Всички Категории
Телефон за информация:

Biogance

Biogance Phytocare Kera+ /Хранителна Добавка За Здрава Кожа И Красива Козина/-200мл

BIOGANCE PHYTOCARE KERA+ - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ЗДРАВА КОЖА И КРАСИВА КОЗИНАПодходяща за:над 3 месецаФормула с микроелементи и рибрно масло богато на Омега-3 и 6 незаменими мастни киселиниПомага за възстановяване блясъка на козинатаСпомага за намаляване линеенето на козинатаПомага за облекчава..

21.20лв.

Biogance Phytocare Joint+ /Хранителна Добавка Подобряваща Състоянието На Ставите/-200мл

BIOGANCE PHYTOCARE JOINT+ - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ПОДОБРЯВАЩА СЪСТОЯНИЕТО НА СТАВИТЕПодходяща за:над 3 месецаФормула с екстракти от бамбук, бреза, брястолистно орехче и обогатена с калцийПомага за укрепване и облекчаване на ставитеПодобрява мобилносттаДопринася за благосъстоянието н..

21.20лв.

Biogance Phytocare Slim+ /Хранителна Добавка Подобряваща Състоянието На Теглото/-200мл

BIOGANCE PHYTOCARE SLIM+ - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ПОДОБРЯВАЩА СЪСТОЯНИЕТО НА ТЕГЛОТОПодходяща за:Формула със зелен чай и L-карнитинПомага в борбата срещу наднорменото теглоПомага за изгарянето на мазнини и ги превръща в енергияДава усещане за ситост, за по-добра регулация на апетитаУказания за упот..

21.20лв.

Biogance Phytocare Vital+ /Хранителна Добавка Подобряваща Състоянието На Организма/-200мл

BIOGANCE PHYTOCARE VITAL+ - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ПОДОБРЯВАЩА СЪСТОЯНИЕТО НА ОРГАНИЗМАПодходяща за:Формула с масло от черен дроб на треска, източник на витамини A, E и DУлеснява физическото възстановяванеПомага за облекчаване на мускулите по време на тренировкаНоси тонус и жизненостУказания за упо..

21.20лв.

Biogance Phytocare Digest+ /Хранителна Добавка Подобряваща Състоянието На Храносмилателната Система/-200мл

BIOGANCE PHYTOCARE DIGEST+ - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ПОДОБРЯВАЩА СЪСТОЯНИЕТО НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМАПодходяща за:Формула с екстракти от бял трън, зелен анасон и пробиотициПомага за подобряване на процеса на храносмиланеНасърчава баланса на чревната флоракаПомага срещу подуване и газовеУказания ..

21.20лв.

Biogance Phytocare Verm+ /Хранителна Добавка Подобряваща Състоянието На Храносмилателната Система И Обезпаразитяващ Ефект/-200мл

BIOGANCE PHYTOCARE VERM+ - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ПОДОБРЯВАЩА СЪСТОЯНИЕТО НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА И ОБЕЗПАРАЗИТЯВАЩ ЕФЕКТПодходяща за:Формула с екстракти от мащерка и чесънУказания за употреба:Разклатете преди употреба. Смесвайте с храна веднъж дневно.Дава се смесен в дневната дажба в продълже..

21.20лв.

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)