасли (зелена вода) в градинските езераЛесен за използване - определете необходимото количество, смесете го с езерната вода в лейка, изсипете го рав..

16.15лв.

JBL AlgoPond Green /Препарат Срещу Позеленяването (Плуващи Алги) На Водата/-500мл

JBL ALGOPOND GREEN /ПРЕПАРАТ СРЕЩУ ПОЗЕЛЕНЯВАНЕТО (ПЛУВАЩИ АЛГИ) НА ВОДАТАДостатъчен за 10 000л.За бърз и ефективен контрол на всички видове плаващи водорасли (зелена вода) в градинските езераЛесен за използване - определете необходимото количество, смесете го с езерната вода в лейка, изсипете го ра..

30.20лв.

JBL AlgoPond Green /Препарат Срещу Позеленяването (Плуващи Алги) На Водата/-5л

JBL ALGOPOND GREEN /ПРЕПАРАТ СРЕЩУ ПОЗЕЛЕНЯВАНЕТО (ПЛУВАЩИ АЛГИ) НА ВОДАТАДостатъчен за 100 000л.За бърз и ефективен контрол на всички видове плаващи водорасли (зелена вода) в градинските езераЛесен за използване - определете необходимото количество, смесете го с езерната вода в лейка, изсипете го р..

149.30лв.

JBL BiotoPond /Препарат За Стабилизиране На Водата В Езерата С Алое Вера/-250мл

JBL BIOTOPOND - ПРЕПАРАТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ НА ВОДАТА В ЕЗЕРАТА С АЛОЕ ВЕРАДостатъчен за 5 000л.Защитава хрилете, кожата и перките чрез органични защитни колоиди и подхранва с алое вераВитамин В комплекс за защита срещу стрес и заболяванияОтровни тежки метали като мед, олово, цинк и други ще бъдат неу..

17.90лв.

JBL BiotoPond /Препарат За Стабилизиране На Водата В Езерата С Алое Вера/-2,5л

Доставката се извършва за 31 работни дни!JBL BIOTOPOND - ПРЕПАРАТ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ НА ВОДАТА В ЕЗЕРАТА С АЛОЕ ВЕРАДостатъчен за 50 000л.Защитава хрилете, кожата и перките чрез органични защитни колоиди и подхранва с алое вераВитамин В комплекс за защита срещу стрес и заболяванияОтровни тежки ме..

85.70лв.

JBL StabiloPond Basis /Основна Грижа За Всеки Тип Градинско Езеро (Създава Естествена Среда Стабилизира КН GH И pH)/-250гр

JBL STABILOPOND BASIS - ОСНОВНА ГРИЖА ЗА ВСЕКИ ТИП ГРАДИНСКО ЕЗЕРО (СЪЗДАВА ЕСТЕСТВЕНА СРЕДА СТАБИЛИЗИРА КН GH И PH)Достатъчен за 2 500л.Основна грижа за всеки тип градинско езеро - създава естествена среда, стабилизира КН, GH и pHБезопасен за риби, водорасли и други обитатели на езеротоДобавя жизне..

25.50лв.

JBL StabiloPond Basis /Основна Грижа За Всеки Тип Градинско Езеро (Създава Естествена Среда Стабилизира КН GH И PH)/-1кг

JBL STABILOPOND BASIS - ОСНОВНА ГРИЖА ЗА ВСЕКИ ТИП ГРАДИНСКО ЕЗЕРО (СЪЗДАВА ЕСТЕСТВЕНА СРЕДА СТАБИЛИЗИРА КН GH И PH)Достатъчен за 10 000л.Основна грижа за всеки тип градинско езеро - създава естествена среда, стабилизира КН, GH и pHБезопасен за риби, водорасли и други обитатели на езеротоДобавя жизн..

65.10лв.

25.50лв.

JBL StabiloPond KH /Стабилизатор За Градински Езера/-250гр

JBL StabiloPond KH /Стабилизатор За Градински Езера/-250гр

JBL STABILOPOND KH - СТАБИЛИЗАТОР ЗА ГРАДИНСКИ ЕЗЕРАДостатъчен за 2 500л.Балансира стойностите на рН в оптималните граници от7,5-8,5, като увеличава КНАбсорбира тежките метали и спомага за разграждането на амонякаПредотвратява загубите на риби по време цъфтежа на водораслиДозиране:За първа упот..

25.50лв.

JBL AlgoPond Sorb /Препарат За Пречистване На Водата В Езерата Чрез Блокиране На Спектър От Светлина/-500мл

Доставката се извършва за 31 работни дни!JBL ALGOPOND SORB - ПРЕПАРАТ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДАТА В ЕЗЕРАТА ЧРЕЗ БЛОКИРАНЕ НА СПЕКТЪР ОТ СВЕТЛИНАДостатъчен за 10 000л.Намалява растежа на нежеланите водорасли, използвайки „ефект на слънчевите очила“Резултат от действието на JBL AlgoPond Sorb&n..

26.70лв.

Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)