Всички Категории
Телефон за информация:

Beaphar

15.90лв.

Beaphar Disinfectant Spray /спрей за дезинфекция/-500мл

Beaphar Disinfectant Spray /спрей за дезинфекция/-500мл

Beaphar Disinfectant Spray - спрей за дезинфекция Подходящ за  Ефективно елиминира 99.9% от  бактериите (Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris, Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus, E. coli) и вирус (Influenza A (H3N8)) Идеален за клетки, кошчета, съ..

15.90лв.

5.00лв.

Beaphar Finger Toothbrush /четка за зъби тип напръстник/-2бр

Beaphar Finger Toothbrush /четка за зъби тип напръстник/-2бр

Beaphar Finger Toothbrush - четка за зъби тип напръстник Подходяща за: С меки влакна Опаковка: 2бр...

5.00лв.

Beaphar Stop in Exterior Crystals /отблъскващ гел за външна употреба/-480гр

Beaphar Stop in Exterior Crystals - отблъскващ гел за външна употреба Отблъскващ препарат под формата на гел - подходящ за двора и градината Отличен външен репелент за кучета и котки Отблъсква от дървета, храсти и други забранени зони ..

18.80лв.

Beaphar Stop in Exterior Spray /отблъскващ спрей за външна употреба/-400мл

Beaphar Stop in Exterior Spray - отблъскващ спрей за външна употреба Излъчва неприятна за кучето и котето миризма и те избягват тези места След няколко приложения кучетата и котките се научават да не ходят там Употреба: Само за открити площи, като тревни площи, цветя и ал..

18.80лв.

Beaphar Odour Eliminator /премахва неприятни миризми с полезни микроорганизми/-500мл

Beaphar Odour Eliminator - премахва неприятни миризми с полезни микроорганизми Подходящ за  Ефективно елиминира 99.9% от миризмите по биологичен начин Може да се използва върху килими, интериор на кола, мебели, легла и др. Осигурява дълготрайна свежест и ..

15.90лв.

Beaphar Puppy Dental Kit /паста и четка за зъби за малки кученца/-50гр

Beaphar Puppy Dental Kit - паста и четка за зъби за малки кученца Комплекта включва четка и паста за зъби с вкус на черен дроб Създава добри навици за зъбна хигиена от самото начало на кученцето от стоматологично заболяване по-късно в живота Съдържа всичко необходимо, за г..

14.20лв.

15.90лв.

Beaphar Stain Remover /спрей за петна/-500мл

Beaphar Stain Remover /спрей за петна/-500мл

Beaphar Stain Remover - спрей за петна Подходящ за  Отстранява петна причинени от повръщане,урина,изпражнения Също е ефективен срещу петна от вино, кафе, мляко, трева и т.н Не оставя следи и не уврежда домашните постелки Неутрализира миризмите ..

15.90лв.

Beaphar Toothbrush and Toothpaste Kit /комплект паста и четка за зъби/-100гр

Beaphar Toothbrush and Toothpaste Kit - комплект паста и четка за зъби Комплекта включва четка и паста за зъби с вкус на черен дроб Триензимната защита,чрез протеаза,глюкозо-оксидаза и амилоглюкозидаза неутрализират плаката и в резултат осигуряват свеж дъх Подходяща за вси..

14.90лв.

12.80лв.

Beaphar Anti Gnawing /отблъскващ спрей за кучета/-100мл

Beaphar Anti Gnawing /отблъскващ спрей за кучета/-100мл

Beaphar Anti Gnawing - отблъскващ спрей за кучета Предпазва от нагризване на килими, обувки, мебели и др. Излъчва неприятен за кучето мирис ​Употреба:Напръсква се мястото от растояние около 20 см. в продължение на 3 дни и това гарантира, че кучето ще стои далече в продълж..

12.80лв.

Beaphar Indoor Behavior Spray for Dogs /отблъскващ спрей за кучета за вътрешна употреба/-125мл

Beaphar Indoor Behavior Spray for Dogs - отблъскващ спрей за кучета за вътрешна употреба За коригиране на поведението на кучета в дома Този спрей съдържа безопасна субстанция, която вашето куче намира за неприятна и то избягва да драска и дъвче местата напръскани с него У..

18.10лв.

9.40лв.

Beaphar Eye Gel /овлажняващ гел за очи/-5мл

Beaphar Eye Gel /овлажняващ гел за очи/-5мл

Beaphar Eye Gel - овлажняващ гел за очи Подходящи за: Съдържа витамин А, който помага за освежаване и овлажняването на очите и съединителната тъкан Опаковка: 5мл...

9.40лв.

14.10лв.

Beaphra Eye Cleaner /почистващи капки за очи/-50мл

Beaphra Eye Cleaner /почистващи капки за очи/-50мл

Beaphra Eye Cleaner - почистващи капки за очи Подходящи за: Успокоява и почиства очите на котките и кучетата Помага за насърчаване на механизма за самоочистване на очите и измиването им от прах, кал и други замърсявания Прилага се директно в очите и около тях ..

14.10лв.

Показани 1 от 12 | 22 (2 Страници)