Всички Категории
Телефон за информация:

Project Blu

Project Blu Adriatic - Eco Dog Collar XS /Текстилен Нашийник За Куче/-2x30см

PROJECT BLU ADRIATIC - ECO DOG COLLAR XS - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ЗА КУЧЕИзработена от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Този продук е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чистаС метална катарамаОт изобретение..

20.30лв.

Project Blu Adriatic - Eco Dog Collar S /Текстилен Нашийник За Куче/-2x35см

PROJECT BLU ADRIATIC - ECO DOG COLLAR S - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ЗА КУЧЕИзработена от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Този продук е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чистаС метална катарамаОт изобретениет..

21.20лв.

Project Blu Adriatic - Eco Dog Collar M /Текстилен Нашийник За Куче/-2x40см

PROJECT BLU ADRIATIC - ECO DOG COLLAR M - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ЗА КУЧЕИзработена от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Този продук е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чистаС метална катарамаОт изобретениет..

21.35лв.

Project Blu Adriatic - Eco Dog Collar L /Текстилен Нашийник За Куче/-2x45см

PROJECT BLU ADRIATIC - ECO DOG COLLAR L - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ЗА КУЧЕИзработена от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Този продук е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чистаС метална катарамаОт изобретениет..

21.90лв.

Project Blu Adriatic - Eco Dog Collar XL /Текстилен Нашийник За Куче/-2x50см

PROJECT BLU ADRIATIC - ECO DOG COLLAR XL - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ЗА КУЧЕИзработена от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Този продук е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чистаС метална катарамаОт изобретение..

23.40лв.

Project Blu Adriatic - Eco Dog Leash /Текстилен Повод За Куче/-2x110см

PROJECT BLU ADRIATIC - ECO DOG LEASH - ТЕКСТИЛЕН ПОВОД ЗА КУЧЕИзработена от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Този продук е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чистаС метална карабинкаОт изобретението си ..

38.30лв.

Project Blu Danube - Eco Dog Collar XS /Текстилен Нашийник За Куче/-2x30см

PROJECT BLU DANUBE - ECO DOG COLLAR XS - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ЗА КУЧЕИзработена от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Този продук е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чистаС метална катарамаОт изобретението..

20.30лв.

Project Blu Danube - Eco Dog Collar S /Текстилен Нашийник За Куче/-2x35см

PROJECT BLU DANUBE - ECO DOG COLLAR S - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ЗА КУЧЕИзработена от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Този продук е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чистаС метална катарамаОт изобретението ..

20.80лв.

Project Blu Danube - Eco Dog Collar M /Текстилен Нашийник За Куче/-2x40см

PROJECT BLU DANUBE - ECO DOG COLLAR M - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ЗА КУЧЕИзработена от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Този продук е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чистаС метална катарамаОт изобретението ..

21.35лв.

Project Blu Danube - Eco Dog Collar L /Текстилен Нашийник За Куче/-2x45см

PROJECT BLU DANUBE - ECO DOG COLLAR L - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ЗА КУЧЕИзработена от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Този продук е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чистаС метална катарамаОт изобретението ..

21.90лв.

Project Blu Danube - Eco Dog Collar XL /Текстилен Нашийник За Куче/-2x50см

PROJECT BLU DANUBE - ECO DOG COLLAR XL - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ЗА КУЧЕИзработена от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Този продук е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чистаС метална катарамаОт изобретението..

23.40лв.

Project Blu Danube - Eco Dog Leash /Текстилен Повод За Куче/-2x110см

PROJECT BLU DANUBE - ECO DOG LEASH - ТЕКСТИЛЕН ПОВОД ЗА КУЧЕИзработена от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Този продук е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чистаС метална карабинкаОт изобретението си пр..

38.30лв.

Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)