Всички Категории
Телефон за информация:

Versele-Laga

Versele-Laga Oropharma Opti Breath /за лош дъх, съдържа хлорофил и хлорхексидин/-250мл

Versele-Laga Oropharma Opti Breath - за лош дъх, съдържа хлорофил и хлорхексидин Съдържа хлорофил, хлорхексидин и витамин С - тези съставки дават на кучето ви свеж дъх и намаляват зъбния камък и плака Витамин С е важен за производството на колаген и по този начин укрепва венците. Предо..

22.40лв.

20.90лв.

Versele-Laga Oropharma Dental Kit /четка и паста за зъби/-100гр

Versele-Laga Oropharma Dental Kit /четка и паста за зъби/-100гр

Versele-Laga Oropharma Dental Kit - четка и паста за зъби За силни и здрави зъби Отстранява зъбната плака Предотвратява образуването на зъбен камък С приятен за кучето вкус С калциев карбонат за лесно и цялостно почистване С натурални ензими за по-добра и дългот..

20.90лв.

Versele-Laga Oropharma Oral Spray /спрей за свеж дъх и добра орална хигиена/-150мл

Versele-Laga Oropharma Oral Spray - спрей за свеж дъх и добра орална хигиена Орален спрей даващ освежаващ ефект с мента и витамин С Ментата осигурява освежаващ ефект и помага да се поддържа свеж дъх Витамин С намалява зъбния камък, плаката и укрепва венците Указания за упот..

15.45лв.

Versele-Laga Oropharma Stop Indoor /отблъскващ спрей за вътрешна употреба/-500мл

Versele-Laga Oropharma Stop Indoor - отблъскващ спрей за вътрешна употреба Продукт, който отблъсква кучетата и котките и по този начин ви помага да защитите местата, до които не искате те да имат достъп (растения, дивани и т.н.) За вътрешна употреба Съдържа цитрал, възможна е але..

23.95лв.

Versele-Laga Oropharma Stop Outdoor /отблъскващ спрей за външна употреба/-500мл

Versele-Laga Oropharma Stop Outdoor - отблъскващ спрей за външна употреба Продукт, който отблъсква кучетата и котките и по този начин ви помага да защитите местата, до които не искате те да имат достъп (фасади, огради, растения, кофи за смет и т.н.) За външна употреба Съдържа цит..

23.95лв.

Versele-Laga Oropharma Body Clean /почистващи кърпички за кучета и котки/-20бр

Versele-Laga Oropharma Body Clean - почистващи кърпички за кучета и котки Почистващи и успокояващи кърпички за кучета и котки на основата на естествени растителни екстракти Подходящи при пътувания За ежедневно ползване, например след разходка да почистите лапите на вашето ку..

10.90лв.

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)