Всички Категории
Телефон за информация:

PET Clean

PET Clean Pet Wipes For Dogs&Cats /Кърпи За Почистване След Разходка За Кучета И Котки/-100бр

PET CLEAN PET WIPES FOR DOGS&CATS - КЪРПИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РАЗХОДКА ЗА КУЧЕТА И КОТКИПодходящи за:Pet Clean Grooming Wipes са идеално решение за поддържане чистотата на кучето или котката между отделните къпания. С хипоалергенна формула, обогатени с витамин Е, алое, овес и балсам за кожата за ..

8.30лв.

PET Clean Pet Grooming For Dogs&Cats /Кърпи За Почистване След Разходка За Кучета И Котки/-50бр

PET CLEAN PET GROOMING FOR DOGS&CATS - КЪРПИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РАЗХОДКА ЗА КУЧЕТА И КОТКИПодходящи за:Pet Clean Grooming Wipes са идеално решение за поддържане чистотата на кучето или котката между отделните къпания. С хипоалергенна формула, обогатени с витамин Е, алое, овес и балсам за кожата ..

11.20лв.

PET Clean Waterless Shampoo Wipes For Dogs&Cats /Кърпи С Натурални Хипоалергенни Съставки За Цялостно Сухо Почистване За Кучета И Котки/-50бр

PET CLEAN WATERLESS SHAMPOO WIPES FOR DOGS&CATS - КЪРПИ С НАТУРАЛНИ ХИПОАЛЕРГЕННИ СЪСТАВКИ ЗА ЦЯЛОСТНО СУХО ПОЧИСТВАНЕ ЗА КУЧЕТА И КОТКИПодходящи за:Формула без алкохол с активни почистващи съставки, глицерин за омекотяване на кожата, подхранващ екстракт от овес и успокояващо алое вера. С нежен ..

12.00лв.

PET Clean Tushie Wipes For Dogs&Cats /Кърпи За Почистване На Аналната Област За Кучета И Котки/-50бр

PET CLEAN TUSHIE WIPES FOR DOGS&CATS - КЪРПИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА АНАЛНАТА ОБЛАСТ ЗА КУЧЕТА И КОТКИПодходящи за:PET Clean Tushie Wipes for Dogs&Cats са кърпички за почистване и дезодориране за домашни любимци, за намаляване на неприятните миризми, свързани с аналните жлези. Специално проектирани..

13.40лв.

PET Clean Dental Pads For Dogs&Cats /Тампони За Дентална Хигиена За Кучета И Котки/-50бр

PET CLEAN DENTAL PADS FOR DOGS&CATS - ТАМПОНИ ЗА ДЕНТАЛНА ХИГИЕНА ЗА КУЧЕТА И КОТКИПодходящи за:PET Clean Dental Pads са лесни за използване тампони, импрегнирани с натурални хипоалергенни съставки, премахващи плаката и намаляващи натрупването на зъбен камък. Осигуряват устна хигиена и дентална ..

9.10лв.

PET Clean Eye And Ear Cleaning Pads For Dogs&Cats /Тампони За Почистване На Уши И Около Очите За Кучета И Котки/-50бр

PET CLEAN EYE AND EAR CLEANING PADS FOR DOGS&CATS - ТАМПОНИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА УШИ И ОКОЛО ОЧИТЕ ЗА КУЧЕТА И КОТКИПодходящи за:PET Clean Eye and Ear Cleaning Pads са тампони за почистване около очите, замърсявания, гной, засъхнали секрети, ушна кал. Премахват миризмите и са подходящи за кучета и к..

9.10лв.

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)