Всички Категории
Телефон за информация:

Козметика

5.10лв.

Beaphar Finger Toothbrush /Четка За Зъби Тип Напръстник/-2бр

Beaphar Finger Toothbrush /Четка За Зъби Тип Напръстник/-2бр

BEAPHAR FINGER TOOTHBRUSH - ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ТИП НАПРЪСТНИКПодходяща за:С меки влакнаОпаковка: 2бр...

5.10лв.

Orme Naturali Long Coat Shampoo /шампоан за кучета и котки с дълга козина/-200мл

Orme Naturali Long Coat Shampoo - шампоан за кучета и котки с дълга козина Подходящ за:с дълга козина Помага за възстановяването на гъвкавостта и еластичността на козината и кожата Предотвратява образуването на възли и подпомага за тяхното премахване Намалява стати..

25.90лв.

Versele-Laga Oropharma Universal Shampoo /шампоан за честа употреба/-250мл

Versele-Laga Oropharma Universal Shampoo - шампоан за честа употреба Подхранващ шампоан с екстракт от хмел за редовна употреба - подходящ за всички видове козина Дава на козината по-голям обем и блясък Хидратира кожата и неутрализира лошата миризма в козината Състои се от е..

13.10лв.

Orme Naturali Natural Control Shampoo /репелентен шампоан с нимово масло/-200мл

Orme Naturali Natural Control Shampoo - репелентен шампоан с нимово масло Подходящ за: Съдържа комбинация от етерични масла: нимово масло, жожоба, масло от бадем и алантонин Безопасен за подрастващи, бременни и кърмещи животни Почиства дълбоко, без да променя есте..

23.50лв.

Orme Naturali Volumizing Conditioner /хидратиращ балсам за кучета/-200мл

Orme Naturali Volumizing Conditioner - хидратиращ балсам за кучета Подхранваща формула за меката и пухкава козина, като същевременно подобрява нейната текстура Помага за възстановяването на гъвкавостта и еластичността на козината и кожата Предотвратява образуването на възл..

27.30лв.

Versele-Laga Oropharma White Hair Shampoo /шампоан за бяла козина/-250мл

Versele-Laga Oropharma White Hair Shampoo - шампоан за бяла козина Специален шампоан с екстракт от лайка за кучета с бяло козина Укрепва белия слой Осветлява и запазва естествения светлинен цвят на козината Състои се от естествени екстракти Указания за употреба:Намокр..

13.10лв.

Beaphar Puppy Dental Kit /Паста И Четка За Зъби За Малки Кученца/-50гр

BEAPHAR PUPPY DENTAL KIT - ПАСТА И ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ЗА МАЛКИ КУЧЕНЦАКомплекта включва четка и паста за зъби с вкус на черен дробСъздава добри навици за зъбна хигиена от самото начало на кученцето от стоматологично заболяване по-късно в животаСъдържа всичко необходимо, за грижата за денталното здраве на..

14.60лв.

Versele-Laga Oropharma Puppy Shampoo /шампоан за подрастващи кученца и кучета с чувствителна кожа/-250мл

Versele-Laga Oropharma Puppy Shampoo - шампоан за подрастващи кученца и кучета с чувствителна кожа Успокояващ шампоан с екстракт от липа за кученца Лек шампоан за кученца и кучета с чувствителна кожа Състои се от естествени екстракти Указания за употреба:Намокрете козината ..

13.10лв.

Beaphar Toothbrush And Toothpaste Kit /Комплект Паста И Четка За Зъби/-100гр

BEAPHAR TOOTHBRUSH AND TOOTHPASTE KIT - КОМПЛЕКТ ПАСТА И ЧЕТКА ЗА ЗЪБИКомплекта включва четка и паста за зъби с вкус на черен дробТриензимната защита, чрез протеаза, глюкозо-оксидаза и амилоглюкозидаза неутрализират плаката и в резултат осигуряват свеж дъхПодходяща за всички породи кучетаОпаковка: 1..

15.40лв.

13.10лв.

Versele-Laga Oropharma 2 in 1 Shampoo /шампоан и балсам/-250мл

Versele-Laga Oropharma 2 in 1 Shampoo /шампоан и балсам/-250мл

Versele-Laga Oropharma 2 in 1 Shampoo - шампоан и балсам Шампоан с балсам, съдържащ лайка, хвощ и екстракт от розмарин Подхранва и хидратира кожата и козината, и улеснява разресването и Дава допълнителен блясък и обем на козината Състои се от естествени екстракти Указ..

13.10лв.

Versele-Laga Oropharma Anti-Itch Shampoo /шампоан за кучета с успокояващо действие и против сърбеж/-250мл

Versele-Laga Oropharma Anti-Itch Shampoo - шампоан за кучета с успокояващо действие и против сърбеж Съдържащ алантоин Облекчава сърбежа Хидратира кожата Състои се от естествени екстракти Указания за употреба: Намокрете козината с хладка вода. Нанесете ш..

14.25лв.

Versele-Laga Oropharma Eye Clean Wipes /кърпички за очи напоени с лосион за ежедневна грижа/-20бр

Versele-Laga Oropharma Eye Clean Wipes - кърпички за очи напоени с лосион за ежедневна грижа Подходящи за: Импрегнирани с успокояващ лосион, съдържащ метличина (метличината е позната в грижата за очите със своя успокояващ и анти-възпалителен ефект) Инструкции за употреба: Почис..

10.90лв.

Показани 1 от 12 | 306 (26 Страници)