Всички Категории
Телефон за информация:

Trixie

Trixie Chain Coupler XS-M /Метален Накрайник За Повод За Две Кучета 2мм/-42см

TRIXIE CHAIN COUPLER XS-M - МЕТАЛЕН НАКРАЙНИК ЗА ПОВОД ЗА ДВЕ КУЧЕТАИзработен от висококачествена стомана с хром никелово покритиеПригоден за водене на две кучета едновременноРазмери: Дебелина на звено - 2мм. Дължина - 42см...

10.70лв.

Trixie Chain Coupler L-XL /Метален Накрайник За Повод За Две Кучета 4мм/-60см

TRIXIE CHAIN COUPLER L-XL - МЕТАЛЕН НАКРАЙНИК ЗА ПОВОД ЗА ДВЕ КУЧЕТАИзработен от висококачествена стомана с хром никелово покритиеПригоден за водене на две кучета едновременноРазмери: Дебелина на звено - 4мм. Дължина - 60см...

15.35лв.

15.00лв.

Trixie Tracking Leash /Повод За Дресировка 2см/-5м

Trixie Tracking Leash /Повод За Дресировка 2см/-5м

TRIXIE TRACKING LEASH - ПОВОД ЗА ДРЕСИРОВКАС подплатена ръкохваткаПодходящ за фаза на обучение команди от разстояниеМатериа - памукГоляма свобода на движениеРазмери: Ширина на лентата - 2см.  Дължина на лентата - 5м...

15.00лв.

Trixie BE NORDIC Stop-the-pull Collar XS-S /Текстилен Нашийник Тип "Душач" 6мм/-Ø30см

TRIXIE BE NORDIC STOP-THE-PULL COLLAR XS-S - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ТИП "ДУШАЧ"Изработен от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфортПлавно регулиране с възлиС метални халки Този продукт е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат на..

11.45лв.

Trixie BE NORDIC Stop-The-Pull Collar S /Текстилен Нашийник Тип "Душач" 6мм/-Ø35см

TRIXIE BE NORDIC STOP-THE-PULL COLLAR S - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ТИП "ДУШАЧ"Изработен от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфортПлавно регулиране с възлиС метални халки Този продукт е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашат..

11.45лв.

Trixie BE NORDIC Stop-The-Pull Collar Petrol/Light Grey S-M /Текстилен Нашийник Тип "Душач" 8мм/-Ø40см

TRIXIE BE NORDIC STOP-THE-PULL COLLAR PETROL/LIGHT GREY S-M - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ТИП "ДУШАЧ"Изработен от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфортПлавно регулиране с възлиС метални халки Този продукт е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опи..

12.90лв.

Trixie BE NORDIC Stop-The-Pull Collar Petrol/Light Grey M /Текстилен Нашийник Тип "Душач" 8мм/-Ø45см

TRIXIE BE NORDIC STOP-THE-PULL COLLAR PETROL/LIGHT GREY M - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ТИП "ДУШАЧ"Изработен от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфортПлавно регулиране с възлиС метални халки Този продукт е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит ..

14.80лв.

Trixie BE NORDIC Stop-The-Pull Collar L /Текстилен Нашийник Тип "Душач" 13мм/-Ø50см

TRIXIE BE NORDIC STOP-THE-PULL COLLAR L - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ТИП "ДУШАЧ"Изработен от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфортПлавно регулиране с възлиС метални халки Този продукт е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашат..

15.70лв.

Trixie BE NORDIC Stop-The-Pull Collar L-XL /Текстилен Нашийник Тип "Душач" 13мм/-Ø55см

TRIXIE BE NORDIC STOP-THE-PULL COLLAR L-XL - ТЕКСТИЛЕН НАШИЙНИК ТИП "ДУШАЧ"Изработен от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфортПлавно регулиране с възлиС метални халки Този продукт е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат на..

17.20лв.

17.20лв.

Trixie BE NORDIC Leash S-M /Текстилен Повод 8мм/-1м

Trixie BE NORDIC Leash S-M /Текстилен Повод 8мм/-1м

TRIXIE BE NORDIC LEASH S-M - ТЕКСТИЛЕН ПОВОДИзработен от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфортС метална карабинка Този продукт е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чистаРазмери: Ø - 8мм. Дължин..

17.20лв.

21.50лв.

Trixie BE NORDIC Leash L-XL /Текстилен Повод 13мм/-1м

Trixie BE NORDIC Leash L-XL /Текстилен Повод 13мм/-1м

TRIXIE BE NORDIC LEASH L-XL - ТЕКСТИЛЕН ПОВОДИзработен от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфортС метална карабинка Този продукт е направен от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чистаРазмери: Ø - 13мм. Дълж..

21.50лв.

44.90лв.

Trixie Waist Belt With Leash /Комплект За Джогинг С Куче/

Trixie Waist Belt With Leash /Комплект За Джогинг С Куче/

TRIXIE WAIST BELT WITH LEASH - КОМПЛЕКТ ЗА ДЖОГИНГ С КУЧЕЗа джогинг, спортно ходене и др.Въртящото се съединение предотвратява усукване на поводаВнезапните дръпвания от кучето се смекчават от амортисьора и еластичната лента на кръстаПодплатено покритие за катарамата на коланаБързо освобождаване благ..

44.90лв.

Показани 1 от 12 | 56 (5 Страници)