Всички Категории
Телефон за информация:

Успокояващи продукти

15.60лв.

Beaphar Calming Collar /Успокояващ Нашийник За Кучета/-65см

Beaphar Calming Collar /Успокояващ Нашийник За Кучета/-65см

BEAPHAR CALMING COLLAR - УСПОКОЯВАЩ НАШИЙНИК ЗА КУЧЕТАBeaphar Calming Collar помага при стрес и проблеми в поведението в следствие на:Посещение при ветеринарФойерверкиГръмотевични бури и други ситуации с много шумПътуване с автомобил, влак или самолетПреместване в нов домПосещение в развъдникНо..

15.60лв.

15.45лв.

Beaphar Calming Spot On /Успокояващи Пипети За Кучета/-3бр

Beaphar Calming Spot On /Успокояващи Пипети За Кучета/-3бр

BEAPHAR CALMING SPOT ON - УСПОКОЯВАЩИ ПИПЕТИ ЗА КУЧЕТАBeaphar Calming Spot On помага при стрес и проблеми в поведението в следствие на:Посещение при ветеринарФойерверкиГръмотевични бури и други ситуации с много шумПътуване с автомобил, влак или самолетПреместване в нов домПосещение в развъдникНово ж..

15.45лв.

Beaphar CaniComfort Calming Collar Adult /Успокояващ Нашийник С Феромони За Израснали Кучета/-65см

BEAPHAR CANICOMFORT CALMING COLLAR ADULT - УСПОКОЯВАЩ НАШИЙНИК С ФЕРОМОНИ ЗА ИЗРАСНАЛИ КУЧЕТАBeaphar CaniComfort Calming Collar Adult е просто и ефективно решение за намаляване на проблемното поведение при кучета като лаене, унищожаване на мебели, маркиране с урината, прекомерно облизване и надраскв..

32.00лв.

Beaphar CaniComfort Calming Collar Puppy /Успокояващ Нашийник С Феромони За Подрастващи Кученца/-45см

BEAPHAR CANICOMFORT CALMING COLLAR PUPPY - УСПОКОЯВАЩ НАШИЙНИК С ФЕРОМОНИ ЗА ПОДРАСТВАЩИ КУЧЕНЦАBeaphar CaniComfort Calming Collar Puppy е просто и ефективно решение, което помага за успокояване на кученцата и помага за намаляване на нежеланото поведениеBeaphar CaniComfort съдържа копие на естествен..

30.60лв.

Beaphar CaniComfort Calming Spot On /Успокояващи Пипети С Феромони За Кучета/-3бр

BEAPHAR CANICOMFORT CALMING SPOT ON - УСПОКОЯВАЩИ ПИПЕТИ С ФЕРОМОНИ ЗА КУЧЕТАПодходящи за подрастващи и израснали кучетаКлинично доказани, че успокояват и помагат за намаляване на нежелано поведение при кучетаИзползвайки феромони, разпознати от вашето куче, Beaphar CaniComfort Calming Spot On&n..

27.80лв.

Beaphar CaniComfort Calming Spray /Успокояващ Спрей С Феромони За Кучета/-30мл

BEAPHAR CANICOMFORT CALMING SPRAY - УСПОКОЯВАЩ СПРЕЙ С ФЕРОМОНИ ЗА КУЧЕТАПодходящи за подрастващи и израснали кучетаОбща информация:Успокояващ спрей за кучета с феромони Beaphar CaniComfort Calming Spray е просто и ефективно решение срещу прекомерно лаене, драскане, маркиране с урина,..

24.70лв.

Beaphar CaniComfort Calming Diffuser /Успокояващ Дифузер С Феромони За Кучета/-48мл

BEAPHAR CANICOMFORT CALMING DIFFUSER - УСПОКОЯВАЩ ДИФУЗЕР С ФЕРОМОНИ ЗА КУЧЕТАПодходящи за подрастващи и израснали кучетаОбща информация:Успокояващ дифузер с феромони за кучета Beaphar CaniComfort Calming Diffuser идва на помощ при проблемно поведение като лай, гризане на мебели, марк..

44.40лв.

Beaphar CaniComfort 30 Day Refill /Резервен Пълнител С Феромони За Успокояващ Дифузер Beaphar CaniComfort Calming Diffuser/-48мл

BEAPHAR CANICOMFORT 30 DAY REFILL - РЕЗЕРВЕН ПЪЛНИТЕЛ С ФЕРОМОНИ ЗА УСПОКОЯВАЩ ДИФУЗЕР BEAPHAR CANICOMFORT CALMING DIFFUSERОпаковка: 48мл...

33.35лв.

21.20лв.

Biogance Algo Stress Spray /Антистресиращ Спрей/-250мл

Biogance Algo Stress Spray /Антистресиращ Спрей/-250мл

BIOGANCE ALGO STRESS SPRAY - АНТИСТРЕСИРАЩ СПРЕЙПодходящ за:Помага за намаляване на тревожността и нервността, чрез комплекс от водорасли, майорана и етерични маслаАктивира микроциркулацията на кръвта и подобрява оксигенацията на козинатаФормулата му е без парабени, pH неутрално, разработен с 98% ор..

21.20лв.

Beaphar Calming Home Spray /Успокояващ Спрей За Кучета И Котки/-125мл

BEAPHAR CALMING HOME SPRAY - УСПОКОЯВАЩ СПРЕЙ ЗА КУЧЕТА И КОТКИУспокояващ спрей за дома, формулиран с успокояващ Валериан, за да осигури естествена релаксация и чувство за спокойствиеПомага на животните да се чувстват по-спокойни в нови и стресови ситуацииПредотвратява симптомите на стрес и нежелано..

16.90лв.

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)