Всички Категории
Телефон за информация:

Versele-Laga

Versele-Laga Oropharma Universal Shampoo /шампоан за честа употреба/-250мл

Versele-Laga Oropharma Universal Shampoo - шампоан за честа употреба Подхранващ шампоан с екстракт от хмел за редовна употреба - подходящ за всички видове козина Дава на козината по-голям обем и блясък Хидратира кожата и неутрализира лошата миризма в козината Състои се от е..

13.10лв.

Versele-Laga Oropharma White Hair Shampoo /шампоан за бяла козина/-250мл

Versele-Laga Oropharma White Hair Shampoo - шампоан за бяла козина Специален шампоан с екстракт от лайка за кучета с бяло козина Укрепва белия слой Осветлява и запазва естествения светлинен цвят на козината Състои се от естествени екстракти Указания за употреба:Намокр..

13.10лв.

Versele-Laga Oropharma Puppy Shampoo /шампоан за подрастващи кученца и кучета с чувствителна кожа/-250мл

Versele-Laga Oropharma Puppy Shampoo - шампоан за подрастващи кученца и кучета с чувствителна кожа Успокояващ шампоан с екстракт от липа за кученца Лек шампоан за кученца и кучета с чувствителна кожа Състои се от естествени екстракти Указания за употреба:Намокрете козината ..

13.10лв.

13.10лв.

Versele-Laga Oropharma 2 in 1 Shampoo /шампоан и балсам/-250мл

Versele-Laga Oropharma 2 in 1 Shampoo /шампоан и балсам/-250мл

Versele-Laga Oropharma 2 in 1 Shampoo - шампоан и балсам Шампоан с балсам, съдържащ лайка, хвощ и екстракт от розмарин Подхранва и хидратира кожата и козината, и улеснява разресването и Дава допълнителен блясък и обем на козината Състои се от естествени екстракти Указ..

13.10лв.

Versele-Laga Oropharma Anti-Itch Shampoo /шампоан за кучета с успокояващо действие и против сърбеж/-250мл

Versele-Laga Oropharma Anti-Itch Shampoo - шампоан за кучета с успокояващо действие и против сърбеж Съдържащ алантоин Облекчава сърбежа Хидратира кожата Състои се от естествени екстракти Указания за употреба: Намокрете козината с хладка вода. Нанесете ш..

14.25лв.

Versele-Laga Oropharma Eye Clean Wipes /кърпички за очи напоени с лосион за ежедневна грижа/-20бр

Versele-Laga Oropharma Eye Clean Wipes - кърпички за очи напоени с лосион за ежедневна грижа Подходящи за: Импрегнирани с успокояващ лосион, съдържащ метличина (метличината е позната в грижата за очите със своя успокояващ и анти-възпалителен ефект) Инструкции за употреба: Почис..

10.90лв.

Versele-Laga Oropharma Ear Care Lotion /лосион за ушна хигиена/-150мл

Versele-Laga Oropharma Ear Care Lotion - лосион за ушна хигиенаПодходящ за:Успокояващ и почистващ лосион с алантоин и диви виолетки за ушния канал и външния слухов каналПремахва неприятната миризма и предотвратява образуването на инфекцииИзработен от основа на естествени растителни екстрактиЛес..

19.80лв.

Versele-Laga Oropharma Eye Care Lotion /почистващ и успокояващ лосион за очи с екстракт от метличина/-150мл

Versele-Laga Oropharma Eye Care Lotion - почистващ и успокояващ лосион за очи с екстракт от метличинаПодходящ за:Успокояващ и почистващ лосион с екстракт от метличина за почистване на сълзящи очи при кучета, както и на пътечките, които тези сълзи оставятМетличината е позната в грижата за очите ..

20.35лв.

Versele-Laga Oropharma Derma Comfort /успокояващ лосион при сърбеж за кучета/-150мл

Versele-Laga Oropharma Derma Comfort - успокояващ лосион при сърбеж за кучета Успокояващ лосион против сърбеж на основата на алантоин Алантоинът успокоява и облекчава чувството на дискомфорт при кучетата, причинено от сърбежа Хидратира кожата и неутрализира лошата миризма в козин..

17.30лв.

Versele-Laga Oropharma Perfume Male /парфюм за мъжки кучета без алкохол/-150мл

Versele-Laga Oropharma Perfume Male - парфюм за мъжки кучета без алкохол Тоалетната вода без алкохол за мъжки кучета Ароматизира дискретно кожата на кучето, като подхожда идеално на натуралната му миризма Преборва се успешно със силните неприятни миризми Указания за употреб..

26.10лв.

Versele-Laga Oropharma Perfume Female /парфюм за женски кучета без алкохол/-150мл

Versele-Laga Oropharma Perfume Female - парфюм за женски кучета без алкохол Тоалетната вода без алкохол за женски кучета Ароматизира дискретно кожата на кучето, като подхожда идеално на натуралната му миризма Преборва се успешно със силните неприятни миризми Указания за упо..

26.10лв.

Versele-Laga Oropharma Ear Clean Wipes /кърпички за уши напоени с лосион за ежедневна грижа/-20бр

Versele-Laga Oropharma Ear Clean Wipes - кърпички за уши напоени с лосион за ежедневна грижа Подходящи за: Импрегнирани с успокояващ лосион от основа на естествени растителни екстракти Инструкции за употреба: Почиствайте ушната мида. Не бъркайте към ушния канал. Затва..

10.90лв.

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)