Всички Категории
Телефон за информация:

Beaphar

15.90лв.

Beaphar Disinfectant Spray /Спрей За Дезинфектант/-500мл

Beaphar Disinfectant Spray /Спрей За Дезинфектант/-500мл

BEAPHAR DISINFECTANT SPRAY - СПРЕЙ ЗА ДЕЗИНФЕКТАНТПодходящ за:Ефективно елиминира 99,9% от  бактериите (Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris, Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus, E. coli) и вирус (Influenza A (H3N8)Идеален за клетки, кошчета, съдове за котешка тоалетна, пода в до..

15.90лв.

Beaphar Stop In Exterior Crystals /Отблъскващ Гел За Външна Употреба/-480гр

BEAPHAR STOP IN EXTERIOR CRYSTALS - ОТБЛЪСКВАЩ ГЕЛ ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБАОтблъскващ препарат под формата на гел - подходящ за двора и градинатаОтличен външен репелент за кучета и коткиОтблъсква от дървета, храсти и други забранени зони на откритоБезвреден за ..

19.90лв.

Beaphar Stop In Exterior Spray /Отблъскващ Спрей За Външна Употреба/-400мл

BEAPHAR STOP IN EXTERIOR SPRAY - ОТБЛЪСКВАЩ СПРЕЙ ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБАИзлъчва неприятна за кучето и котето миризма и те избягват тези местаСлед няколко приложения кучетата и котките се научават да не ходят тамУпотреба: Само за открити площи, като тревни площи, цветя и алеиОпаковка: 0,400л...

18.80лв.

Beaphar Odour Eliminator /Спрей За Премахване На Неприятни Миризми/-500мл

BEAPHAR ODOUR ELIMINATOR - СПРЕЙ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НЕПРИЯТНИ МИРИЗМИПодходящ за:Ефективно елиминира 99,9% от миризмите по биологичен начинМоже да се използва върху килими, интериор на кола, мебели, легла и др.Осигурява дълготрайна свежест и антибактериална защита за вашите домашни любимци и..

15.90лв.

15.90лв.

Beaphar Stain Remover /Спрей За Отстраняване На Петна/-500мл

Beaphar Stain Remover /Спрей За Отстраняване На Петна/-500мл

BEAPHAR STAIN REMOVER - СПРЕЙ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПЕТНАПодходящ за:Отстранява петна причинени от повръщане, урина, изпражненияСъщо е ефективен срещу петна от вино, кафе, мляко, трева и др.Не оставя следи и не увреждаВ добавка към идеалното почистване е ефективен в унищожаването на патогенниСпрея..

15.90лв.

12.80лв.

Beaphar Anti Gnawing /Спрей Против Гризане за Кучета/-100мл

Beaphar Anti Gnawing /Спрей Против Гризане за Кучета/-100мл

BEAPHAR ANTI GNAWING - СПРЕЙ ПРОТИВ ГРИЗАНЕ ЗА КУЧЕТАПредпазва от нагризване на килими, обувки, мебели и др.Излъчва неприятен за кучето мирис​Употреба: Напръсква се мястото от растояние около 20см. в продължение на 3 дни и това гарантира, че кучето ще стои далече в продължение на 1 месец.Вниман..

12.80лв.

Beaphar Indoor Behavior Spray For Dogs /Отблъскващ Спрей За Кучета За Вътрешна Употреба/-125мл

BEAPHAR INDOOR BEHAVIOR SPRAY FOR DOGS - ОТБЛЪСКВАЩ СПРЕЙ ЗА КУЧЕТА ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБАЗа коригиране на поведението на кучета в домаТози спрей съдържа безопасна субстанция, която вашето куче намира за неприятна и то избягва да драска и дъвче местата напръскани с негоУпотреба: Напръскайте място..

18.10лв.

Beaphar Puppy Trainer /Обучаващ Препарат За Облекчаване На Желаното Място/-20мл

BEAPHAR PUPPY TRAINER - ОБУЧАВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НА ЖЕЛАНОТО МЯСТОС използването му вашето куче бързо и лесно ще си изгради нужните хигиенни навициПрепоръчваме използването на специалните подложки Savic Strater Kit и подложките за уриниране Savic Puppy pads или BeapharУпотреба: Капнете ..

15.60лв.

12.75лв.

Beaphar No Love Spray /Спрей Против Разгонване/-50мл

Beaphar No Love Spray /Спрей Против Разгонване/-50мл

BEAPHAR NO LOVE SPRAY - СПРЕЙ ПРОТИВ РАЗГОНВАНЕНеутрализира мириса на женските кучета в период на разгонванеНе влияе на хормоналния цикъл или на плодовитостта на женското куче​Инструкция за употреба: Пръскайте всеки ден от разгонването в задната част на кучето. Ако кучето е в контакт с други ку..

12.75лв.

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)