Всички Категории
Телефон за информация:

Козметика

5.00лв.

Beaphar Finger Toothbrush /Четка За Зъби Тип Напръстник/-2бр

Beaphar Finger Toothbrush /Четка За Зъби Тип Напръстник/-2бр

BEAPHAR FINGER TOOTHBRUSH - ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ТИП НАПРЪСТНИКПодходяща за:С меки влакнаОпаковка: 2бр...

5.00лв.

Orme Naturali Long Coat Shampoo /шампоан за кучета и котки с дълга козина/-200мл

Orme Naturali Long Coat Shampoo - шампоан за кучета и котки с дълга козина Подходящ за:с дълга козина Помага за възстановяването на гъвкавостта и еластичността на козината и кожата Предотвратява образуването на възли и подпомага за тяхното премахване Намалява стати..

22.80лв.

Versele-Laga Oropharma Universal Shampoo /шампоан за честа употреба/-250мл

Versele-Laga Oropharma Universal Shampoo - шампоан за честа употреба Подхранващ шампоан с екстракт от хмел за редовна употреба - подходящ за всички видове козина Дава на козината по-голям обем и блясък Хидратира кожата и неутрализира лошата миризма в козината Състои се от е..

12.35лв.

Biozoo Vifos Insecticide Shampoo /противопаразитен шампоан/-250мл

Biozoo Vifos Insecticide Shampoo - противопаразитен шампоан Подходящ за: Противопаразитен шампоан с максимален ефект и висока безопасност Предотвратява от инвазия на паразити (бълхи и кърлежи) Да се избягва областта около очите  Опаковка: 250мл...

9.20лв.

Croci Gills Soap with Tea Tree Oil /противопаразитен сапун с екстракт от чаено дърво/-100гр

Croci Gills Soap with Tea Tree Oil - противопаразитен сапун с екстракт от чаено дърво Подходящ за: Прави кожата на кучето неприятна за кърлежи и бълхи Опаковка: 100гр...

3.90лв.

Orme Naturali Natural Control Shampoo /репелентен шампоан с нимово масло/-200мл

Orme Naturali Natural Control Shampoo - репелентен шампоан с нимово масло Подходящ за: Съдържа комбинация от етерични масла: нимово масло, жожоба, масло от бадем и алантонин Безопасен за подрастващи, бременни и кърмещи животни Почиства дълбоко, без да променя есте..

23.50лв.

Orme Naturali Volumizing Conditioner /хидратиращ балсам за кучета/-200мл

Orme Naturali Volumizing Conditioner - хидратиращ балсам за кучета Подхранваща формула за меката и пухкава козина, като същевременно подобрява нейната текстура Помага за възстановяването на гъвкавостта и еластичността на козината и кожата Предотвратява образуването на възл..

27.30лв.

Versele-Laga Oropharma White Hair Shampoo /шампоан за бяла козина/-250мл

Versele-Laga Oropharma White Hair Shampoo - шампоан за бяла козина Специален шампоан с екстракт от лайка за кучета с бяло козина Укрепва белия слой Осветлява и запазва естествения светлинен цвят на козината Състои се от естествени екстракти Указания за употреба:Намокр..

12.35лв.

Beaphar Puppy Dental Kit /Паста И Четка За Зъби За Малки Кученца/-50гр

BEAPHAR PUPPY DENTAL KIT - ПАСТА И ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ЗА МАЛКИ КУЧЕНЦАКомплекта включва четка и паста за зъби с вкус на черен дробСъздава добри навици за зъбна хигиена от самото начало на кученцето от стоматологично заболяване по-късно в животаСъдържа всичко необходимо, за грижата за денталното здраве на..

14.20лв.

Biozoo Shampoo with Antiparasitic Effect /противопаразитен шампоан/-250мл

Biozoo Shampoo with Antiparasitic Effect - противопаразитен шампоан Подходящ за: Максимален ефект и висока безопасност Предотвратява от инвазия на паразити: бълхи и кърлежи Да се избягва областта около очите  Опаковка: 250мл...

8.90лв.

Versele-Laga Oropharma Puppy Shampoo /шампоан за подрастващи кученца и кучета с чувствителна кожа/-250мл

Versele-Laga Oropharma Puppy Shampoo - шампоан за подрастващи кученца и кучета с чувствителна кожа Успокояващ шампоан с екстракт от липа за кученца Лек шампоан за кученца и кучета с чувствителна кожа Състои се от естествени екстракти Указания за употреба:Намокрете козината ..

12.35лв.

Beaphar Toothbrush And Toothpaste Kit /Комплект Паста И Четка За Зъби/-100гр

BEAPHAR TOOTHBRUSH AND TOOTHPASTE KIT - КОМПЛЕКТ ПАСТА И ЧЕТКА ЗА ЗЪБИКомплекта включва четка и паста за зъби с вкус на черен дробТриензимната защита, чрез протеаза, глюкозо-оксидаза и амилоглюкозидаза неутрализират плаката и в резултат осигуряват свеж дъхПодходяща за всички породи кучетаОпаковка: 1..

14.90лв.

Показани 1 от 12 | 292 (25 Страници)