Всички Категории
Телефон за информация:

Охлаждащи подложки

Karlie Cooling Mat Fresk S /Охлаждаща Подложка За Куче/Коте/-40х50см

KARLIE COOLING PAD FRESK S - ОХЛАЖДАЩА ПОДЛОЖКА ЗА КУЧЕ/КОТЕПодходящa за:Охлаждащ ефект без поставяне в хладилни устройства или ледена водаИзработенa от нетоксичени материалиПочиства се на ръка само с влажна кърпаРазмери: Широчина - 40см. Дължина - 50см...

21.20лв.

46.80лв.

Karlie Cooling Mat Fresk L /Охлаждаща Подложка За Куче/-50х90см

Karlie Cooling Mat Fresk L /Охлаждаща Подложка За Куче/-50х90см

KARLIE COOLING MAT FRESK L - ОХЛАЖДАЩА ПОДЛОЖКА ЗА КУЧЕПодходящa за:Охлаждащ ефект без поставяне в хладилни устройства или ледена водаИзработенa от нетоксичени материалиПочиства се на ръка само с влажна кърпаРазмери: Широчина - 50см. Дължина - 90см...

46.80лв.

25.95лв.

Nobby Cooling Mat Small /Охлаждаща Подложка За Куче/-40x50см

Nobby Cooling Mat Small /Охлаждаща Подложка За Куче/-40x50см

NOBBY COOLING MAT SMALL - ОХЛАЖДАЩА ПОДЛОЖКА ЗА КУЧЕОхлаждащият и ефект се дължи на течен хладен агент, който при контакт с тялото на вашия домашен любимец има приятно и свежо излъчванеАбсолютно безопасна за вашия любимец и много практична за пренасяне, благодарение на малките си размериНе се нуждае..

25.95лв.

55.80лв.

Nobby Cooling Mat Large /Охлаждаща Подложка За Куче/-50x90см

Nobby Cooling Mat Large /Охлаждаща Подложка За Куче/-50x90см

NOBBY COOLING MAT LARGE - ОХЛАЖДАЩА ПОДЛОЖКА ЗА КУЧЕОхлаждащият и ефект се дължи на течен хладен агент, който при контакт с тялото на вашия домашен любимец има приятно и свежо излъчванеАбсолютно безопасна за вашия любимец и много практична за пренасяне, благодарение на малките си размериНе се нуждае..

55.80лв.

Nobby Cooling Mat Bubble Small /Охлаждаща Подложка За Куче/-48x36,5см

NOBBY COOLING MAT BUBBLE SMALL - ОХЛАЖДАЩА ПОДЛОЖКА ЗА КУЧЕОхлаждащият и ефект се дължи на течен хладен агент, който при контакт с тялото на вашия домашен любимец има приятно и свежо излъчванеАбсолютно безопасна за вашия любимец и много практична за пренасяне, благодарение на малките си размериНе се..

30.50лв.

Nobby Cooling Mat Bubble Medium /Охлаждаща Подложка За Куче/-86,5x61см

NOBBY COOLING MAT BUBBLE MEDIUM - ОХЛАЖДАЩА ПОДЛОЖКА ЗА КУЧЕОхлаждащият и ефект се дължи на течен хладен агент, който при контакт с тялото на вашия домашен любимец има приятно и свежо излъчванеАбсолютно безопасна за вашия любимец и много практична за пренасяне, благодарение на малките си размериНе с..

54.50лв.

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)