Всички Категории
Телефон за информация:

JBL

JBL BiotoPond /препарат за стабилизиране на водата в езерата с алое вера/-250мл

JBL BiotoPond - препарат за стабилизиране на водата в езерата с алое вера Защитава хрилете, кожата и перките чрез органични защитни колоиди и подхранва с алое вера Витамин В комплекс за защита срещу стрес и заболявания Отровни тежки метали като мед, олово, цинк и др..

17.10лв.

JBL BiotoPond /препарат за стабилизиране на водата в езерата с алое вера/-2500мл

Доставката се извършва за 31 дни! JBL BiotoPond - препарат за стабилизиране на водата в езерата с алое вера Защитава хрилете, кожата и перките чрез органични защитни колоиди и подхранва с алое вера Витамин В комплекс за защита срещу стрес и заболявания ..

81.90лв.

JBL StabiloPond Basis /препарат за стабилизиране на KH , GH и pH в езерото/-250гр

JBL StabiloPond Basis - препарат за стабилизиране на KH , GH и pH в езерото Основна грижа за всеки тип градинско езеро - създава естествена среда, стабилизира КН, GH и pH Безопасен за риби, водорасли и други обитатели на езерото Добавя жизненоважни елементи в езерот..

24.30лв.

JBL StabiloPond KH /препарат за стабилизиране на рН ,като увеличава KH/-250гр

JBL StabiloPond KH - препарат за стабилизиране на рН ,като увеличава KH Балансира стойностите на рН в оптималните граници от7,5-8,5, като увеличава КН Абсорбира тежките метали и спомага за разграждането на амоняка Предотвратява загубите на риби по време цъфтежа..

24.30лв.

JBL AlgoPond Forte /препарат за почистване на водата от алги/-500мл

JBL AlgoPond Forte - препарат за почистване на водата от алги Достатъчен за 10 000л. Ефективен в контролирането на растежа на всички видове нежелани водорасли в градинските езера, като въздейства директно върху метаболизма на водораслите Опаковка: 0,500л...

29.10лв.

JBL AlgoPond Forte /препарат за почистване на водата от алги/-5л

JBL AlgoPond Forte - препарат за почистване на водата от алги Достатъчен за 100 000л. Ефективен в контролирането на растежа на всички видове нежелани водорасли в градинските езера, като въздейства директно върху метаболизма на водораслите Опаковка: 5л...

152.40лв.

JBL AlgoPond Sorb /препарат за пречистване на водата в езерата чрез блокиране на спектър от светлина/-500мл

Доставката се извършва за 31 работни дни! JBL AlgoPond Sorb - препарат за пречистване на водата в езерата чрез блокиране на спектър от светлина Достатъчен за 10 000л. Намалява растежа на нежеланите водорасли, използвайки „ефект на слънчевите очила“ ..

25.50лв.

JBL AlgoPond Green /препарат срещу позеленяването на водата/-250мл

JBL AlgoPond Green - препарат срещу позеленяването на водата Достатъчен за 5000л. Премахва водораслите, чрез целенасоченото и ефективно действие на алгицида, без да се нарушава баланса на езерната вода Умъртвените водорасли и aлгицидът се разграждат от обитаващите езерото ..

15.40лв.

JBL AlgoPond Green /препарат срещу позеленяването на водата/-500мл

JBL AlgoPond Green - препарат срещу позеленяването на водата Достатъчен за 10000л. Премахва водораслите, чрез целенасоченото и ефективно действие на алгицида, без да се нарушава баланса на езерната вода Умъртвените водорасли и aлгицидът се разграждат от обитаващите езерото..

28.80лв.

JBL AlgoPond Green /препарат срещу позеленяването на водата/-5л

JBL AlgoPond Green - препарат срещу позеленяването на водата Достатъчен за 100000л. Премахва водораслите, чрез целенасоченото и ефективно действие на алгицида, без да се нарушава баланса на езерната вода Умъртвените водорасли и aлгицидът се разграждат от обитаващите езерот..

142.20лв.

JBL BactoPond /препарат за избистряне на водата в езерата с живи бактерии/-500мл

JBL BactoPond - препарат за избистряне на водата в езерата с живи бактерии Достатъчен за 10000л. Създава здравословна езерна вода чрез биологично разпадане на замърсителите Намалява растежа на нежелани водорасли чрез отнемане на излишните хранителни вещества Възста..

39.45лв.

JBL BactoPond /препарат за избистряне на водата в езерата с живи бактерии/-2500мл

JBL BactoPond - препарат за избистряне на водата в езерата с живи бактерии Достатъчен за 50000л. Създава здравословна езерна вода чрез биологично разпадане на замърсителите Намалява растежа на нежелани водорасли чрез отнемане на излишните хранителни вещества Възста..

101.00лв.

Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)