Всички Категории
Телефон за информация:

Ferplast

Ferplast GoodBite Natural Chicken Bone XS /лакомства за куче с вкус на пиле 8,2см/-4бр

Ferplast GoodBite Natural Chicken Bone XS - лакомства за куче с вкус на пиле Кокали за дъвчене от царевично нишесте Без съдържание на токсични или генетично модифицирани компоненти Проектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укреп..

10.15лв.

Ferplast GoodBite Natural Beef Bone XS /лакомства за куче с вкус на говеждо 8,2см/-4бр

FERPLAST GOODBITE NATURAL BEEF BONE XS - ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕ С ВКУС НА ГОВЕЖДОКокали за дъвчене от царевично нишестеБез съдържание на токсични или генетично модифицирани компонентиПроектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укрепване на зъбите и намаляване на обр..

10.15лв.

Ferplast GoodBite Natural Ham Bone XS /лакомства за куче с вкус на шунка 8,2см/-4бр

FERPLAST GOODBITE NATURAL HAM BONE XS - ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕ С ВКУС НА ШУНКАКокали за дъвчене от царевично нишестеБез съдържание на токсични или генетично модифицирани компонентиПроектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укрепване на зъбите и намаляване на образу..

10.15лв.

Ferplast GoodBite Natural Chicken Bone S /лакомства за куче с вкус на пиле 11см/-2бр

Ferplast GoodBite Natural Chicken Bone S - лакомства за куче с вкус на пиле Кокали за дъвчене от царевично нишесте Без съдържание на токсични или генетично модифицирани компоненти Проектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укрепв..

10.35лв.

Ferplast GoodBite Natural Beef Bone S /лакомства за куче с вкус на говеждо 11см/-2бр

FERPLAST GOODBITE NATURAL BEEF BONE S - ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕ С ВКУС НА ГОВЕЖДОКокали за дъвчене от царевично нишестеБез съдържание на токсични или генетично модифицирани компонентиПроектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укрепване на зъбите и намаляване на обра..

10.35лв.

Ferplast GoodBite Natural Ham Bone S /лакомства за куче с вкус на шунка 11см/-2бр

Ferplast GoodBite Natural Ham Bone S - лакомства за куче с вкус на шункаКокали за дъвчене от царевично нишестеБез съдържание на токсични или генетично модифицирани компонентиПроектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укрепване на зъбите и намаляване на образув..

10.35лв.

Ferplast GoodBite Natural Chicken Bone M /лакомства за куче с вкус на пиле 13,5см/-2бр

Ferplast GoodBite Natural Chicken Bone M - лакомства за куче с вкус на пиле Кокали за дъвчене от царевично нишесте Без съдържание на токсични или генетично модифицирани компоненти Проектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укрепв..

14.95лв.

Ferplast GoodBite Natural Beef Bone M /лакомства за куче с вкус на говеждо 13,5см/-2бр

FERPLAST GOODBITE NATURAL BEEF BONE M - ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕ С ВКУС НА ГОВЕЖДО Кокали за дъвчене от царевично нишестеБез съдържание на токсични или генетично модифицирани компонентиПроектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укрепване на зъбите и намаляване н..

14.95лв.

Ferplast GoodBite Natural Ham Bone M /лакомства за куче с вкус на шунка13,5см/-2бр

FERPLAST GOODBITE NATURAL HAM BONE M - ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕ С ВКУС НА ШУНКАКокали за дъвчене от царевично нишестеБез съдържание на токсични или генетично модифицирани компонентиПроектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укрепване на зъбите и намаляване на образув..

14.95лв.

Ferplast GoodBite Natural Chicken Bone L /лакомство за куче с вкус на пиле/-17см

Ferplast GoodBite Natural Chicken Bone L - лакомство за куче с вкус на пиле Кокали за дъвчене от царевично нишесте Без съдържание на токсични или генетично модифицирани компоненти Проектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укрепв..

14.20лв.

Ferplast GoodBite Natural Beef Bone L /лакомство за куче с вкус на говеждо/-17см

FERPLAST GOODBITE NATURAL BEEF BONE L - ЛАКОМСТВО ЗА КУЧЕ С ВКУС НА ГОВЕЖДОКокали за дъвчене от царевично нишестеБез съдържание на токсични или генетично модифицирани компонентиПроектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укрепване на зъбите и намаляване на обра..

14.20лв.

Ferplast GoodBite Natural Ham Bone L /лакомство за куче с вкус на шунка/-17см

FERPLAST GOODBITE NATURAL HAM BONE L - ЛАКОМСТВО ЗА КУЧЕ С ВКУС НА ШУНКАКокали за дъвчене от царевично нишестеБез съдържание на токсични или генетично модифицирани компонентиПроектирани, за да се грижат за зъбната хигиена на вашия приятел, те са полезни за укрепване на зъбите и намаляване на образув..

14.20лв.

Показани 1 от 12 | 35 (3 Страници)