Всички Категории
Телефон за информация:

FURminator

FURminator Ultra Premium Shampoo /шампоан против падане на козината/-250мл

FURminator Ultra Premium Shampoo - шампоан против падане на козината Подходящ за Укрепва фоликула на косъма и спомага за отстраняването на мъртвата козина Обогатен с: екстракт от семената на червена боровинка, екстракт от кава, витамин Е, пшеничени и овесени п..

10.70лв.

FURminator Ultra Premium Conditioner /балсам против падане на козината/-250мл

FURminator Ultra Premium Conditioner - балсам против падане на козината Подходящ за Укрепва фоликула на косъма и спомага за отстраняването на мъртвата козина Обогатен с: екстракт от семената на червена боровинка, екстракт от кава, витамин Е, пшеничени и овесен..

10.70лв.

FURminator Ultra Premium Puppy Shampoo /шампоан за подрастващи/-250мл

FURminator Ultra Premium Puppy Shampoo - шампоан за подрастващи Подходящ за Безопасен за употреба върху деликатната кожа Не предизвиква сълзене на очите Обогатен с: екстракт от кава, витамин E, пшеничени и овесени протеини, Омега-3 и 6 мастни киселини,..

10.70лв.

12.60лв.

FURminator Waterless Spray /сух (спрей) шампоан/-250мл

FURminator Waterless Spray /сух (спрей) шампоан/-250мл

FURminator Waterless Spray - сух (спрей) шампоан Подходящ за Не се налага използването на вода Обогатен с: екстракт от семената на червена боровинка, екстракт от кава, витамин Е, пшеничени и овесени протеини, Омега-3 и 6 мастни киселини, екстракт от невен, екстр..

12.60лв.

FURminator Shed Control Cloths for Dogs /мокри кърпички за почистване на козината/-12бр

FURminator Shed Control Cloths for Dogs - мокри кърпички за почистване на козината Двустранни - гладката страна за почистване / грапавата страна за събиране на падналите косми Подходящи след сресване Лесни за използване, у дома или на път Опаковка: ..

9.25лв.

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)