Всички Категории
Телефон за информация:

Охлаждащи подложки

Nobby Cooling Mat Small /Охлаждаща Подложка За Куче/Коте/-40x50см

NOBBY COOLING MAT SMALL - ОХЛАЖДАЩА ПОДЛОЖКА ЗА КУЧЕ/КОТЕОхлаждащият и ефект се дължи на течен хладен агент, който при контакт с тялото на вашия домашен любимец има приятно и свежо излъчванеАбсолютно безопасна за вашия любимец и много практична за пренасяне, благодарение на малките си размериНе се н..

25.95лв.

60.10лв.

Nobby Cooling Mat Large /Охлаждаща Подложка За Куче/-50x90см

Nobby Cooling Mat Large /Охлаждаща Подложка За Куче/-50x90см

NOBBY COOLING MAT LARGE - ОХЛАЖДАЩА ПОДЛОЖКА ЗА КУЧЕОхлаждащият и ефект се дължи на течен хладен агент, който при контакт с тялото на вашия домашен любимец има приятно и свежо излъчванеАбсолютно безопасна за вашия любимец и много практична за пренасяне, благодарение на малките си размериНе се нуждае..

60.10лв.

Nobby Cooling Mat Bubble Small /Охлаждаща Подложка За Куче/-48x36,5см

NOBBY COOLING MAT BUBBLE SMALL - ОХЛАЖДАЩА ПОДЛОЖКА ЗА КУЧЕОхлаждащият и ефект се дължи на течен хладен агент, който при контакт с тялото на вашия домашен любимец има приятно и свежо излъчванеАбсолютно безопасна за вашия любимец и много практична за пренасяне, благодарение на малките си размериНе се..

30.50лв.

Nobby Cooling Mat Bubble Medium /Охлаждаща Подложка За Куче/-86,5x61см

NOBBY COOLING MAT BUBBLE MEDIUM - ОХЛАЖДАЩА ПОДЛОЖКА ЗА КУЧЕОхлаждащият и ефект се дължи на течен хладен агент, който при контакт с тялото на вашия домашен любимец има приятно и свежо излъчванеАбсолютно безопасна за вашия любимец и много практична за пренасяне, благодарение на малките си размериНе с..

54.50лв.

Freedog Refreshing Donut Flamingo Small /Охлаждащо Легло За Куче/-Ø47см

FREEDOG REFRESHING DONUT FLAMINGO SMALL - ОХЛАЖДАЩО ЛЕГЛО ЗА КУЧЕПогрижете се за косматите си приятели това лято с нашето охлаждащо легло Freedog Refreshing Donut. То предлага прохладна и удобна почивка за вашите домашни любимци, без да е необходимо да го охлаждате предварително. Използвай..

71.50лв.

Freedog Refreshing Donut Starfish Small /Охлаждащо Легло За Куче/-Ø47см

FREEDOG REFRESHING DONUT STARFISH SMALL - ОХЛАЖДАЩО ЛЕГЛО ЗА КУЧЕПогрижете се за косматите си приятели това лято с нашето охлаждащо легло Freedog Refreshing Donut. То предлага прохладна и удобна почивка за вашите домашни любимци, без да е необходимо да го охлаждате предварително. Използвай..

71.50лв.

Freedog Refreshing Donut Flamingo Large /Охлаждащо Легло За Куче/-Ø71см

FREEDOG REFRESHING DONUT FLAMINGO LARGE - ОХЛАЖДАЩО ЛЕГЛО ЗА КУЧЕПогрижете се за косматите си приятели това лято с нашето охлаждащо легло Freedog Refreshing Donut. То предлага прохладна и удобна почивка за вашите домашни любимци, без да е необходимо да го охлаждате предварително. Използвай..

85.80лв.

Freedog Refreshing Donut Starfish Large /Охлаждащо Легло За Куче/-Ø71см

FREEDOG REFRESHING DONUT STARFISH LARGE - ОХЛАЖДАЩО ЛЕГЛО ЗА КУЧЕПогрижете се за косматите си приятели това лято с нашето охлаждащо легло Freedog Refreshing Donut. То предлага прохладна и удобна почивка за вашите домашни любимци, без да е необходимо да го охлаждате предварително. Използвай..

85.80лв.

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)