Всички Категории
Телефон за информация:

Camon

Camon Salviette Cleaning Wipes With Floral Breeze /мокри кърпички за тяло с аромат на цветя/-40бр

Camon Salviette Cleaning Wipes With Floral Breeze - мокри кърпички за тяло с аромат на цветяПодходящи за:С аромат на цветяПодходящи за сухо почистване, всеки път когато не искате да ползвате водаПремахват миризмитеПодходящи и за почистване на муцунка, уши и папичкиРазмери: 30х20см.Опаковка: 40б..

7.55лв.

15.40лв.

Camon Dry Shampoo Spray /спрей за сухо къпане/-300мл

Camon Dry Shampoo Spray /спрей за сухо къпане/-300мл

Camon Dry Shampoo Spray - спрей за сухо къпане Подходящ за: С масло от жожоба За сухо почистване всеки път когато не искаме да ползваме вода Премахва миризмите и почиства козината, като я прави лъскава, мека и и лесна за разресване Опаковка: 0,3л...

15.40лв.

21.30лв.

Camon Dry Shampoo Powder /сух шампоан - пудра/-150гр

Camon Dry Shampoo Powder /сух шампоан - пудра/-150гр

Camon Dry Shampoo Powder - сух шампоан - пудра Подходящ за: Непредизвикващ алергични реакции Ароматизира и елиминира мръсотията Не изсушава и не възпалява кожата Подходящ за всякаква козина Идеален за между къпанията Без детергенти ..

21.30лв.

Camon Salviette Cleaning Wipes with Talc /мокри кърпички за тяло с талк/-40бр

CAMON SALVIETTE CLEANING WIPES WITH TALC - МОКРИ КЪРПИЧКИ ЗА ТЯЛО С ТАЛКПодходящи за:С талкПодходящи за сухо почистване, всеки път когато не искате да ползвате водаПремахват миризмитеПодходящи и за почистване на муцунка, уши и папичкиРазмери: 30х20см.Опаковка: 40бр...

7.80лв.

Camon Salviette Cleaning Wipes With Ylang-Ylang /Мокри Кърпички За Тяло С Аромат На Иланг-иланг/-40бр

CAMON SALVIETTE CLEANING WIPES WITH YLANG-YLANG - МОКРИ КЪРПИЧКИ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ИЛАНГ-ИЛАНГПодходящи за:С аромат на Иланг-илангПодходящи за сухо почистване, всеки път когато не искате да ползвате водаПремахват миризмитеПодходящи и за почистване на муцунка, уши и папичкиРазмери: 30х20см.Опа..

7.80лв.

Camon Salviette Cleaning Wipes With Tea Tree Oil /мокри кърпички за тяло с аромат на чаено дърво/-40бр

Camon Salviette Cleaning Wipes With Tea Tree Oil - мокри кърпички за тяло с аромат на чаено дървоПодходящи за:С аромат на чаено дървоПодходящи за сухо почистване, всеки път когато не искате да ползвате водаПремахват миризмитеПодходящи и за почистване на муцунка, уши и папичкиРазмери: 30х20см.Оп..

9.00лв.

Camon Salviette Cleaning Wipes With White Musk /мокри кърпички за тяло с аромат На Бял мускус/-40бр

CAMON SALVIETTE CLEANING WIPES WITH WHITE MUSK - МОКРИ КЪРПИЧКИ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА БЯЛ МУСКУСПодходящи за:С аромат на бял мускусПодходящи за сухо почистване, всеки път когато не искате да ползвате водаПремахват миризмитеПодходящи и за почистване на муцунка, уши и папичкиРазмери: 30х20см.Опаков..

7.80лв.

16.50лв.

Camon Talc Spray Deodorant /дездориращ спрей с талк/-300мл

Camon Talc Spray Deodorant /дездориращ спрей с талк/-300мл

Camon Talc Spray Deodorant - дездориращ спрей с талк Подходящ за: Ароматизира и елиминира мръсотията Не изсушава и не възпалява кожата Подходящ за всякаква козина Идеален за между къпанията Без детергенти Без оцветители Начин на упо..

16.50лв.

Camon Salviette Cleaning Wipes Excel /мокри кърпички за тяло с аромат на морски бриз/-40бр

CAMON SALVIETTE CLEANING WIPES EXCEL - МОКРИ КЪРПИЧКИ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА МОРСКИ БРИЗПодходящи за:С аромат на морски бризПодходящи за сухо почистване, всеки път когато не искате да ползвате водаПремахват миризмитеПодходящи и за почистване на муцунка, уши и папичкиРазмери: 30х20см.Опаковка: 40бр..

7.40лв.

Camon Salviette Cleaning Wipes With Chlorhexidine&Myhrr /почистващи и дезинфекциращи мокри кърпички за тяло/-40бр

Camon Salviette Cleaning Wipes With Chlorhexidine&Myhrr - почистващи и дезинфекциращ и мокри кърпички за тялоПодходящи за:С аромат на СмирнаПодходящи за сухо почистване, всеки път когато не искате да ползвате водаПремахват миризмитеПодходящи и за почистване на муцунка, уши и папич..

7.30лв.

Camon Salviette Cleaning Wipes With Vanilla /мокри кърпички за тяло с аромат на ванилия/-15бр

CAMON SALVIETTE CLEANING WIPES WITH VANILLA - МОКРИ КЪРПИЧКИ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ВАНИЛИЯПодходящи за:С аромат на ванилияПодходящи за сухо почистване, всеки път когато не искате да ползвате водаПремахват миризмитеПодходящи и за почистване на муцунка, уши и папичкиРазмери: 20х17см.Опаковка: 15бр...

4.40лв.

Camon Disposable Pet Eye Cleaning Pads /Тампони За Почистване Зоната Около Очите/-100бр

CAMON DISPOSABLE PET EYE CLEANING PADS - ТАМПОНИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ ЗОНАТА ОКОЛО ОЧИТЕПодходящ за:С подхранващ почистващ лосион (алое вера)Особено мек и нежен към кожатаНежно отстраняване на прах,мръсотия и примеси около зоната на очитеОпаковка: 100бр...

11.10лв.

Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)