Всички Категории
Телефон за информация:

Beaphar

Beaphar Stop In Exterior Crystals /Отблъскващ Гел За Външна Употреба/-480гр

BEAPHAR STOP IN EXTERIOR CRYSTALS - ОТБЛЪСКВАЩ ГЕЛ ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБАОтблъскващ препарат под формата на гел - подходящ за двора и градинатаОтличен външен репелент за кучета и коткиОтблъсква от дървета, храсти и други забранени зони на откритоБезвреден за ..

22.30лв.

16.00лв.

Beaphar Anti Gnawing /Спрей Против Гризане за Кучета/-100мл

Beaphar Anti Gnawing /Спрей Против Гризане за Кучета/-100мл

BEAPHAR ANTI GNAWING - СПРЕЙ ПРОТИВ ГРИЗАНЕ ЗА КУЧЕТАПредпазва от нагризване на килими, обувки, мебели и др.Излъчва неприятен за кучето мирис​Употреба: Напръсква се мястото от растояние около 20см. в продължение на 3 дни и това гарантира, че кучето ще стои далече в продължение на 1 месец.Вниман..

16.00лв.

Beaphar Indoor Behavior Spray For Dogs /Отблъскващ Спрей За Кучета За Вътрешна Употреба/-125мл

BEAPHAR INDOOR BEHAVIOR SPRAY FOR DOGS - ОТБЛЪСКВАЩ СПРЕЙ ЗА КУЧЕТА ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБАЗа коригиране на поведението на кучета в домаТози спрей съдържа безопасна субстанция, която вашето куче намира за неприятна и то избягва да драска и дъвче местата напръскани с негоУпотреба: Напръскайте място..

19.20лв.

Beaphar Puppy Trainer /Обучаващ Препарат За Облекчаване На Желаното Място/-20мл

BEAPHAR PUPPY TRAINER - ОБУЧАВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НА ЖЕЛАНОТО МЯСТОС използването му вашето куче бързо и лесно ще си изгради нужните хигиенни навициПрепоръчваме използването на специалните подложки Savic Strater Kit и подложките за уриниране Savic Puppy pads или BeapharУпотреба: Капнете ..

17.50лв.

15.60лв.

Beaphar No Love Spray /Спрей Против Разгонване/-50мл

Beaphar No Love Spray /Спрей Против Разгонване/-50мл

BEAPHAR NO LOVE SPRAY - СПРЕЙ ПРОТИВ РАЗГОНВАНЕНеутрализира мириса на женските кучета в период на разгонванеНе влияе на хормоналния цикъл или на плодовитостта на женското куче​Инструкция за употреба: Пръскайте всеки ден от разгонването в задната част на кучето. Ако кучето е в контакт с други ку..

15.60лв.

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)