Всички Категории
Телефон за информация:

Козметика

Orme Naturali Long Coat Shampoo /Шампоан За Кучета И Котки С Дълга Козина/-200мл

ORME NATURALI LONG COAT SHAMPOO - ШАМПОАН ЗА КУЧЕТА И КОТКИ С ДЪЛГА КОЗИНАПодходящ за:с дълга козинаПомага за възстановяването на гъвкавостта и еластичността на козината и кожатаПредотвратява образуването на възли и подпомага за тяхното премахванеНамалява статичното електричество и оставя кожата гла..

26.30лв.

Versele-Laga Oropharma Universal Shampoo /Шампоан За Кучета За Честа Употреба/-250мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA UNIVERSAL SHAMPOO - ШАМПОАН ЗА КУЧЕТА ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБАПодхранващ шампоан с екстракт от хмел за редовна употреба - подходящ за всички видове козинаДава на козината по-голям обем и блясъкХидратира кожата и неутрализира лошата миризма в козинатаЕстествени екстрактиОпаковка: 250м..

14.70лв.

Orme Naturali Volumizing Conditioner /Балсам За Обем За Кучета/-200мл

ORME NATURALI VOLUMIZING CONDITIONER - БАЛСАМ ЗА ОБЕМ ЗА КУЧЕТАПодхранваща формула за меката и пухкава козина, като същевременно подобрява нейната текстураПомага за възстановяването на гъвкавостта и еластичността на козината и кожатаПредотвратява образуването на възли и подпомага за тяхното премахва..

31.20лв.

Versele-Laga Oropharma White Hair Shampoo /Шампоан За Кучета С Бяла Козина/-250мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA WHITE HAIR SHAMPOO - ШАМПОАН ЗА КУЧЕТА С БЯЛА КОЗИНАСпециален шампоан с екстракт от лайка за кучета с бяла козинаУкрепва белия слойОсветлява и запазва естествения светлинен цвят на козинатаЕстествени екстрактиОпаковка: 250мл...

14.70лв.

Versele-Laga Oropharma Puppy Shampoo /Шампоан За Подрастващи Кученца И Кучета С Чувствителна Кожа/-250мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA PUPPY SHAMPOO - ШАМПОАН ЗА ПОДРАСТВАЩИ КУЧЕНЦА И КУЧЕТА С ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖАУспокояващ шампоан с екстракт от липаЛек шампоан за кученца и кучета с чувствителна кожаЕстествени екстрактиОпаковка: 250мл...

14.70лв.

Versele-Laga Oropharma 2In1 Shampoo /Шампоан С Балсам За Кучета/-250мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA 2IN1 SHAMPOO - ШАМПОАН С БАЛСАМ ЗА КУЧЕТАШампоан с балсам, съдържащ лайка, хвощ и екстракт от розмаринПодхранва и хидратира кожата и козината, и улеснява разресването иДава допълнителен блясък и обем на козинатаЕстествени екстрактиОпаковка: 250мл...

14.70лв.

Versele-Laga Oropharma Anti-Itch Shampoo /Шампоан За Кучета С Успокояващо Действие И Против Сърбеж/-250мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA ANTI-ITCH SHAMPOO - ШАМПОАН ЗА КУЧЕТА С УСПОКОЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ И ПРОТИВ СЪРБЕЖСъдържащ алантоинОблекчава сърбежаХидратира кожатаЕстествени екстрактиОпаковка: 250мл...

16.00лв.

Versele-Laga Oropharma Eye Clean Wipes /Почистващи Кърпички За Очи Напоени С Лосион За Ежедневна Грижа/-20бр

VERSELE-LAGA OROPHARMA EYE CLEAN WIPES - ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИЧКИ ЗА ОЧИ НАПОЕНИ С ЛОСИОН ЗА ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖАПодходящи за:Импрегнирани с успокояващ лосион, съдържащ метличина (метличината е позната в грижата за очите със своя успокояващ и анти-възпалителен ефект)Инструкции за употреба:Почиствайте мястото ..

12.30лв.

Versele-Laga Oropharma Ear Care Lotion /Лосион За Ушна Хигиена/-150мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA EAR CARE LOTION - ЛОСИОН ЗА УШНА ХИГИЕНАПодходящ за:Успокояващ и почистващ лосион с алантоин и диви виолетки за ушния канал и външния слухов каналПремахва неприятната миризма и предотвратява образуването на инфекцииИзработен от основа на естествени растителни екстрактиЛес..

22.10лв.

Versele-Laga Oropharma Eye Care Lotion /Почистващ И Успокояващ Лосион За Очи С Екстракт От Метличина/-150мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA EYE CARE LOTION - ПОЧИСТВАЩ И УСПОКОЯВАЩ ЛОСИОН ЗА ОЧИ С ЕКСТРАКТ ОТ МЕТЛИЧИНАПодходящ за:Успокояващ и почистващ лосион с екстракт от метличина за почистване на сълзящи очи при кучета, както и на пътечките, които тези сълзи оставятМетличината е позната в грижата за очите ..

22.80лв.

Versele-Laga Oropharma Derma Comfort /Успокояващ Лосион При Сърбеж За Кучета/-150мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA DERMA COMFORT - УСПОКОЯВАЩ ЛОСИОН ПРИ СЪРБЕЖ ЗА КУЧЕТАПодходящ за:Успокояващ лосион против сърбеж на основата на алантоинАлантоинът успокоява и облекчава чувството на дискомфорт при кучетата, причинено от сърбежаХидратира кожата и неутрализира лошата миризма в козинатаЕстестве..

19.40лв.

Versele-Laga Oropharma Opti Breath /Вода За Орална Хигиена За Кучета С Хлорофил И Хлорхексидин/-250мл

VERSELE-LAGA OROPHARMA OPTI BREATH - ВОДА ЗА ОРАЛНА ХИГИЕНА ЗА КУЧЕТА С ХЛОРОФИЛ И ХЛОРХЕКСИДИНПодходящ за:Съдържа хлорофил, хлорхексидин и витамин С - тези съставки дават на кучето ви свеж дъх и намаляват зъбния камък и плакаВитамин С е важен за производството на колаген и по този начин укрепва вен..

25.10лв.

Показани 1 от 12 | 301 (26 Страници)